Ekstraudstyr til kørestole

Udstyr, som bruges i forbindelse med eller monteres på kørestole. Siddemodulsystemer, se 18 09 39. Tilbehør til siddemøbler, se 18 10.
Alle produktoplysninger er leveret af forhandlere. Socialstyrelsen har intet ansvar for hverken indhold, oprindelse, fejl og mangler eller nogen form for skade, der måtte følge af brug af oplysningerne. Socialstyrelsen har ikke bemyndigelse til at godkende produkter, og vurderer ikke produkternes kvalitet. Ok, fjern denne beskedAlber e-motion M25

Alber e-motion M25

Ujævnheder, kantstene og bakker kan være uoverkommelige forhindringer for kørestolsbrugere.
Med en e-motion monteret på den manuelle kørestol, kan man med et minimum af kræfter køre let og overkommeligt opad bakker, på brosten eller over græsplæner, uden at det er uoverkommeligt.

Føj til huskeliste
Q12

Q12

Gør din manuelle kørestol til et el-dreven køretøj og nyd en lang køretur i det fri.
Den kan kobles på de fleste kørestole, både foldbare og ikke-foldbare stole.
Q12 anordningen er nem at montere på din kørestol og tages nemt fra igen, så stolen igen er manuel.
Den er sammenklappelig, så den nemt kan transporteres i bil.

Føj til huskeliste
Alber Twion

Alber Twion

En innovativ hjælpemotor til man. kørestole, der gør det lettere at forcere kantstene, ujævnheder og køre op/ned ad bakker. Twion køres vha. drivringene på samme måde, som et alm. drivhjul. Twion er smartere, lettere og hurtigere end mange lignende hjælpemotorer og giver brugeren øget frihed og muligheder for, at komme hurtigt og sikkert rundt.

Føj til huskeliste
Alber Viamobil V25

Alber Viamobil V25

Alber Viamobil er for dig, som ønsker det bedste indenfor hjælpemotorer til kørestole. viamobil er forsynet med en kraftig motor med overskud og en drivenhed, der sikrer god kontakt til underlaget. Udendørs kørsel, bakker og forhindringer klares med lethed og uden besvær for hjælperen. Viamobil kan monteres på de fleste kørestole.

Føj til huskeliste
PD6A Hjælpemotor

PD6A Hjælpemotor

Hjælpemotor til fremdrift af manuel kørestol.
Enkel betjening og af-/påmontering.
Mulighed for tilkøb af ekstra beslag til manuel kørestol, således hjælpemotor kan anvendes på flere forskellige manuelle kørestole.

Føj til huskeliste

Bek Scooter A/S - Det Mobile Værksted
Helge Nielsens Allé 7, 2E
8723 Løsning

KIDS SWISS-TRAC Kørestolstraktor

KIDS SWISS-TRAC Kørestolstraktor

Stærk kørestolstraktor til børn fra 7 år. Kompakt, robust, nem at betjene. Ingen forflytninger, klik på og kør. Kippsikker, ideel for ujævn terræn. Sikkerheden er i top. Nem at transportere. Beslag monteres på kørestol. Beslag findes til næsten alle stole. Hastighed: Justerbar op til 6 km/t. Stigning/hældning: Max. 20. Rækkevidde: 15-25 km

Føj til huskeliste

WAYUP ApS
Fyrmestervænget 19
6710 Esbjerg V

SWISS-TRAC Kørestolstraktor 6 km/t Version Swt 1 - Lastevne 140kg

SWISS-TRAC Kørestolstraktor 6 km/t Version Swt 1 - Lastevne 140kg

STÆRK og brugervenlig Kørestolstraktor for børn og voksne. Last 140kg. God til para- og tetraplegikere. Trækker nemt op og ned af kantsten, på grus, skovstier, græs. Nem at håndtere, kompakt for transport i bil. Giver en meget stor frihedsgrad. Passer til næsten alle kørestole, både fast og krydsramme. Ideel for far/mor i kørestol m. barnestol.

Føj til huskeliste

WAYUP ApS
Fyrmestervænget 19
6710 Esbjerg V

TriBike E

TriBike E

TriBike E fra TriRide er en minimalistisk håndcykel med hjælpemotor til manuelle kørestole. Den kan monteres på de fleste stole, inkl. nogle børnestole, med beslag på forrammen at stolen. Cyklen kan tilpasses den enkelte brugers behov og har speeder knap så den kan køres med motoren, når man drejer eller kører op af stejle bakker.

Føj til huskeliste
Gearwheel

Gearwheel

Gearwheel er et kørestolshjul m indbygget gear. Man har mulighed for at gøre det let (geare ned), når man skal op af rampe, over græs, igennem grus eller andet ujævn terræn der kan være hårdt
1. Normal som man kender det
2. Lavt gear, du bruger halv muskelkraft men også lidt langsommere hastighed.
3. Samme som 2 - og med anti rulle tilbage funktion

Føj til huskeliste

Decon mobility ApS
Gavnøvej 13
8930 Randers NØ

E-walk

E-walk

E-walk. Lille, stærk og smidig hjælpemotor, der kan monteres på næsten alle kørestole på markedet. Nem at tage af/på og meget brugervenlig. Fås med 2 forskellige slags batterier afhængig af kørestrækning/længde. Højde er under 30cm. Ekstra - Lavet så den også hjælper op af f.eks. en kantsten pga. fjedring i hjulophæng

Føj til huskeliste

Decon mobility ApS
Gavnøvej 13
8930 Randers NØ