Hjælpemidler til indretning og tilpasning af indendørs og udendørs lokaliteter

Møbler samt støtte- , sikkerheds- og adgangsforanstaltninger til boligen. Hjælpemidler til tilpasning og forbedring af nærmiljøet, se 27 03.
Alle produktoplysninger er leveret af forhandlere. Socialstyrelsen har intet ansvar for hverken indhold, oprindelse, fejl og mangler eller nogen form for skade, der måtte følge af brug af oplysningerne. Socialstyrelsen har ikke bemyndigelse til at godkende produkter, og vurderer ikke produkternes kvalitet. Ok, fjern denne besked.Natbord Quadra Care High

Natbord Quadra Care High

Et kompakt og effektivt natbord med et moderne og solidt design. Natbordet er kompakt, moderne og solidt. Det har rette profiler og leveres med skuffe, åben hylde og skab med aftagelig hylde. Man kan vælge om det skal være muligt at få adgang fra en eller to sider. Spisepladen er enkel at folde ud og ind, og kan vippes i begge retninger.

Føj til huskeliste
Praktisk knæpude med skridsikker bakke

Praktisk knæpude med skridsikker bakke

Formbar skødpude med aftagelig bakke. God til alle og særligt dig, der har nedsat mobilitet, er kørestolsbruger eller sengeliggende. Bakkens overflade har en skridsikker belægning. Bakken er aftagelig ved hjælp af velcro og kan anvendes separat. Uden bakke kan puden anvendes som støttepude. Betrækket er aftageligt og vaskbart.

Føj til huskeliste

Webequ
Usserød Kongevej 157
2970 Hørsholm

Plejeseng Olympia Bariatric

Plejeseng Olympia Bariatric

Sygehussengen Olympia Bariatric har en løftehøjde på 42-82 cm uden madras. Leveres med Athmosphere foldbare sengeheste, og kan forlænges trinvis til 220 cm. Sengen kan anvendes i tre forskellige bredder 91, 111 eller 131 cm. Sengen har
Trendelenburg/antiTrendelenburg-funktion, leveres med låsbar håndkontrol. Har manuel CPR-handle og batteri backup

Føj til huskeliste
Seng Olympia Hospital XLow

Seng Olympia Hospital XLow

Hospitalssengen Olympia Care XLow har en løftehøjde på 25-80 cm uden madras. Sengen har Trendelenburg/antiTrendelenburg-funktion, og leveres med låsbar håndkontrol, som sikrer rigtig brug. Den har manuel CPR-handle og batteri backup. En komfort-knap regulerer liggefladen til sidde-leje eller planleje ved hjælp af blot et enkelt tryk.

Føj til huskeliste
Plejeseng Olympia Care XLow

Plejeseng Olympia Care XLow

Plejesengen Olympia Care XLow har en løftehøjde på 27,5-82.5 cm uden madras. Den findes i tre versioner med Pollux faste sengeheste, som kan leveres i 200 og 220 cm længde, Trix sengeheste forlængere, som kan forlænges trinvis til 220 cm, eller Atmosphere 3/4-dels sengeheste. Safe Working load 230 kg.
Trendelenburg kan tilkøbes.

Føj til huskeliste
Plejeseng Olympia Hospital II

Plejeseng Olympia Hospital II

Olympia Hospital II har en løftehøjde på 35,5-78,5 cm med 125 mm, ved 150 mm hjul er løftehøjden 81 cm. Den leveres også med aftagelige gavle med fenderhjul. Olympia Hospital II har Trendelenburg/antiTrendelenburg-funktion, og leveres med låsbar håndkontrol. Den har manuel CPR-handle og batteri backup.
kan også leveres med et separat plejepanel.

Føj til huskeliste
Plejeseng Artena Hospital

Plejeseng Artena Hospital

Artena Hospital har en løftehøjde på 40,5-84 cm uden madras. Den leveres med Trix forlængende sengeheste eller Athmosphere foldbare sengeheste, som begge giver mulighed for at sengen kan forlænges trinvis til 220 cm. Artena Hospital har standard hjulstørrelse 125 mm, ved 150 mm hjul bliver højden 81 cm. Leveres med centralbremse og retningsspærre.

Føj til huskeliste
Plejeseng Olympia Care

Plejeseng Olympia Care

Plejesengen Olympia Care har en løftehøjde på 35,5-78,5 cm uden madras.
Sengen leveres som standard med hjul der har en diameter på 125 mm, med 150 mm hjul bliver min. højde 81cm . Sengen har desuden centralbremse og retningsspærre. Sengen har en Safe Working Load på 230 kg og kan leveres med Trendelenburg/antiTrendelenburg funktion.

Føj til huskeliste
Plejeseng Artena Care

Plejeseng Artena Care

Plejesengen Artena Care har en løftehøjde på 37-82,5 cm uden madras. Sengen leveres som standard med hjul, der har en diameter på 125 mm, og med centralbremse og retningsspærre. Sengen har en Safe Working Load på 200 kg.

Føj til huskeliste
RotoFlex nakkepude

RotoFlex nakkepude

Specielt designet pude lavet af viskoelastisk skum. Puden holdes på plads i sengen, så den ikke glider ned eller klumper sammen, når borgeren sidder op. Indstilles nemt i højden til den enkelte borger.

Føj til huskeliste