Mobile personløftere med sejl til forflytning af person i siddende stilling

Udstyr til forflytning af en person i siddende, halvt siddende og liggende stilling ved at løfte. Den personbærende enhed består af løftesejl.

Filtrér på detaljer

    
    
    
    
    
    
    
    
    
    
 info
0-9 (IPX0-IPX9) i henhold til standard for kapslingsklasser (IEC 60529)
kg
 info
Forskellen mellem max. højde og min. højde målt ved det centrale ophængningspunkt.
cm (± 10 cm)
 info
Målt med understellet i bredeste position
cm
 info
Målt med understellet i smalleste position
cm
cm
 info
Diameteren af den smalleste cirkel, inden for hvilken løfteren kan drejes 360 grader i én ubrudt bevægelse.
cm
kg
måneder (± 5 måneder)
kr. 
Nulstil
Alle produktoplysninger er leveret af forhandlere. Socialstyrelsen har intet ansvar for hverken indhold, oprindelse, fejl og mangler eller nogen form for skade, der måtte følge af brug af oplysningerne. Socialstyrelsen har ikke bemyndigelse til at godkende produkter, og vurderer ikke produkternes kvalitet. Ok, fjern denne besked.Mary personlift

Mary personlift

Mary person lift er til den stabile og komfortable forflytning, er forsynet med nyeste teknologi og de bedste komponenter for langvarig kvalitet. Funktions optimeret bevægelser og rengøringsvenlig. Mary er en person lift, der er behagelig at arbejde med i dagligdagen, særdeles godt arbejdsmiljø.

Føj til huskeliste
Solar 185

Solar 185

Solar 185 Let kørende mobil personlift, som er nem at skubbe og dreje. Liften og løftearmens udformning giver brugeren god plads og giver en komfortabel forflytning. Udformningen af liftens ben gør det muligt at anvende lifte ved selv brede stole / kørestole. Løftebøjle kan udskiftes uden brug af værktøj. Løftekapacitet til max. brugervægt 185 kg.

Føj til huskeliste

Winncare Nordic ApS
Tårnborgvej 12C
4220 Korsør

Eagle

Eagle

Pålidelig sikker lift der er designet til at skabe en reel komfort for patienten under forflytningen, men også for plejepersonale der tager sig af patienten. Lift Eagle 620 og Eagle 625 er udstyret med Linak HB7X-motor.
Sammenfoldelig model.
Fås som model 625 (brugervægt 175 kg) Slynger fås i forskellige størrelser.

Føj til huskeliste

CuraTec Nordic Aps
Rikkeshave 56
5250 Odense SV

Guldmann GL5.1 Mobil Personløfter

Guldmann GL5.1 Mobil Personløfter

Personløfter med automatisk løft og elektrisk breddeindstilling. Nem at betjene og placere brugeren korrekt i. Kan løfte fra gulv uden besvær. Løfter også høje brugere i store sejl uden problemer. Klarer de fleste typer løft og er let at manøvrere.

Føj til huskeliste

Guldmann A/S
Graham Bells Vej 21-23 A
8200 Århus N

Emmy Personløfter

Emmy Personløfter

Emmy personløfter er til vertikalt personløft med 3-delt søjle, hvilket giver en stabil og komfortabel forflytning. Personløfterne er forsynet med den nyeste teknologi og de bedste komponenter for at sikre den bedste holdbarhed og funktion.
Emmy Personløfter er nem at betjene og giver gode pladsforhold til forflytning.

Føj til huskeliste
Invacare Birdie EVO

Invacare Birdie EVO

Invacare Birdie Evo er en videreudvikling af vores populære Birdie personløfter, der kan anvendes til de fleste typer af forflytninger. Birdie EVO er let af manøvrere, takket være den ergonomiske skubbebøjle. Birdie EVO er kompakt og let at transportere.

Føj til huskeliste
Carina

Carina

Mobil personløfter med elektrisk betjent løft og elektrisk indstilling af understellets bredde.
Standard løfteåg med 2 ophængspunker 450 mm bredt. Ønskes smallere eller bredere løfteåg kan andre løfteåg monteres. Max. belastning helt op til 165 kg. Stort program af sejl mm. som tilbehør.

Føj til huskeliste
Vega

Vega

Mobil personløfter med elektrisk betjent løft og elektrisk indstilling af understellets bredde.
Standard løfteåg med 2 ophængspunker 450 mm bredt. Ønskes smallere eller bredere løfteåg kan andre løfteåg monteres. Max. belastning helt op til 230 kg. Stort program af sejl mm. som tilbehør.

Føj til huskeliste
EVA personløftere

EVA personløftere

EVA er en serie af 3 personløftere i aluminium der som er udviklet til enkel og komfortabel forflytning af brugere. Aluminium tåler vand og ruster aldrig.
EVA personløftere kan løfte personer både i siddende og liggende stilling, samt bruges til gåtræning. EVA400EE til 180kg, EVA450EE til 205kg samt EVA600EE til 270 kg.

Føj til huskeliste
Molift Mover 180

Molift Mover 180

Molift Mover 180 er en kompakt og let lift, som passer perfekt til private hjem såvel som i institutioner. Liftens letvægtskonstruktion gør den meget let at manøvrere. Med et stort løfteområde fra 270 til 1630 mm. er det ikke kun muligt at løfte højt - den kan også løfte direkte fra gulv. 2-punkts løfteåg er standard.

Føj til huskeliste

Etac A/S
Parallelvej 3
8751 Gedved