Hjælpemidler til indretning og tilpasning af indendørs og udendørs lokaliteter

Møbler samt støtte- , sikkerheds- og adgangsforanstaltninger til boligen. Hjælpemidler til tilpasning og forbedring af nærmiljøet, se 27 03.
Alle produktoplysninger er leveret af forhandlere. Socialstyrelsen har intet ansvar for hverken indhold, oprindelse, fejl og mangler eller nogen form for skade, der måtte følge af brug af oplysningerne. Socialstyrelsen har ikke bemyndigelse til at godkende produkter, og vurderer ikke produkternes kvalitet. Ok, fjern denne besked.Benløfter

Benløfter

Benløfteren er et værktøj, der hjælper brugeren til at få fødderne op fra gulvet og hele vejen til midten af lejet. Nogle patienter bruger benløfteren til at klare sig selv i denne bevægelse, andre kræver bistand fra personalet.

Føj til huskeliste
Lattoflex 200

Lattoflex 200

Lattoflex sengeprogram er udviklet til personer med dårlig ryg. Der er fokus på ergonomisk korrekt liggestilling & fjeder lamel system med fjederende vinger tilpasser kroppens form & giver en super liggekomfort. Dobbelte lameller tilpasser sig ideelt.

Føj til huskeliste
Håg Capisco 8106

Håg Capisco 8106

Denne ergonomiske kontorstol er en klassiker. Den har optimale muligheder for indstilling til både ryg, lænd og ben. Den giver god støtte og support til hele kroppen. Den har ikke nakkestøtte, men de to vinger hjælpe til at holde en sund holdning i ryggen. Den kan desuden benyttes med omvendt siddestilling, så de to vinger bruges som armlæn.

Føj til huskeliste

Holmris Office A/S
Odinsvej 5
8850 Bjerringbro

FURN BYOX - 501-11

FURN BYOX - 501-11

Kan højdeindstilles, så det kan tilpasses den enkelte, og gøre det muligt, at placere skærm, tastatur og mus i passende højde. Kan leveres med specialplade og vip. Bosch motor, bæreevne synkront på 150 kg. Altid 100 lige og løfter jævnt, uanset hvor byrden placeres. Stellet er pulverlakeret. Kabelbakke under bordpladen, Energisparefunktion.

Føj til huskeliste
ES Duo 400-500

ES Duo 400-500

Ergonomisk dansk kontorstol.
Ergo Star 400/500 er en ergonomisk kontorstol med et velpolstret sæde og et velformet ryglæn, der sikrer opåtimal støtte af de sårbare punkter ryg og lænd. Stolen indstilles let til en behagelig og korrekt arbejdsstilling.

Føj til huskeliste
Torso

Torso

Torso Multi
Ryglænet kan frigøres i permanent rygkontakt, der følger ryggens bevægelser - eller fastlåses i enhver stilling.
Sædet kan frigøres i flydende sædevip, der følger kroppens bevægelser - eller fastlåses i enhver stilling.
Anbefales mennesker, der kræver stor bevægelsesfrihed.

Føj til huskeliste
ErgoStar Duo

ErgoStar Duo

Ergonomisk kontorstol med et velpolstret sæde og et velformet ryglæn, der sikrer opåtimal støtte af de sårbare punkter ryg og lænd. Stolen indstilles let til en behagelig og korrekt arbejdsstilling.

Føj til huskeliste
RH Logic 400 Standard kontorstol, Standard sort Fame stof, sort fodkr.

RH Logic 400 Standard kontorstol, Standard sort Fame stof, sort fodkr.

Siddekomfort helt i top og indbygget lændepumpe giver dig en pude i ryggen og ekstra støtte og support i lænd og ryg. RH Logic 400 er som standard udstyret med luftreguleret lændestøtte, hjul til bløde gulve og understel i grålakeret aluminium med grå overligger i plast, men kan også udstyres med f.eks. nakkestøtte og armlæn eller med XL sæde.

Føj til huskeliste
Armlæn til RH kontorstole

Armlæn til RH kontorstole

Armlæn der passer til RH Activ 220, RH Logic 300 og RH Logic 400 konstorstolene.

Føj til huskeliste
Activa Disc Maxafe siddepude, Blå

Activa Disc Maxafe siddepude, Blå

Siddepude - styrker ryggen. Perfekt i bilen, på jobbet, i mødelokalet, i biografen, teater eller som balancebræt. Ved regelmæssig brug, styrkes kroppen og mavemusklerne uden belastning eller anstrengelse. Har nogle af de samme egenskaber som boldene - man kommer til at sidde aktivt. Er også velegnet til genoptræning hvor der er balanceproblemer.

Føj til huskeliste