Løftestole og løftepuder

Forflytningsudstyr til at løfte en person op fra gulvet til fx en seng eller til en siddende position, hvorfra personen evt. kan rejse sig.

Filtrér på detaljer

kg
Nulstil
Alle produktoplysninger er leveret af forhandlere. Socialstyrelsen har intet ansvar for hverken indhold, oprindelse, fejl og mangler eller nogen form for skade, der måtte følge af brug af oplysningerne. Socialstyrelsen har ikke bemyndigelse til at godkende produkter, og vurderer ikke produkternes kvalitet. Ok, fjern denne beskedHoverJack Air Patient lift fra Etac

HoverJack Air Patient lift fra Etac

HoverJack Air Patient lift giver plejepersonale mulighed for sikkert at løfte patienter lateralt, der er faldet uden at samle et løftehold. HoverJack blæses op for at løfte patienterne fra gulv til seng eller andet leje i liggende stilling, hvilket maksimerer patientens komfort og minimerer risikoen for skade for både patienten og plejepersonalet.

Føj til huskeliste

Etac A/S
Egeskovvej 12
8700 Horsens

ELK Oppustelig Løftepude til Opsamling fra Gulv

ELK Oppustelig Løftepude til Opsamling fra Gulv

Med brug af ELK er det muligt at rejse en faldet person på 450 kg uden at belaste hjælperens ryg. Kan benyttes hvor der kun et lidt plads, f.eks. på badeværelser, i korridorer på trappegange osv. Minimerer risiko for løfteskader hos hjælperen. Sædehøjde på 56,5 cm gør det let for brugeren at rejse sig. Vejer kun 9,3 kg og er let at transportere.

Føj til huskeliste

Winncare Nordic ApS (Ergolet)
Tårnborgvej 12C
4220 Korsør

CAMEL Oppustelig Løftepude-Stol

CAMEL Oppustelig Løftepude-Stol

Med CAMEL kan en faldet person på op til 320 kg værdigt og uden risiko for hjælperens ryg og skuldre løftes fra gulv til siddende stilling. Sædehøjden på 56 cm gør det let for brugeren at rejse sig. CAMELs ryglæn og sæde støtter brugeren, hvilket mindsker belastning af hjælperen. Kan benyttes under trange pladsvilkår og kræver kun en hjælper.

Føj til huskeliste

Winncare Nordic ApS (Ergolet)
Tårnborgvej 12C
4220 Korsør

Raizer - Løftestol

Raizer - Løftestol

Raizer er en batteridreven mobil løftestol, der hjælper en liggende person op til næsten stående stilling på få minutter. Raizer er et hjælpemiddel, der kun betjenes af én hjælper. Derudover kræves begrænset fysisk indsats fra hjælper udover en støttende hånd. Raizer benyttes bl.a. i hjemmeplejen, på plejehjem og af redningstjenester.

Føj til huskeliste
StandUp

StandUp

StandUp er en lille og kompakt løftestol. Med StandUp kan en hjælper hurtigt og sikkert hjælpe en person, som ligger på gulvet og ikke kan komme op ved egen hjælp. StandUp løfter trygt og bekvemt brugeren op i en siddende stilling, klar til kunne rejse sig op eller blive forflyttet til en kørestol. StandUp vejer 11,5 kg. Maxbelastning 160 kg.

Føj til huskeliste

Handicare A/S
Park Alle 289
2605 Brøndby Vester