Møbler, fast inventar og andre hjælpemidler til understøtning af aktiviteter i indendørs og udendørs menneskeskabte miljøer

Møbler og andre produkter, som kan placeres i, indarbejdes i eller på anden måde tilføjes det byggede miljø for at lette færden og positionering, inklusive adgangsforhold, i områder anlagt til almen og privat brug. Herunder hører fx produkter til at sidde, stå og ligge på. Hjulsæt, se 24 36 06. Hjælpemidler til forbedring af omgivelserne, se 27 03. Møbler og møbelelementer til arbejdspladser, se 28 03.
Alle produktoplysninger er leveret af forhandlere. Social- og Boligstyrelsen har intet ansvar for hverken indhold, oprindelse, fejl og mangler eller nogen form for skade, der måtte følge af brug af oplysningerne. Social- og Boligstyrelsen har ikke bemyndigelse til at godkende produkter, og vurderer ikke produkternes kvalitet. Ok, fjern denne besked.



Handy Støttehåndtag, vinklet 40 cm

Handy Støttehåndtag, vinklet 40 cm

Nemt Støttehåndtag som kan hjælpe både når man skal op eller ned fra en siddende stilling eller blot som hjælp til at holde balancen. Kan monteres let med skruer i den vinkel der passer bedst. Fås også i en vinklet udgave som er ekstra god når man skal rejse sig.

Føj til huskeliste
Sadel stol

Sadel stol

Amazone sadel stol er en Ergonomiske sadelstole med smalt eller bredt sæde. Fås med manuel eller fodbetjent højdeindstilling. Den forbedre din holdning, giver dig energi og forbedre din koncentration i løbet af dagen.

Føj til huskeliste
Baxx

Baxx

Ergonomisk formet rygsystem i farven sort, som er let at på- og afmontere med crashtestede quick release-beslag. Ryggen har en dyb runding, som giver god støtte. Udskæringer i rygpladen og 3D-betræk giver god luftcirkulation og holder den samlede vægt nede. Rygsystemets runde form giver plads til skulderbladene og dermed større bevægelsesfrihed.

Føj til huskeliste
LED Vision bordlampe

LED Vision bordlampe

LED Vision bordlamper. 3 forskellige farvetemperatur - 5 forskellige belysninger. 25000 og 40000 timer brændtid.

Føj til huskeliste
Bordlamper LED

Bordlamper LED

Veldesignet ergonomi
Ideel lampe til forskellige målgrupper og
applikationer
3 forskellige farvetemperaturer
2700 K behagelig varm hvid
4800 K aktiverende neutral hvid (lyse hvid)
6400 K præstationsfremmende dagslys hvid

Føj til huskeliste
Brandhæmmende underlag til gulv

Brandhæmmende underlag til gulv

Det brandhæmmende underlag til gulv forhindrer, at der opstår brand, hvis brugeren skulle tabe en glød under rygning. Hvis en glød ligger for længe på underlaget, kan der smelte et hul i underlaget.
Produktet behandles som et almindeligt gulvtæppe.
Produktet er EU brandgodkendt I.F.T. 13501 - klassificeret Bfl-s1.

Føj til huskeliste
Conset 501-33, hæve/sænkebord, 152

Conset 501-33, hæve/sænkebord, 152

Conset hæve/sænkebord har størrelsen 1680 og er har farven bøg.
Et hæve/skænkebord giver dig mulighed for at indstille dit bord, så det passer perfekt til dig.

Føj til huskeliste
Praktisk knæpude med skridsikker bakke

Praktisk knæpude med skridsikker bakke

Formbar skødpude med aftagelig bakke. God til alle og særligt dig, der har nedsat mobilitet, er kørestolsbruger eller sengeliggende. Bakkens overflade har en skridsikker belægning. Bakken er aftagelig ved hjælp af velcro og kan anvendes separat. Uden bakke kan puden anvendes som støttepude. Betrækket er aftageligt og vaskbart.

Føj til huskeliste

Webequ
Usserød Kongevej 157
2970 Hørsholm

Sadel- og supportstole

Sadel- og supportstole

Sadel- og supportstole fungerer både som støttestole og træningsstole for ryg og lænd. De er rigtig gode ved arbejde, hvor der er brug for stor bevægelighed og nem betjening af mekanismen. Kategorien omfatter Sadelstole, Supportstole og Støttestole, Aktivstole og Træningsstole.

Føj til huskeliste
Gulvlampe

Gulvlampe

højde fra 117 cm til 151 cm - kan justeres nemt og hurtigt - ideel til lys til læsning
Artikel nr. 16030

Føj til huskeliste