Mobile personløftere med sejl til forflytning af person i siddende stilling

Udstyr til forflytning af en person i siddende, halvt siddende og liggende stilling ved at løfte. Den personbærende enhed består af løftesejl.

Filtrér på detaljer

    
    
    
    
    
    
    
    
    
    
 info
0-9 (IPX0-IPX9) i henhold til standard for kapslingsklasser (IEC 60529)
kg
 info
Forskellen mellem max. højde og min. højde målt ved det centrale ophængningspunkt.
cm (± 10 cm)
 info
Målt med understellet i bredeste position
cm
 info
Målt med understellet i smalleste position
cm
cm
 info
Diameteren af den smalleste cirkel, inden for hvilken løfteren kan drejes 360 grader i én ubrudt bevægelse.
cm
kg
måneder (± 5 måneder)
kr. 
Nulstil
Alle produktoplysninger er leveret af forhandlere. Socialstyrelsen har intet ansvar for hverken indhold, oprindelse, fejl og mangler eller nogen form for skade, der måtte følge af brug af oplysningerne. Socialstyrelsen har ikke bemyndigelse til at godkende produkter, og vurderer ikke produkternes kvalitet. Ok, fjern denne besked.Mary personlift

Mary personlift

Mary person lift er til den stabile og komfortable forflytning, er forsynet med nyeste teknologi og de bedste komponenter for langvarig kvalitet. Funktions optimeret bevægelser og rengøringsvenlig. Mary er en person lift, der er behagelig at arbejde med i dagligdagen, særdeles godt arbejdsmiljø.

Føj til huskeliste
Solar 185

Solar 185

Solar 185 Let kørende mobil personlift, som er nem at skubbe og dreje. Liften og løftearmens udformning giver brugeren god plads og giver en komfortabel forflytning. Udformningen af liftens ben gør det muligt at anvende lifte ved selv brede stole / kørestole. Løftebøjle kan udskiftes uden brug af værktøj. Løftekapacitet til max. brugervægt 185 kg.

Føj til huskeliste

Winncare Nordic ApS (Ergolet)
Tårnborgvej 12C
4220 Korsør

Eagle

Eagle

Pålidelig sikker lift der er designet til at skabe en reel komfort for patienten under forflytningen, men også for plejepersonale der tager sig af patienten. Lift Eagle 620 og Eagle 625 er udstyret med Linak HB7X-motor.
Sammenfoldelig model.
Fås som model 625 (brugervægt 175 kg) Valgfrie slynger fås i forskellige størrelser.

Føj til huskeliste

CuraTec Nordic
Lautruphøj 5
2750 Ballerup

Invacare Birdie EVO

Invacare Birdie EVO

Invacare Birdie Evo er en videreudvikling af vores populære Birdie personløfter, der kan anvendes til de fleste typer af forflytninger. Birdie EVO er let af manøvrere, takket være den ergonomiske skubbebøjle. Birdie EVO er kompakt og let at transportere.

Føj til huskeliste
Molift Mover 180

Molift Mover 180

Molift Mover 180 er en kompakt og let lift, som passer perfekt til private hjem såvel som i institutioner. Liftens letvægtskonstruktion gør den meget let at manøvrere. Med et stort løfteområde fra 270 til 1630 mm. er det ikke kun muligt at løfte højt - den kan også løfte direkte fra gulv. 2-punkts løfteåg er standard.

Føj til huskeliste

Etac A/S
Egeskovvej 12
8700 Horsens

Invacare Birdie

Invacare Birdie

Birdie er en allround lift der ikke tager plads ved opbevaring, da den sammenklappet kan opbevares opretstående. Store hjul sikrer let og ubesværet manøvrering med maksimalt hensyn til plejepersonalet. Det store løfteområde sikrer, at der ubesværet kan løftes fra gulv. Sikkerheden er i top med både elektrisk og mekanisk nødfir.

Føj til huskeliste
CareLine Lalandia 165

CareLine Lalandia 165

Mobil lift med løftekapacitet indtil 165 kg. Elektrisk, med manuel V-benspredning. Udstyret med manuel nødfir.

Føj til huskeliste

Faaborg Rehab Technic ApS
Smedemestervej 9
5600 Faaborg

Viking

Viking

Viking serien er Likos all-round mobillilfte i aluminium og resultatet af 25 års erfaringer og stædig, svensk ingeniørkunst. Kan bruges i de fleste løftesituationer også ved løft fra gulv. Kontrolboks som viser sidste servicedato, antal løft, overbelastning samt ladeindikator.

Føj til huskeliste

A.P. Botved A/S
Nørrelundvej 5
2730 Herlev

Borringia Flex-Lift Personløfter

Borringia Flex-Lift Personløfter

Flex-Lift kan skilles i 2 dele uden brug af værktøj, som hver vejer ca. 12,5 kg og som ikke er større end, at de nemt kan ligge i bagagerummet på en lille personbil.Herved er Flex-Lift den første, virkeligt bærbare personløfter. Ekstraudstyr: Bæretasker & helsejl.

Føj til huskeliste

Winncare Nordic ApS (Ergolet)
Tårnborgvej 12C
4220 Korsør

CareLine Selandia VL

CareLine Selandia VL

Denne lifttype giver med sin store benåbning en væsentlig større stabilitet end de fleste andre personlifte med V-åbning. Dette skyldes, at kun de forreste benvanger åbnes, mens de bageste forbliver uændrede. Dette giver mulighed for at bygge liften med en løftekapacitet på op til 300 kg uden at gå på kompromis med sikkerheden.

Føj til huskeliste

Faaborg Rehab Technic ApS
Smedemestervej 9
5600 Faaborg