Hjælpemidler til indretning og tilpasning af indendørs og udendørs lokaliteter

Møbler samt støtte- , sikkerheds- og adgangsforanstaltninger til boligen. Hjælpemidler til tilpasning og forbedring af nærmiljøet, se 27 03.
Alle produktoplysninger er leveret af forhandlere. Socialstyrelsen har intet ansvar for hverken indhold, oprindelse, fejl og mangler eller nogen form for skade, der måtte følge af brug af oplysningerne. Socialstyrelsen har ikke bemyndigelse til at godkende produkter, og vurderer ikke produkternes kvalitet. Ok, fjern denne besked.Monteringsbeslag til skålformede armstøtter

Monteringsbeslag til skålformede armstøtter

Indstilling af underarmsvinkel 0, 12,5 eller 25 grader i vandret plan. Kan roteres i trin på ca 15 grader. Monteringsbeslaget kombineres med armstøtte og håndstøtte samt eventuelt justeringsplade.

Se følgende produktgrupper:
-Hel skålformet armstøtte
-Delt skålformet armstøtte
-Flad håndstøtte
-Kuppel håndstøtte
-Horn håndstøtte
-Konus håndstøtte

Føj til huskeliste
Justeringsplade

Justeringsplade

Justeringsplade muliggør justering af armstøtten sidelæns, ca. 3 cm.

Justeringspladen bruges til montering af armstøtter.

Se følgende produktgrupper:
- Hel skålformet armstøtte
- Delt skålformet armstøtte
- Flad håndstøtte
- Kuppel håndstøtte
- Horn håndstøtte
- Konus håndstøtte

Føj til huskeliste
Konus håndstøtte

Konus håndstøtte

Konus håndstøtten fås i 2 forskellige størrelser og er fremstillet i polyurethanskum. Det alsidige produkt kan påmonteres de fleste kørestole.

Konus håndstøtten kombineres med produktgrupperne delt skålformet armstøtte og monteringsbeslag til skålformede armstøtter samt eventuelt justeringsplade.

Føj til huskeliste
Horn håndstøtte

Horn håndstøtte

Horn håndstøtten fås i 2 forskellige størrelser og er fremstillet i polyurethanskum. Det alsidige produkt kan påmonteres de fleste kørestole.

Horn håndstøtten kombineres med produktgrupperne delt skålformet armstøtte og monteringsbeslag til skålformede armstøtter samt eventuelt justeringsplade.

Føj til huskeliste
Kuppel håndstøtte

Kuppel håndstøtte

Kuppel håndstøtten fås i 2 forskellige størrelser og er fremstillet i polyurethanskum. Det alsidige produkt kan påmonteres de fleste kørestole.

Kuppelhåndstøtten kombineres med produktgrupperne delt skålformet armstøtte og monteringsbeslag til skålformede armstøtter samt eventuelt justeringsplade.

Føj til huskeliste
Flad håndstøtte

Flad håndstøtte

Den flade håndstøtte fås i 2 størrelser og er fremstillet i polyurethanskum. Det alsidige produkt kan påmonteres de fleste kørestole.

Den flade håndstøtte kombineres med produktgrupperne delt skålformet armstøtte og monteringsbeslag til skålformede armstøtter samt eventuelt justeringsplade.

Føj til huskeliste
Delt skålformet armstøtte

Delt skålformet armstøtte

Skålformede armstøtter findes i 3 størrelser og er fremstillet i polyurethanskum. Armstøtten kan påmonteres de fleste kørestole.

Armstøtterne kombineres med produktgrupperne flad, konus, kuppel eller horn håndstøtte og monteringsbeslag til skålformede armstøtter samt eventuelt justeringsplade, for personlig tilpasning.

Føj til huskeliste
Hel skålformet armstøtte

Hel skålformet armstøtte

Armstøtten er fremstillet i polyurethanskum. Kombineres med monteringsbeslag samt eventuelt justeringsplade, for personlig tilpasning.

Se kombinationsmulighederne via følgende HMI-numre:

Monteringsbeslag: 111810, 111811, 111812, 111813
Justeringsplade: 111809

Føj til huskeliste
Vask ophæng

Vask ophæng

Vaskophænget er nødvendigt, når det kommer til at justere håndvaskens højde til forskellige brugeres behov. Den kan manuelt justeres uden brug af værktøjer: en fordel for omsorgspersoner. Fås nu med anodiseret overflade eller overflade i rustfrit stål.

Føj til huskeliste
KR Sengebord 1097

KR Sengebord 1097

Designsengebord til brug på hospitaler ol., hvor der stilles høje krav til kvalitet, rengøring og produktlevetid. Standardfarve: Hvidt højtrykslaminat med sorte ABS-kanter. Mulighed for andre farver (kontakt for pris). Anvendeligt fra begge sider, vendbar skuffe, dobbeltlåger og højdeindstillelig klap. Tilbehør: Skuffelås, skuffeindsats, krog m.m.

Føj til huskeliste