Hjælpemidler til indretning og tilpasning af indendørs og udendørs lokaliteter

Møbler samt støtte- , sikkerheds- og adgangsforanstaltninger til boligen. Hjælpemidler til tilpasning og forbedring af nærmiljøet, se 27 03.
Alle produktoplysninger er leveret af forhandlere. Socialstyrelsen har intet ansvar for hverken indhold, oprindelse, fejl og mangler eller nogen form for skade, der måtte følge af brug af oplysningerne. Socialstyrelsen har ikke bemyndigelse til at godkende produkter, og vurderer ikke produkternes kvalitet. Ok, fjern denne beskedPlexus Air Express kontrolenhed/pumpe

Plexus Air Express kontrolenhed/pumpe

Dynamisk system med anatomisk udformede sammenhængende celler. Optimal trykfordeling. Til forebyggelse og behandling af tryksær op til stadie 4. Fast og stabil topmadras. Enkel at anvende. Kompakt letvægtssystem. Maks. brugervægt 260 kg.

Føj til huskeliste

Gate Rehab Development AB
Industrigatan 2
33375 Reftele

Invacare Octave

Invacare Octave

Med en SWL på optil 385 kg sætter Octave høje standarder for plejesenge til bariatriske brugere. Fuldelektrisk 4-delt liggeflade som standard giver optimal komfort og støtte til brugeren. Med aftagelig gavle og tilbehør, der på- eller afmonteres uden brug af værktøj, lettes personalets arbejde. Uden sengeramme madrassen når helt ud til sengekanten.

Føj til huskeliste
Olaf 98

Olaf 98

Fremstillet i massivt bøgetræ. Meget lav indstigningshøjde (35 cm) og højdeindstilling på liggefladen (maks. 105 cm). Henvender sig til børn, der kan kravle, men der alligevel har behov for hjælp for fx. at tage tøj på. 4-delte folde-skyde-låger til forsiden (98 cm højde). Acrylglas i siderne.

Føj til huskeliste
Hannah 70 Børneplejeseng

Hannah 70 Børneplejeseng

Seng med høje tremmesider, fremstillet i massivt bøgetræ. Har foldelåger til den ene lange side. Der findes fire forskellige sengesidehøjder: 70, 98, 135 og 170 cm, i natur eller med farver. De høje varianter er beregnet til fx. hyperaktive eller autistiske børn. Kan kombineres med andre sengebunde. Kan forsynes med polstring.

Føj til huskeliste
Auto Aire Select kontrolenhed/pumpe

Auto Aire Select kontrolenhed/pumpe

Til tryksår i alle stadier. Udviklet til brugervægt op til 260 kg. Sensorstyring holder automatisk øje med trykket. Alternerende tryk med 5 minutters cyklus. Low Air Loss hjælper med til at holde huden tør og bortleder varme. Stor pålidelighed og sikkerhed indstillinger genoprettes ved strømudfald. Maksimalt Tryk for let forflytning af bruger.

Føj til huskeliste

Gate Rehab Development AB
Industrigatan 2
33375 Reftele

Air Express pumpe

Air Express pumpe

Kontrolenhed/pumpe. Særdeles lydsvag og gennemprøvet. Quick-release kobling ved hjertestop. Pumpen bruges til Air Express top- og helmadres, kan også bruges som alternativt til Air Flow topmadras. Brugervægt 228 kg. Statisk og alternerende funktion.
OBS fra august 2012 har vi erstattet Air Flow pumpen med denne Air Expres pumpe

Føj til huskeliste

Gate Rehab Development AB
Industrigatan 2
33375 Reftele

ThevoSleepingStar

ThevoSleepingStar

Sleeping Star er et madrassystem til børn med søvnproblemer som ved hjælp af mikrostimulation stimulerer til et mere naturligt søvnmønster hos barnet.
Systemet virker samtidigt dæmpende på spasticitet, ligesom det har vist sig at
have en lindrende effekt på smerte. Disse mikrostimulationer løsner muskelspændinger.

Føj til huskeliste
Kørestolspuder

Kørestolspuder

Kørestols pude med stof- eller inkontinensbetræk fremstillet af kvalitets koldskum med høj bæreevne. Pudens bund er lavet af et skridsikkert materiale, så den er anvendelig uafhængigt af velcro placering. Puden er afrundet foran for at mindske trykket mod låret. Betrækket har høj høj slidstyrke samt strækevne. Puden er udstyret med lynlås bagpå.

Føj til huskeliste

Mobilex A/S
Grønlandsvej 5
8660 Skanderborg

Komplet sæt dørtrinsramper

Komplet sæt dørtrinsramper

Komplet dobbeltsidig dørtrinsrampe med hjørneafrunding. Det er muligt også at køre op fra siden af rampen. Passer til begge sider af dørtrin. Kan med fordel anvendes hvis pladsen er trang. Inkl. monteringsvejledning og montagedele.

Føj til huskeliste

Guldmann A/S
Graham Bells Vej 21-23 A
8200 Århus N