Drejetårne

Hjælpemidler, som drejer en person passivt i stående stilling, og som bruges til at flytte en person fra en siddende position til en anden siddende position. Udstyret med et støttehåndtag til brugeren.

Filtrér på detaljer

kg
kg
cm (± 3 cm)
kr. 
Nulstil
Alle produktoplysninger er leveret af forhandlere. Social- og Boligstyrelsen har intet ansvar for hverken indhold, oprindelse, fejl og mangler eller nogen form for skade, der måtte følge af brug af oplysningerne. Social- og Boligstyrelsen har ikke bemyndigelse til at godkende produkter, og vurderer ikke produkternes kvalitet. Ok, fjern denne besked.Etac Turner PRO drejetårn

Etac Turner PRO drejetårn

Drejetårn med ståstøtte i et funktionelt design. Vigtigheden af sikre forflytninger. Mennesker som har behov for hjælp, føler sig ofte usikre i forflytningssituationer, hvilket øger risikoen for ulykker. Med Turner PRO kan både bruger og plejer føle sig sikre mens forflytningen foretages ganske enkelt. Max brugervægt 200 kg.

Føj til huskeliste
ReTurn

ReTurn

ReTurn er en forflytningsplatform, der medvirker til trygge og bekvemme forflytninger. ReTurn er godkendt til forflytning over korte afstande, og anvendes ved forflytninger mellem f.eks. seng og kørestol, kørestol og hvilestol, kørestol og toilet. Man kan med fordel anvende ReTurn bælte på brugeren.

Føj til huskeliste
Drejetårn Turner Pro

Drejetårn Turner Pro

Drejetårn som gør det nemt at forflytte personer fra et sted til et andet. Giver god støtte til den forflyttede og er nem at håndtere for hjælperen.
Den er stabil og formet så den er så sikker som muligt selv når den skal flytte meget immobile personer.

Føj til huskeliste
Drejetårn

Drejetårn

Drejetårn til aktive brugere, som selv er med til at kontrolere forflytningen.
Minsker risiko for belastningsskader at plejepersonale.

Føj til huskeliste

Faaborg Rehab Technic ApS
Smedemestervej 9
5600 Faaborg