Mobile personløftere sejl til forflytning af en person i siddende stilling

Forflytningsudstyr til at løfte og flytte en person i siddende, næsten siddende og halvt liggende stilling. Den kropsunderstøttende enhed består af løftesejl.

Filtrér på detaljer

 info
Produkter til børn skal overholde særlige sikkerhedskrav, som fx fremgår af udvalgte standarder. Det er forhandleren af produktet som har anført, at produktet er udviklet til børn. Social- og Boligstyrelsen påtager sig intet ansvar i forhold til denne vurdering.
    
    
    
    
    
    
    
    
    
 info
0-9 (IPX0-IPX9) i henhold til standard for kapslingsklasser (IEC 60529)
 info
Afstanden mellem det centrale ophængningspunkt og masten forbliver konstant ved en vertikal løftebevægelse. Ved bueformet løftebevægelse ændres afstanden.
kg
cm
cm
 info
Målt med understellet i bredeste position
cm
cm
cm
 info
Diameteren af den smalleste cirkel, inden for hvilken løfteren kan drejes 360 grader i én ubrudt bevægelse.
cm
kg
måneder (± 5 måneder)
 info
Målt fra gulv til overkanten af den lavest placerede gribeflade
cm
 info
Målt fra gulv til overkanten af den højst placerede gribeflade
cm
kr. 
Nulstil
Alle produktoplysninger er leveret af forhandlere. Social- og Boligstyrelsen har intet ansvar for hverken indhold, oprindelse, fejl og mangler eller nogen form for skade, der måtte følge af brug af oplysningerne. Social- og Boligstyrelsen har ikke bemyndigelse til at godkende produkter, og vurderer ikke produkternes kvalitet. Ok, fjern denne besked.Mary personlift

Mary personlift

Mary person lift er til den stabile og komfortable forflytning, er forsynet med nyeste teknologi og de bedste komponenter for langvarig kvalitet. Funktions optimeret bevægelser og rengøringsvenlig. Mary er en person lift, der er behagelig at arbejde med i dagligdagen, særdeles godt arbejdsmiljø.

Føj til huskeliste
Esense Line Drive

Esense Line Drive

Mobillift med køremotor.
Køremotoren gør det muligt at bevæge liften i alle retning med minimal belastning.
Sensoren i styret registrerer hvordan liften skubbes og omsætter dette så liften bevæges i den rigtige retning og med den korrekte hastighedb vha. det elektriske hjul under liften.
Den intuitive betjening garanterer minimal oplæring.

Føj til huskeliste

A.P. Botved A/S
Nørrelundvej 5
2730 Herlev

Solar 185

Solar 185

Solar 185 Let kørende mobil personlift, som er nem at skubbe og dreje. Liften og løftearmens udformning giver brugeren god plads og giver en komfortabel forflytning. Udformningen af liftens ben gør det muligt at anvende lifte ved selv brede stole / kørestole. Løftebøjle kan udskiftes uden brug af værktøj. Løftekapacitet til max. brugervægt 185 kg.

Føj til huskeliste

Winncare Nordic ApS
Tårnborgvej 12C
4220 Korsør

Invacare Birdie EVO

Invacare Birdie EVO

Invacare Birdie Evo er en videreudvikling af vores populære Birdie personløfter, der kan anvendes til de fleste typer af forflytninger. Birdie EVO er let af manøvrere, takket være den ergonomiske skubbebøjle. Birdie EVO er kompakt og let at transportere.

Føj til huskeliste
Molift Mover 180 mobil personlift

Molift Mover 180 mobil personlift

Molift Mover 180 er en kompakt og let lift, som passer perfekt til private hjem såvel som i institutioner og på sygehuse. Liftens letvægtskonstruktion gør den meget let at manøvrere. Med et stort løfteområde fra 270 til 1630 mm. er det ikke kun muligt at løfte højt - den kan også løfte direkte fra gulv. Kan benyttes både med 2- og 4-punktsåg.

Føj til huskeliste
Molift Smart 150 sammenklappelig mobil personlift

Molift Smart 150 sammenklappelig mobil personlift

Let, sammenklappelig og nem at transportere, uden værktøj. Molift Smart 150 er designet til at køre let og den er meget nem at transportere. Den er designet til brug i hjemmet og til rejsebrug. Nem opbevaring idet den er sammenklappelig. Foldes nemt sammen og ud igen uden brug af værktøj. Kan deles i to dele, hvor den tungeste del kun vejer 13,5 kg

Føj til huskeliste
Mobil Personløfter GL5.2

Mobil Personløfter GL5.2

GL5.2 Mobil personløfter er det gulvbaserede alternativ til de loftmonterede løft- og forflytningssystemer. Den fås i to varianter med løftekapacitet på hhv. 155 og 205 kg. De har en løftehøjde på 1759 mm, og det er muligt at løfte en person direkte fra gulv.

Føj til huskeliste

Guldmann A/S
Graham Bells Vej 21-23 A
8200 Århus N

Eagle

Eagle

Pålidelig sikker lift der er designet til at skabe en reel komfort for patienten under forflytningen, men også for plejepersonale der tager sig af patienten. Lift Eagle 620 og Eagle 625 er udstyret med Linak HB7X-motor.
Sammenfoldelig model.
Fås som model 625 (brugervægt 175 kg) Slynger fås i forskellige størrelser.

Føj til huskeliste

CuraTec Nordic Aps
Rikkeshave 56
5250 Odense SV

Emmy Personløfter

Emmy Personløfter

Emmy personløfter er til vertikalt personløft med 3-delt søjle, hvilket giver en stabil og komfortabel forflytning. Personløfterne er forsynet med den nyeste teknologi og de bedste komponenter for at sikre den bedste holdbarhed og funktion.
Emmy Personløfter er nem at betjene og giver gode pladsforhold til forflytning.

Føj til huskeliste
Molift Partner 255 mobil personlift

Molift Partner 255 mobil personlift

Molift Partner 255 har et vertikalt løftemønster, der betyder, at løftet går lige op med samme afstand til søjlen under hele løftet - i en tryg og stabil stilling. Kombinationen af Molift 4-punkts ophæng og Molift sejl med glideløkker giver en behagelig og korrekt stilling fra liggende til siddende og omvendt.

Føj til huskeliste