Manuelle mobilitetshjælpemidler med ståfunktion

Hjælpemidler, som drives frem af brugeren med armene, og som udelukkende bruges i stående stilling. Ståstøtter, se 04 48 39.

Filtrér på detaljer

 info
Produkter til børn skal overholde særlige sikkerhedskrav, som fx fremgår af udvalgte standarder. Det er forhandleren af produktet som har anført, at produktet er udviklet til børn. Socialstyrelsen påtager sig intet ansvar i forhold til denne vurdering.
    
cm (± 3 cm)
°
 info
Målt fra fodpladen til rammens øverste kant
cm (± 3 cm)
cm (± 2 cm)
cm (± 2 cm)
kg
Nulstil
Alle produktoplysninger er leveret af forhandlere. Social- og Boligstyrelsen har intet ansvar for hverken indhold, oprindelse, fejl og mangler eller nogen form for skade, der måtte følge af brug af oplysningerne. Social- og Boligstyrelsen har ikke bemyndigelse til at godkende produkter, og vurderer ikke produkternes kvalitet. Ok, fjern denne besked.
1 produktserie.
R82 Rabbit up mobil ståstøtte

R82 Rabbit up mobil ståstøtte

R82 Rabbit Up fra Etac er en mobil ståstøtte. Den er sikker, pålidelig og kan justeres til alle dine stående behov, samtidig med at det giver uafhængigheden af at udforske ved hjælp af de valgfrie drivhjul. Rabbit up gør det muligt for barnet at være en aktiv deltager samtidig med at sanserne stimuleres og giver barnet mere selvstændighed.

Føj til huskeliste