Hjælpemidler til at skifte stilling

Hjælpemidler til at assistere ved stillingsskift. Personløftere til forflytning af en person, som ikke sidder i kørestol, ind og ud af køretøjer, se 12 12 15. Hjælpemidler til forflytning af en person, som sidder i kørestol, ind og ud af køretøjer, se 12 12 18. Hjælpemidler til at løfte personer, se 12 36. Gelændere og støttegreb, se 18 18. Hjælpemidler til vertikal tilgængelighed, se 18 30.
Alle produktoplysninger er leveret af forhandlere. Social- og Boligstyrelsen har intet ansvar for hverken indhold, oprindelse, fejl og mangler eller nogen form for skade, der måtte følge af brug af oplysningerne. Social- og Boligstyrelsen har ikke bemyndigelse til at godkende produkter, og vurderer ikke produkternes kvalitet. Ok, fjern denne besked.



WendyLett2Way

WendyLett2Way

WendyLett2Way glidetrækstykke placeres under brugeren ovenpå WendyLett.
WendyLett2Way anvendes af hjælper som glidetrækstykke. Kombinationen i WendyLett2Way gør det lettere at vende brugeren til siden.

Føj til huskeliste
WendyLett

WendyLett

WendyLett er et glidestykke, som er specielt velegnet for personer, der har svært ved selv at vende sig på grund af rygsmerter, bækkensmerter, nedsat lungefunktion eller mindre handicap. WendyLett kan ligge permanent i sengen og anvendes enten selvstændigt eller med hjælp fra plejer.

Føj til huskeliste
ReTurnBelt

ReTurnBelt

Bæltet anvendes ved rejsning fra siddende til stående stilling, samt for støtte i stående position i forbindelse med anvendelse af ReTurn.

Føj til huskeliste
Glidestof /Spilerdug

Glidestof /Spilerdug

Glidestof anvendes primært til at nedsætte friktion i forbindelse med forflytninger. Placeres dobbeltlagt under trykpunkter, hvor friktionen ønskes nedsat ved. f.eks. forflytning højere op i seng. Består af specialfremstillet nylon. Er støjsvag og kan klippes i ønsket mål.
Fås i orange eller sort
Vaskes ved 85 C

Føj til huskeliste
ReadySlide

ReadySlide

Rørformet glidestykke uden polstring med meget lav friktion på indersiden og en overflade belagt med polyurethan, der virker stabiliserende under brug. Findes i str. S, M og L. Velegnet til alle typer af forflytninger, hvor man ønsker at nedsætte friktionen under trykpunkter. ReadySlide er let at placere og fjerne, den fjernes efter brug.

Føj til huskeliste
Turner vendesejl

Turner vendesejl

Turner sejlet bruges til at placere og støtte en liggende person i sideleje ved hjælp af en mobil- eller loftmonteret personløfter.

Føj til huskeliste

Guldmann A/S
Graham Bells Vej 21-23 A
8200 Århus N

OneWaySlide

OneWaySlide

Polstret glidepude med integreret strop. Hjælper brugeren med at komme tilbage til korrekt siddestilling i fx en kørestol. Nemt og uden stor kraftanstrengelse. Max brugervægt 135 kg.

Føj til huskeliste
FlexiGrip

FlexiGrip

8 cm bredt sengebånd med 8 håndtag. Håndtagene sidder skiftevis på den ene og anden side for at brugeren kan få det bedste greb. Anvendes til oprejsning fra liggende til siddende stilling i seng.Max brugervægt 135 kg.

Føj til huskeliste
Ergo Master

Ergo Master

Ergo Master anvendes til siddende overflytning og til at stemme fra med fra siddende til stående stilling.
Ergo Master Stemmeplader er ideelle, når bruger har behov for at stemme fra mod et blødt underlag.
2 styk pr. sæt.

Føj til huskeliste