Lave toiletsejl

Sejl der dækker bækken og den nederste del af ryggen, og som er med delt besstøtte udformet til toiletbrug.

Filtrér på detaljer

 info
Produkter til børn skal overholde særlige sikkerhedskrav, som fx fremgår af udvalgte standarder. Det er forhandleren af produktet som har anført, at produktet er udviklet til børn. Socialstyrelsen påtager sig intet ansvar i forhold til denne vurdering.
    
    
    
    
kg
kr. 
Nulstil
Alle produktoplysninger er leveret af forhandlere. Socialstyrelsen har intet ansvar for hverken indhold, oprindelse, fejl og mangler eller nogen form for skade, der måtte følge af brug af oplysningerne. Socialstyrelsen har ikke bemyndigelse til at godkende produkter, og vurderer ikke produkternes kvalitet. Ok, fjern denne besked.Optislings - Dress Toiletting Low

Optislings - Dress Toiletting Low

Er forsynet med et bælte for øget støtte omkring kroppen og for at sikre brugerens stilling i sejlet. Anvendes til personer med let nedsat funktion i kroppen og let nedsat funktion i hoften. Velegnet, hvis man ønsker mulighed for af- og påklædning under forflytnmingen

Føj til huskeliste
Toiletsejl

Toiletsejl

Toiletsejl anvendes til at løfte eller forflytte en person med funktions-nedsættelse på sygehuse, plejeboliger og i det private.
Er ideel til forflytning mellem seng, kørestol og toilet. Sejlet er gulvrækkende for patienter med stabilt nakke- og skulderområde.

Føj til huskeliste
Engangssejl Micro Plus

Engangssejl Micro Plus

Engangssejlet Active Micro er et toiletsejl som er velegnet til siddende forflytninger med fokus på hygiejneopgaver og toiletbesøg.
Sejlet er designet med stor åbning i bunden, hvilket muliggør adgang til beklædning, mens brugeren stadig sidder i sejlet. Active Micro bruges i situationer, hvor sejlet skal være let at sætte på og tage af igen.

Føj til huskeliste

Guldmann A/S
Graham Bells Vej 21-23 A
8200 Århus N

Arjo, Toiletsejl uden hovedstøtte. Løkkesejl

Arjo, Toiletsejl uden hovedstøtte. Løkkesejl

Plejemodtagere hvis brystkasse og hoved er stabilt, kan forflyttes i toiletsejl uden hovedstøtte. Polstring under armene giver komfort og støtte. Bendelene er polstrede mhp ekstra komfort, men er smalle, så det er nemt at fjerne tøjet.
Max vasketemperatur: 90C. Kan tørretumbles ved lav temperatur.

Føj til huskeliste
Active Micro toiletsejl

Active Micro toiletsejl

Velegnet til at udføre siddende forflytninger med fokus på hygiejneopgaver og toiletbesøg. Til personer med kontrol over hovedet, men med nedsat funktion i overkroppen og over hofteled og lårben. Let at sætte på og tage af. Polstrede ben og ryg samt støttebælte.
Active Micro Plus har elastisk støttebælte, der kan justeres til den enkelte bruger.

Føj til huskeliste

Guldmann A/S
Graham Bells Vej 21-23 A
8200 Århus N

Toiletsejl

Toiletsejl

Toiletsejl med lav ryg, delte benstropper og stor udskæring. Støtter ryggens mellemste og nederste del samt hofterne. Centreringsbånd placeringen på brugeren. Findes i flere modeller: lave modeller: med og uden bælte, samt en høj model med bælte.

Føj til huskeliste
Toiletsejl

Toiletsejl

Toiletsejl har lav ryg, delte benstropper og stor udskæring. Støtter ryggens mellemste og nederste del samt hofterne. Centreringsbånd og lomme letter placeringen på brugeren. Findes i tre modeller: to lave modeller: en med og en uden bælte, samt en høj model med bælte.

Føj til huskeliste
Liko toiletsejl

Liko toiletsejl

Toiletsejl er designet for at lette af-og påklædning i forbindelse med løft til af fra toilet. Af- og påklædning sker under selve løftet takket være den store åbning omkring bagdelen. Toiletsejl er velegnet til personer med en vis stivhed i kroppen.

Føj til huskeliste

A.P. Botved A/S
Nørrelundvej 5
2730 Herlev

Molift EvoSling Hygiejne

Molift EvoSling Hygiejne

Molift EvoSling Hygiejne er et toiletsejl med lav ryg. Sejlet har polstring i ryg og på benstøtter. Den store benstøtteåbning gør det muligt at af- og påmontere benklæder under løftet.
Placeringslommer på benstøtterne letter placeringen af disse.

Føj til huskeliste

Etac A/S
Parallelvej 3
8751 Gedved

TOILET sejl

TOILET sejl

Velegnet til løft fra siddende position og hvor brugeren ikke har brug for hovedstøtte og støtte af overkroppen. Sejlet har en stor åbning ved underlivet, hvilket tillader hygiejniske toiletbesøg og nemt tøjskift. Sejlet må vaskes ved 85 gr. Maks brugervægt 275 kg.

Føj til huskeliste

Winncare Nordic ApS
Tårnborgvej 12C
4220 Korsør