Løftestole og løftepuder

Forflytningsudstyr til at løfte en person op fra gulvet til fx en seng eller til en siddende position, hvorfra personen evt. kan rejse sig.

Filtrér på detaljer

kg
kr. 
Nulstil
Alle produktoplysninger er leveret af forhandlere. Socialstyrelsen har intet ansvar for hverken indhold, oprindelse, fejl og mangler eller nogen form for skade, der måtte følge af brug af oplysningerne. Socialstyrelsen har ikke bemyndigelse til at godkende produkter, og vurderer ikke produkternes kvalitet. Ok, fjern denne besked.Raizer M - løftestol til privat brug

Raizer M - løftestol til privat brug

Hvis du, eller en af dine nærmeste, udsættes for en faldulykke, er der risiko for, at du ikke selv kan rejse dig. Med Raizer M er hjælpen lige ved hånden, og hjælpen udføres af den, der er først på stedet. Raizer M er en løftestol, der hurtigt og enkelt samles under den faldne person og på få minutter rejser personen til stående position.

Føj til huskeliste
HoverJack Air Patient lift fra Etac

HoverJack Air Patient lift fra Etac

HoverJack Air Patient Lift anvendes til løft fra gulv eller udendørs underlag, hvor det vurderes at siddende løft med lift og sejl, eller planløft til lift ikke er muligt/optimalt. Derved elimineres alle regulære personløft.

Føj til huskeliste

Etac A/S
Parallelvej 3
8751 Gedved

Raizer - Løftestol

Raizer - Løftestol

Raizer er en batteridreven mobil løftestol, der hjælper en liggende person op til næsten stående stilling på få minutter. Raizer er et hjælpemiddel, der kun betjenes af én hjælper. Derudover kræves begrænset fysisk indsats fra hjælper udover en støttende hånd. Raizer benyttes bl.a. i hjemmeplejen, på plejehjem og af redningstjenester.

Føj til huskeliste
ELK Oppustelig Løftepude til Opsamling fra Gulv

ELK Oppustelig Løftepude til Opsamling fra Gulv

Med brug af ELK er det muligt at rejse en faldet person på 450 kg uden at belaste hjælperens ryg. Kan benyttes hvor der kun et lidt plads, f.eks. på badeværelser, i korridorer på trappegange osv. Minimerer risiko for løfteskader hos hjælperen. Sædehøjde på 56,5 cm gør det let for brugeren at rejse sig. Vejer kun 9,3 kg og er let at transportere.

Føj til huskeliste

Winncare Nordic ApS
Tårnborgvej 12C
4220 Korsør

CAMEL Oppustelig Løftepude-Stol

CAMEL Oppustelig Løftepude-Stol

Med CAMEL kan en faldet person på op til 320 kg værdigt og uden risiko for hjælperens ryg og skuldre løftes fra gulv til siddende stilling. Sædehøjden på 56 cm gør det let for brugeren at rejse sig. CAMELs ryglæn og sæde støtter brugeren, hvilket mindsker belastning af hjælperen. Kan benyttes under trange pladsvilkår og kræver kun en hjælper.

Føj til huskeliste

Winncare Nordic ApS
Tårnborgvej 12C
4220 Korsør