Karkludsvridere

Udstyr som bruges til at presse væske ud af en klud.

Filtrér på detaljer

    
kr. 
Nulstil
Alle produktoplysninger er leveret af forhandlere. Social- og Boligstyrelsen har intet ansvar for hverken indhold, oprindelse, fejl og mangler eller nogen form for skade, der måtte følge af brug af oplysningerne. Social- og Boligstyrelsen har ikke bemyndigelse til at godkende produkter, og vurderer ikke produkternes kvalitet. Ok, fjern denne besked.MicroRoll rullepresse, vrider til klude

MicroRoll rullepresse, vrider til klude

Praktisk vridemaskine til microfiberklude.
Passer til flere gængse 6 ltr. og 4 ltr. rengøringsspande, men vi anbefaler køb af en at de kompatible.
Gør det muligt at vride fuldt ud og jævnt på hele rengøringskludens overflade. Brugerens indsats reduceres ved hjælp af den mekaniske påvirkning fra rullepressen.
Fremstillet af rustfri materialer.

Føj til huskeliste
Karkludpresser

Karkludpresser

Hjælper til at kunne vride en karklud, hvis borger har svage hænder. Karkludpresseren er let at anvende for personer med få ressourcer i hænderne. Den er lavet i plast med non-slipbelægning på toppen af stemplet.
Tåler opvaskemaskine.

Føj til huskeliste
Karkludpresser

Karkludpresser

Smart karkludspresser, som er særligt velegnet til enhåndede og folk med få kræfter i hænder og fingre. Stil presseren i vasken og kom karkluden ned i røret. Pres staven ned i røret og tryk et par gange på den nubrede top. Vend herefter presseren og tag kluden ud af fra bunden. Du undgår det usunde vrid af hænderne. Tåler maskinopvask 65 gr.C

Føj til huskeliste

Seniorshop ApS
Søborg Hovedgade 44
2860 Søborg

Karkludspresse Easy Squeezey

Karkludspresse Easy Squeezey

Har man svage hænder, ømme led eller har gigt, kan det at vride en karklud og lign. være en vanskelig opgave. Easy Squeezey gør denne opgave let og overkommelig. Kan anvendes direkte i håndvasken, og tåler maskinvask. Fylder lidt og er meget holdbar.

Føj til huskeliste

ZiboCare A/S
Præstemarksvej 67, Hatting
8700 Horsens

Karkludpresser

Karkludpresser

Karkludspressen placeres direkte i vasken, kluden rulles sammen og placeres i røret, hvorefter staven trykkes ned i røret. Tåler opvaskemaskine.

Føj til huskeliste
Karkludspresser Easy Squeezy

Karkludspresser Easy Squeezy

Karkludspresser til folk med få krafter i hænderne eller til enhåndede. Kluden kommes aflangt ned i røret hvorefter staven presses ned. Anvendes direkte i vasken. Kluden tages ud ved at vende presseren.

Føj til huskeliste

Butik KIK
Blekinge Boulevard 2
2630 Taastrup

Karkludspresser

Hjælpemiddel til vridning af tynde karklude eller vaskeklude. Anbefales til personer med nedsat kraft i hænder og af eenhåndede. Vrideren står stabilt i vasken. Overfladen på trykkedelen er skridsikker, pressedelen kan evt. fyldes med vand for at øge tyngden. Alle dele kan gå i opvaskemaskinen ved 65.

Føj til huskeliste