Motoriserede glide- og vendeprodukter

Glide- og vendeprodukter med motoriseret bevægemekanisme.

Filtrér på detaljer

    
    
    
    
    
    
    
 info
Mulighed for indstilling af automatiseret cyklus i forhold til tidsinterval og tilt.
    
 info
0-9 (IPX0-IPX9) i henhold til standard for kapslingsklasser (IEC 60529)
cm (± 5 cm)
cm (± 3 cm)
kg
 info
Brugervægt, madras og evt. andet tilbehør.
kg
cm (± 5 cm)
cm (± 3 cm)
kr. 
Nulstil
Alle produktoplysninger er leveret af forhandlere. Social- og Boligstyrelsen har intet ansvar for hverken indhold, oprindelse, fejl og mangler eller nogen form for skade, der måtte følge af brug af oplysningerne. Social- og Boligstyrelsen har ikke bemyndigelse til at godkende produkter, og vurderer ikke produkternes kvalitet. Ok, fjern denne besked.A/D-Surcon Antidecubitus/auto. vende System

A/D-Surcon Antidecubitus/auto. vende System

Innovativt trykssårsforebyggende madrassystem med AUTOMATISK vende funktion. Systemet kan indsættes fra kategori I-III (IV) efter EPUAP/NPUAP norm. Mulighed for sensorovervågning af vendings-vinkel. Vinklen kan indstilles fra 0-35 grader. Personvægt fra 30/40 til 300 Kg.
Pumpe opfylder IPX3 normen.
NB: BEMÆRK VIDIOEN ER VIST MED HØJ HASTIGHED

Føj til huskeliste

Surcon Care line ApS
Baunevej 7, Nim
8740 Brædstrup

A/D - Ekamove vendesystem

A/D - Ekamove vendesystem

Innovativt FULDAUTOMATISK vende/Tilt- og antidecubitus sys. m/variabel vendingsvinkel fra 0-30 med sensorovervågning. Personvægt: optil 300Kg. Indsættelse: EPUAP norm, I-III(IV). Madrasmål: bredde fra 80 til 120 cm, L max 220 cm. systemet kan anvendes under Kat. II-III skummadrasser og evt. vekseltryks systemer.
Overholder IPX3 normen.

Føj til huskeliste

Surcon Care line ApS
Baunevej 7, Nim
8740 Brædstrup

HoverTech Q2Roller Lateral Turning Device, repositioneringspude

HoverTech Q2Roller Lateral Turning Device, repositioneringspude

Q2rollerLateral Turning Device er en Single Patinet Use repositioneringspude der består af to åndbare opblæsbare kamre, der enkelt og effektiv hjælper til ved vending af patienter.

Føj til huskeliste
PullAid

PullAid

PullAid er en mekanisme som via et speciallagen kan hjælpe med at få en borger, som er gledet ned i sengen tilbage igen, helt uden fysisk anstrengelse for hverken bruger eller pleje personale.

Føj til huskeliste

Danrehab a/s
Vejlevej 15, Ølholm
7160 Tørring

Pully

Pully

Pully motoriserer forflytning af borgere, der er gledet ned i sengen. Forflytningen kræver kun en sundhedsmedarbejder og to tryk på håndbetjeningen - tænd og træk.
Pully fungerer med eksisterende senge, madrasser og andre vendesystemer. Systemet monteres nemt uden værktøj og forflytter borgeren roligt og kontrolleret.

Føj til huskeliste