Elkørestole, hjælpermanøvrerede, klasse A (primært til indendørs brug)

Hjælpermanøvrerede elkørestole. Beregnet til kørsel på et plant, vandret underlag.

Filtrér på detaljer

 info
Produkter til børn skal overholde særlige sikkerhedskrav, som fx fremgår af udvalgte standarder. Det er forhandleren af produktet som har anført, at produktet er udviklet til børn. Socialstyrelsen påtager sig intet ansvar i forhold til denne vurdering.
    
    
    
    
    
    
    
    
    
kg
cm (± 3 cm)
cm (± 3 cm)
kg
km/t
km/t
cm (± 5 cm)
cm (± 5 cm)
 info
Det antal grader, som ryggen kan lægges tilbage, målt fra lodret position.
°
 info
Det antal grader, som sædeenheden kan vippes fremad, målt fra sædets vandrette position.
°
 info
Det antal grader, som sædeenheden kan vippes bagud, målt fra sædets vandrette position.
°
cm
cm
°
cm
kr. 
Nulstil
Alle produktoplysninger er leveret af forhandlere. Social- og Boligstyrelsen har intet ansvar for hverken indhold, oprindelse, fejl og mangler eller nogen form for skade, der måtte følge af brug af oplysningerne. Social- og Boligstyrelsen har ikke bemyndigelse til at godkende produkter, og vurderer ikke produkternes kvalitet. Ok, fjern denne besked.Kelvin Aura Komfortkørestol

Kelvin Aura Komfortkørestol

Kelvin Aura Komfortkørestol med hjælpemotor til brugere, hvor udendørsliv har højt prioritet. Kelvin Aura Komfortkørestol med integreret hjælpemotor gør det nemt for personalet og pårørende at køre komfortkørestolen. Kørestolen har samme venderadius som Kelvin Komfortkørestolen uden motor. Til brugere som er alvorlig bevægelseshæmmet.

Føj til huskeliste
Kamille Komfortkørestol Power med joystick

Kamille Komfortkørestol Power med joystick

Kamille Power er designet med asymmetrisk justering af rygstykke og sædebase. Kamille Power kommer som standard med elektrisk tilt af sæde/ryg og el-indstillelig ryg samt swing away benstøtter og armlæn. Multijusterbare armlæn. Kørestolen har indbygget hjælpemotor som aktiveres med joystick. Der kan vælges flere kørselstyper.

Føj til huskeliste
Kelvin Aura Komfort Kørestol

Kelvin Aura Komfort Kørestol

Kelvin Aura kørestolen er opbygget ud fra samme principper som Kelvin Komfort kørestolen, men udmærker sig især til mennesker, som ofte er ude af huset eller færdes i terræn. Det er muligt at montere el-tilt med 45 tilt, svarende til tiltet på Kelvin Komfort kørestolen. Dette skal monteres af Make Rehabs tekniker.

Føj til huskeliste
Kelvin Aura Komfort kørestol

Kelvin Aura Komfort kørestol

Kelvin Aura komfort kørestol med hjælpemotor giver livskvalitet for både brugere og hjælpere. Motor systemet er indbygget i hjulene og kommer med en stor 36V batteri. Individuelt justérbare pudemoduler afhængigt af behovet for trykaflastning. Stor genanvendelighed samt mulighed for gentilpasninger og eftermonteringer af dens originale tilbehør.

Føj til huskeliste
ZINGER ASSIST

ZINGER ASSIST

Hjælperbetjent ergonomisk korrekt elkørestol. Til aflastning af frivillige & personale. Til den korte eller lange gåtur, samt udflugter. Svingbar fodstøtte for nem adgang, til & fra stolen. Motorhjælp op ad bakke og på fladt underlag, samt bremsehjælp ned ad bakke. Kan foldes sammen og medbringes i bil, bus, tog og fly. CE godkendt. Li-ion batteri.

Føj til huskeliste

Funder Development Aps
Hjulmagervej 4A
7100 Vejle

Bariatrisk Minimaxx Push m/hjælpemotor

Bariatrisk Minimaxx Push m/hjælpemotor

Stærk og funktionel bariatrisk kørestol med hjælpemotor og skivebremsere. Bariatrisk Minimaxx Push Kørestol kan hastighed reguleres fra 1-5 km/t. Skivebremserne yder stor grad af sikkerhed ned af bakke.
Bariatrisk Minimaxx Push Kørestol er forsynet med stropryg og kan leveres med forskellige armlæn og fodstøtter. Fås i 4 forskellige bredder.

Føj til huskeliste