Bestik og sugerør

Redskaber, som bruges i forbindelse med indtagelse af mad eller drikkevarer, til at skære maden i mindre stykker eller til at overføre maden/væsken fra en beholder til munden. Tilpasningsgreb, se 24 18 06.
Alle produktoplysninger er leveret af forhandlere. Social- og Boligstyrelsen har intet ansvar for hverken indhold, oprindelse, fejl og mangler eller nogen form for skade, der måtte følge af brug af oplysningerne. Social- og Boligstyrelsen har ikke bemyndigelse til at godkende produkter, og vurderer ikke produkternes kvalitet. Ok, fjern denne besked.



Etac Light vinklet ske

Etac Light vinklet ske

Beregnet til personer med nedsat arm og hånd mobilitet.
Light skeerne er specielt egnet til personer med nedsat funktion i hænder og arme. De vinklede skeer findes til såvel højre som venstre hånd. Tåler maskinopvask ved 65.

Føj til huskeliste
Etac Feed madningsbestik

Etac Feed madningsbestik

Madningsbestikket kan anvendes til brugere, der har behov for støtte, når de spiser. Bestikket har bløde kanter, hvilket gør det behageligt at spise med. Tåler maskinopvask ved 65.

Føj til huskeliste
Etac Light bestik, letvægtsbestik med tynde håndtag

Etac Light bestik, letvægtsbestik med tynde håndtag

Light bestikket er specielt egnet til personer med nedsat funktion i hænder og arme. Den tynde model er især for personer med nedsat muskelkraft. Tåler maskinopvask ved 65.

Føj til huskeliste
Caring-bestik

Caring-bestik

Anvendes af borgere med nedsatte kræfter i hænder og begrænset funktionsevne fingre og håndled.
Tåler opvaskemaskine op til max 65C og materialet er rustfrit stål og plast.
Bemærkning: Bestikket fås i sort og i elfenben.

Føj til huskeliste
Sugerørsholder

Sugerørsholder

Holder der sættes fast på kruset som holder sugerøret. Mål: diameter: 6mm. Rengøring: tåler opvaskemaskine.

Føj til huskeliste
Madegaffel, stor

Madegaffel, stor

Madegaffel, hvid. Madningsbestikket af plastic kan anvendes til både børn og voksne, der har behov for støtte, når de spiser. Bestikket har bløde kanter, hvilket gør det behageligt at spise med. Tåler maskinopvask v. 65 grader.

Føj til huskeliste

Coatede spiseredskaber

Plastic coating beskytter tænder og læber ved personer med bidereflekser, begrænset kontrol af hænder eller ved hypersensibilitet for temperatur. Kan ikke anbefales til personer som har en kraftig biderefleks. Kanterne forbliver bløde også efter vask. Hånde felt.

Føj til huskeliste

Plastik coated ske

Skeen har en speciel, tyk Plasticol coating, som beskytter tænder og læber. Velegnet til personer med spasticitet eller begrænset kontrol af hænder. Kan ikke anbefales til personer, som har en kraftig biderefleks. Grebet måler 13 mm Ø i enden. Håndvaskes.

Føj til huskeliste

Good Grips tungt bestik

Ekstra vægt hjælper til at minimere tremor under spisning. Redskaberne har en vægt af 170 g i det fortykkede greb, og giver dermed mere kontrol af redskabet så munden rammes sikrere. Ideelt til personer med Parkinson eller spasticitet.

Føj til huskeliste

Good Grip coated ske

Ske med en Plastisol goating, som beskytter tænder og læber. Ideelt til personer med spasticitet eller begrænset kontrol af hænder. Kan ikke anbefales til personer som reflektorisk bider kraftigt. Opvask i hånden vil forlænge produktets levetid.

Føj til huskeliste