Skåle

Dybe, runde beholdere til at spise af.

Filtrér på detaljer

 info
Produkter til børn skal overholde særlige sikkerhedskrav, som fx fremgår af udvalgte standarder. Det er forhandleren af produktet som har anført, at produktet er udviklet til børn. Socialstyrelsen påtager sig intet ansvar i forhold til denne vurdering.
    
    
    
kr. 
Nulstil
Alle produktoplysninger er leveret af forhandlere. Social- og Boligstyrelsen har intet ansvar for hverken indhold, oprindelse, fejl og mangler eller nogen form for skade, der måtte følge af brug af oplysningerne. Social- og Boligstyrelsen har ikke bemyndigelse til at godkende produkter, og vurderer ikke produkternes kvalitet. Ok, fjern denne besked.Skål - De Små Helte

Skål - De Små Helte

Serie af stabile tallerkener. Bunden er en gummikant. Skridsikker på alle underlag. Farverige gummihåndtag giver godt greb om skålen. Skålene findes med forskellige motiver med temaerne Historie, Køkken, Eventyr og Leg. I hver serie er der desuden en flad og en dyb tallerken. Desuden fås et krus med gummigreb.

Føj til huskeliste
NE Suppeskål

NE Suppeskål

NE Suppeskål i keramik med underkop. Leveres med tap i bunden som passer ned i Neater Eater modellernes underlagspladen.
OBS Kan kun benyttes med NE suppeske (medfølger ikke).

Føj til huskeliste

Jadea
Frederiksborgvej 5, baghuset st.
3450 Allerød

Tung keramikskål

Tung keramikskål

Tung keramikskål i håndlavet keramik fra England. Skålen har ombukket kant, der gør det nemt at få maden op på skeen.

Føj til huskeliste

Jadea
Frederiksborgvej 5, baghuset st.
3450 Allerød

Skåle

Skåle

Skålen egner sig til personer med nedsat syn eller demens. Skålen er hvid, men den røde kant hjælper med at skelne skålen fra selve bordet.

Føj til huskeliste
Melamin børne bowle, ZOO

Melamin børne bowle, ZOO

Skridsikker melamin bowle med glade dyremotiver og skridsikre greb. 200 ml. Tåler maskinopvask op til 70 grader. I serien indgår desuden dyb tallerken, varenr. 650010 spise tallerken varenr. 650009.

Føj til huskeliste
Dyb suppetallerken med sugekop

Dyb suppetallerken med sugekop

Anvendes af borgere, som har svært ved at spise eller som kun kan bruge den ene arm. Tallerkenen fastgøres med en effektiv sugekop, så tallerkenen står helt fast. Tåler mikroovn. Materiale: Polypropylene. Rengøring: kan maskinvaskes ved max 70 grader - sugekoppen vaskes dog i hånden. Diameter: 15,0 cm. Højde: 7,8 cm. Vægt: 125 gram.
Hvid og rød.

Føj til huskeliste