Løftestropper

Udstyr, som assisterer en person ved manuel forflytning af en anden person.
Alle produktoplysninger er leveret af forhandlere. Social- og Boligstyrelsen har intet ansvar for hverken indhold, oprindelse, fejl og mangler eller nogen form for skade, der måtte følge af brug af oplysningerne. Social- og Boligstyrelsen har ikke bemyndigelse til at godkende produkter, og vurderer ikke produkternes kvalitet. Ok, fjern denne besked.



Master Grip Flytte- og håndteringsbånd

Master Grip Flytte- og håndteringsbånd

Master Grip er ideel til at forlænge hjælperens arme i situationer, hvor der opstår afstand til brugeren og sikrer dermed god og sikker håndtering af brugeren, samt fremmer gode arbejdsstillinger for hjælperen. Anvendes f.eks. til forflytning længere tilbage i stol, at forflytte ben ind i seng, at læne bruger frem i stol mm.
Vaskes ved 40 C

Føj til huskeliste
Master Belt Multi / Duo

Master Belt Multi / Duo

Master Belt er et polstret gå- og træningsbælte. Det er fleksibelt og har vertikale og horisontale grebsvenlige runde håndtag. Har trinløst regulerbart låsespænde, der sikrer optimal tilpasning. Master Belt anvendes til brugere, der har behov for hjælp i forbindelse med siddende overflytninger samt til støtte ved gang. Anbefales ifm. træning.

Føj til huskeliste
Engangs Ben sejl II

Engangs Ben sejl II

Anvendes, hvor tunge ben skal løftes f.eks. i forbindelse med pålægning af et sejl eller når der ydes personlig hygiejne til meget tunge personer.
Kasseres efter hvert brug hvis nødvendigt ellers ved patientudskrivelse. Velegnet til infektionskontrol. Samme design som Guldmann Ben sejl. Leveres i kasser med 10 sejl en stiver.

Føj til huskeliste

Guldmann A/S
Graham Bells Vej 21-23 A
8200 Århus N

ReTurnBelt

ReTurnBelt

Bæltet anvendes ved rejsning fra siddende til stående stilling, samt for støtte i stående position i forbindelse med anvendelse af ReTurn.

Føj til huskeliste
EasyBelt

EasyBelt

Anvendes som støtte og hjælp med rehabilitering, aktivering og forflytning. Fx til at rejse eller sætte sig, gåtræning, forflytninger til og fra kørestol. Har skridsikker inderside og regulerbart spænde. Kan sprittes af. Max brugervægt 170 kg. Findes med 5, 7, 9 og 11 håndtag.

Føj til huskeliste
Fleximove Nylon

Fleximove Nylon

Har mange anvendelsesmuligheder,som støtte og hjælp når en person skal rejse eller sætte sig, lægge sig i seng eller sætte sig op på sengekanten, til stående eller siddende forflytninger, længere ind i stol eller til at hjælpe en person op fra gulvet. Har 2 korte og 2 lange håndtag med et godt greb. Nylon der Kan sprittes af. Max brugervægt 150 kg.

Føj til huskeliste
FlexiBelt

FlexiBelt

Anvendes som støtte og hjælp ved rehabilitering, aktivering og forflytning. Kan bruges fx som hjælp til at rejse eller sætte sig, til gåtræning eller til forflytning til og fra kørestol. Har skridsikker inderside, er polstret og forsynet med et regulerbart spænde. Materialet er åndbart og skridsikkert. Findes med 7, 9, 11 og 13 håndtag.

Føj til huskeliste
Handy Bælte

Handy Bælte

Handy Bælte er en hjælp ved korte forflytninger uden løftehjælpemidler. Bæltet anvendes til brugere, som behøver lidt ekstra støtte for selv at kunne klare forflytningen. F.eks. fra siddende til stående, fra siddende til siddende eller som støtte i stående/gående.Bæltet sættes på brugeren, alternativt på både bruger og medhjælper.

Føj til huskeliste

A.P. Botved A/S
Nørrelundvej 5
2730 Herlev

LEG-UP benløfter/fodhjælper - 65cm

LEG-UP benløfter/fodhjælper - 65cm

LEG-UP gør det enkelt og hæve dit ben, når du skal ind og ud af en seng, eller andre ting i hverdagen hvor du har behov for ekstra hjælp til at flytte benet.
LEG-UP er designet så du anbringer den faste lykke omkring foden, og det bløde greb gør den rar at benytte i hver gang.
LEG-UP - effektiv benløfter udført i kraftig nylon materiale.

Føj til huskeliste
Let fodhjælper/benløfter med blødt greb

Let fodhjælper/benløfter med blødt greb

Med denne hjælper kan du hæve dit ben. Det kan være op i sengen, op på en skammel eller fodpladen til kørestolen. Den faste løkke skubber du under foden, hvorefter du trække i det behagelige bløde greb. Kan også bruges som øvelse for at forbedre blodcirkulationen.

Føj til huskeliste