Møbler, fast inventar og andre hjælpemidler til understøtning af aktiviteter i indendørs og udendørs menneskeskabte miljøer

Møbler og andre produkter, som kan placeres i, indarbejdes i eller på anden måde tilføjes det byggede miljø for at lette færden og positionering, inklusive adgangsforhold, i områder anlagt til almen og privat brug. Herunder hører fx produkter til at sidde, stå og ligge på. Hjulsæt, se 24 36 06. Hjælpemidler til forbedring af omgivelserne, se 27 03. Møbler og møbelelementer til arbejdspladser, se 28 03.
Alle produktoplysninger er leveret af forhandlere. Social- og Boligstyrelsen har intet ansvar for hverken indhold, oprindelse, fejl og mangler eller nogen form for skade, der måtte følge af brug af oplysningerne. Social- og Boligstyrelsen har ikke bemyndigelse til at godkende produkter, og vurderer ikke produkternes kvalitet. Ok, fjern denne besked.PF Ultra-Light Slidsker

PF Ultra-Light Slidsker

Unikke letvægts slidsker med perforeret overflade der sikrer god friktion.
Alle slidsker er monteret med et behageligt bærehåndtag.
Et sæt består af to slidsker.

Føj til huskeliste
Justérbart ryglæn

Justérbart ryglæn

Et sikkert og komfortabelt ryglæn, som kan indstilles fra en lavtliggende vinkel til en oprejst siddestilling. Anvendes i sengen.
Rengøring: vaskes i hånden.

Føj til huskeliste
Dørtrinsrampe, klapbar

Dørtrinsrampe, klapbar

Lavet af aluminium. Kan foldes og bæres i bærehåndtag.

Føj til huskeliste

Mobilex A/S
Grønlandsvej 5
8660 Skanderborg

Friktionsplade

Friktionsplade

Skridsikre så man undgår at skride, når man stiger ud af sengen.
Kan også anvendes til at aftage kompressionsstrømper i sengen.
Farve: sort
Mål: længde: 50 cm, bredde: 34,5 cm
Rengøring: vaskes i hånden eller sprittes af.

Føj til huskeliste
Sentida 7i den intelligente plejeseng

Sentida 7i den intelligente plejeseng

Sentida 7i er en topmoderne, lav plejeseng med et væld af højteknologiske funktioner som alarm på exit/retur, fugtigheds-alarm, vægt-overvågning, belysning mv.
Alt kontrolleres/betjenes enkelt og brugervenligt af personalet ved hjælp af en touchscreen. Sengehøjde fra 27-80 cm. Forebygger faldulykker og er yderst velegnet til demente.

Føj til huskeliste

Lewel Plus
Storegade 44, Hvidkilde
6640 Lunderskov

Sengebord med brede ben

Sengebord med brede ben

Det moderne, smarte og alsidige sengebord fra Nottingham kan justeres i højden og bredden, så det både kan bruges over stole og enkeltmandssenge. Den laminerede bordplade kan, med kun en hånd, tiltes hele 55 grader, og det smarte støttegreb gør, at f.eks. bøger og lign. bliver holdt på plads. Bordet er nemt at samle - der skal ikke bruges værktøj.

Føj til huskeliste

Seniorshop ApS
Søborg Hovedgade 44
2860 Søborg

Vivo Sengebord

Vivo Sengebord

Vivo Sengebord på hjul, hvoraf 2 hjul har bremser. Skuffe samt låge kan benyttes fra begge sider, hvilket gør det muligt at benytte sengebordet fra begge sider af sengen. Elegante greb i alu, som er let tilgængelige. Model E3 har udtræksplade med gribekant, som kan skråtstilles. Sengebordet har fået priser for sit design. Pris oplyst for E2.

Føj til huskeliste
ID Lock

ID Lock

Sikrer, at en dør til en plejehjemsbolig kun åbnes for den person, der bor i boligen. Beboeren får en lille sender, der passer til én specifik dør. Når beboeren nærmer sig døren udefra, låses automatisk op, så der ikke opleves en ændring. Indefra åbnes døren på normal vis. Med et tryk på en lille specialsender kan personalet altid åbne døren.

Føj til huskeliste

Tunstall A/s
Niels Bohrs Vej 42, Stilling
8660 Skanderborg

Acorn 159 kg. Indoor trappelift

Acorn 159 kg. Indoor trappelift

Acorn 159 kg. trappelift er let betjent og komfortabel. Max person vægt 159 kg. Lydsvag og en af de smalleste lifte til din lige trappe. Fjernbetjening, hofte sele og drejesæde i top for let af og påstigning. Batteridrift sikrer dig forsat drift ved net strømsvigt.

Føj til huskeliste
100 Ergo-Tech Kontorstol

100 Ergo-Tech Kontorstol

Denne Ergo-Tech er i sort og kraftigt polstret som vi kender fra klassiske kontorstole og med adskillelige justeringsmuligheder for dig der ønsker en forebyggende kontorstol mod skader og ømhed. Med denne kontorstol kan du justere sædedybde, højden på ryggen, højden på armlæne og højden af stolen mere. Denne kontorstole er beregnet til 12 timers.

Føj til huskeliste

Dansk Kontorstole Forsyning ApS
Naverland 34
2600 Glostrup