Hjælpemidler til indretning og tilpasning af indendørs og udendørs lokaliteter

Møbler samt støtte- , sikkerheds- og adgangsforanstaltninger til boligen. Hjælpemidler til tilpasning og forbedring af nærmiljøet, se 27 03.
Alle produktoplysninger er leveret af forhandlere. Socialstyrelsen har intet ansvar for hverken indhold, oprindelse, fejl og mangler eller nogen form for skade, der måtte følge af brug af oplysningerne. Socialstyrelsen har ikke bemyndigelse til at godkende produkter, og vurderer ikke produkternes kvalitet. Ok, fjern denne beskedBaxx

Baxx

Ergonomisk formet rygsystem i farven sort, som er let at på- og afmontere med crashtestede quick release-beslag. Ryggen har en dyb runding, som giver god støtte. Udskæringer i rygpladen og 3D-betræk giver god luftcirkulation og holder den samlede vægt nede. Rygsystemets runde form giver plads til skulderbladene og dermed større bevægelsesfrihed.

Føj til huskeliste
LED Vision bordlampe 16036

LED Vision bordlampe 16036

3 forskellige farvetemperatur - 5 forskellige belysninger
25000 timer brændtid

Føj til huskeliste
Basic Vision LED Lampe

Basic Vision LED Lampe

Bordlampe LED - rund top. ca. 1700lx ved 30 cm.
LED leverid 40000 timer.
Hvid udgave - energiforbrug 5w.
Stabil arm med svanghals ved top og fod.

Føj til huskeliste
Skummadras

Skummadras

Hygiejnemadras til kortvarig hospitalindlæggelse. Madrassen er velegnet til patienter med lav decubitus risiko. Velegnet til justerbare senge. Astma og allergi venlig - ingen sundhedsskadelige stoffer. Madrassen er lavet af slidstærkt, fleksibelt og brandhæmmende skum. Kommer med et tørt, væske sikret og åndbare betræk, som fås i grå.

Føj til huskeliste
Conset 501-33, hæve/sænkebord, 152

Conset 501-33, hæve/sænkebord, 152

Conset hæve/sænkebord har størrelsen 1680 og er har farven bøg.
Et hæve/skænkebord giver dig mulighed for at indstille dit bord, så det passer perfekt til dig.

Føj til huskeliste
Toiletstøtte med ben - Merryarm

Toiletstøtte med ben - Merryarm

Toiletstøtte monteres ved toilettet og anvendes som hjælp til at kunne sætte og rejse sig fra toilettet. Toiletstøtten monteres med det medfølgende beslag med skurer i væg. Kan let slås op mod væggen, så den næsten ikke flyder noget.

Højde: 80 cm
Vægt: 3,55 kg
Materiale: Epoxylakeret stål

Føj til huskeliste
Badeskammel

Badeskammel

Denne badeskammel henvender sig til brugere, som har brug for lidt ekstra højde til badet, brusebad, håndvask eller de steder hvor behovet kan opstå. Velegnet til børn og voksne. Badeskamlen leveres som enkelt moduler, som hver har en højde på 10 cm og med en skridsikker overflade.

Føj til huskeliste
Bakke til sengen

Bakke til sengen

Flot bakke i lyst træ til sengen. Den anvendes, når du ønsker spise, mens du er i sengen. Bakken har en lamineret overflade, som gør den let at rengøre. Den øverste plade kan vinkles op til hele 45 grader, så kan du også skrive og læse, mens du sidder i sengen. Når du ikke bruger bakken, kan benene foldes sammen, så den ikke fylder så meget.

Føj til huskeliste
Hvile- og transportstol - Fero

Hvile- og transportstol - Fero

Fero er en serie af stole som kan bruges både som hvilestol og transportstol. Den kommer i to versioner med ramme af træ- eller metal. Stolen har foldbare armlæn, polstret ryg, sæde og benstøtte, samt udtrækkeligt fodbræt. Stolen er specielt designet til brug i sundheds-sektoren, og til de brugere der har brug for ekstra komfort.

Føj til huskeliste
Senge- og læsebord Litavo

Senge- og læsebord Litavo

Et højderegulerbart senge- og læsebord med vippeplade. Selve bord/spisepladen er enkel at vinkle. Den har en praktisk størrelse og kan vippes i begge retninger. Pladen har forhøjede kanter som forhindrer at indholdet kan glide af. Man kan vælge mellem en hel eller en delt plade. Bordet hæves og sænkes ved hjælp af en håndbetjent gasfjederder.

Føj til huskeliste