Tallerkener med termofunktion

Tallerkener med bund, der kan fyldes med varmt vand som holder maden varm.

Filtrér på detaljer

 info
Produkter til børn skal overholde særlige sikkerhedskrav, som fx fremgår af udvalgte standarder. Det er forhandleren af produktet som har anført, at produktet er udviklet til børn. Socialstyrelsen påtager sig intet ansvar i forhold til denne vurdering.
    
    
    
    
kr. 
Nulstil
Alle produktoplysninger er leveret af forhandlere. Social- og Boligstyrelsen har intet ansvar for hverken indhold, oprindelse, fejl og mangler eller nogen form for skade, der måtte følge af brug af oplysningerne. Social- og Boligstyrelsen har ikke bemyndigelse til at godkende produkter, og vurderer ikke produkternes kvalitet. Ok, fjern denne besked.Termotallerken

Termotallerken

Tallerken, der gør det muligt at holde maden varm. Varmt vand hældes gennem en åbning i tallerkenens kant, så den indvendige del varmes op, mens det stadig er muligt at holde på ydersiden uden at brænde sig. Materiale: Melamin. Højde: 48 mm. Vægt: 240 g. Diameter: 200 mm. Volumen: 600 ml. Flere farver. Tåler opvaskemaskine, men ikke mikrobølgeovn.

Føj til huskeliste
Tallerken med varmeholderfunktion

Tallerken med varmeholderfunktion

Dyb hulning der gør det let at øse maden. Løsn skruelåget, og hæld varmt vand i baseenheden nederst, skru låget på igen for at holde maden varm. En anti-glidering i bunden af tallerknen forhindrer den glider på bordet. Klart plastiklåg medfølger. Undgå at bruge rengøringsredskaber eller -midler, der ridser. Følsom overfor skarpe genstande.

Føj til huskeliste

Seniorshop ApS
Søborg Hovedgade 44
2860 Søborg

Varmetallerken med låg

Varmetallerken med låg

Varmetallerken som holder maden varm. Diameter: 20cm. Låg medfølger. Tåler microbølgeovn og opvaskemaskine, men bemærk det skal være UDEN proppen.

Føj til huskeliste

Seniorshop ApS
Søborg Hovedgade 44
2860 Søborg

Tallerken med varmeholdefunktion

Tallerken med varmeholdefunktion

Tallerken med varmeholdefunktion. Ved påfyldning af varmt vand i varmebeholderen holdes måltidet varmt længere. På undersiden af tallerkenen, er påsat en gummiring, der får tallerkenen til at stå fast. Ved brug af ske eller gaffel er den høje tallerkenkant medvirkende til, at måltidet kan indtages let og ubesværet.

Føj til huskeliste
Varmetallerken

Varmetallerken

Plast tallerken, hvid indvendig og bordeaux udvendig. Holder maden varm ved at der fyldes varmt vand i beholdere Den er nem at rengøre. 23 cm i diameter.

Føj til huskeliste