Hjælpemidler til indretning og tilpasning af indendørs og udendørs lokaliteter

Møbler samt støtte- , sikkerheds- og adgangsforanstaltninger til boligen. Hjælpemidler til tilpasning og forbedring af nærmiljøet, se 27 03.
Alle produktoplysninger er leveret af forhandlere. Socialstyrelsen har intet ansvar for hverken indhold, oprindelse, fejl og mangler eller nogen form for skade, der måtte følge af brug af oplysningerne. Socialstyrelsen har ikke bemyndigelse til at godkende produkter, og vurderer ikke produkternes kvalitet. Ok, fjern denne besked.Badeskammel

Badeskammel

Denne badeskammel henvender sig til brugere, som har brug for lidt ekstra højde til badet, brusebad, håndvask eller de steder hvor behovet kan opstå. Velegnet til børn og voksne. Badeskamlen leveres som enkelt moduler, som hver har en højde på 10 cm og med en skridsikker overflade.

Føj til huskeliste
Bakke til sengen

Bakke til sengen

Flot bakke i lyst træ til sengen. Den anvendes, når du ønsker spise, mens du er i sengen. Bakken har en lamineret overflade, som gør den let at rengøre. Den øverste plade kan vinkles op til hele 45 grader, så kan du også skrive og læse, mens du sidder i sengen. Når du ikke bruger bakken, kan benene foldes sammen, så den ikke fylder så meget.

Føj til huskeliste
Senge- og læsebord Litavo

Senge- og læsebord Litavo

Et højderegulerbart senge- og læsebord med vippeplade. Selve bord/spisepladen er enkel at vinkle. Den har en praktisk størrelse og kan vippes i begge retninger. Pladen har forhøjede kanter som forhindrer at indholdet kan glide af. Man kan vælge mellem en hel eller en delt plade. Bordet hæves og sænkes ved hjælp af en håndbetjent gasfjederder.

Føj til huskeliste
Senge- og læsebord Livia

Senge- og læsebord Livia

Senge- og læsebordet Livia er et ideelt hjælpemiddel når man skal læse eller spise mens man sidder i en stol eller ligger i sengen. Det har solide hjul med en diameter på 65 mm.Spisepladen har en praktisk størrelse, og kan vippes i begge retninger. Bordet hæves og sænkes fra 82-115 cm ved hjælp af en gaspatron, som betjenes med en fodpedal.

Føj til huskeliste
Natbord Quadra Care High

Natbord Quadra Care High

Et kompakt og effektivt natbord med et moderne og solidt design. Natbordet er kompakt, moderne og solidt. Det har rette profiler og leveres med skuffe, åben hylde og skab med aftagelig hylde. Man kan vælge om det skal være muligt at få adgang fra en eller to sider. Spisepladen er enkel at folde ud og ind, og kan vippes i begge retninger.

Føj til huskeliste
Plejeseng Olympia Bariatric

Plejeseng Olympia Bariatric

Sygehussengen Olympia Bariatric har en løftehøjde på 42-82 cm uden madras. Leveres med Athmosphere foldbare sengeheste, og kan forlænges trinvis til 220 cm. Sengen kan anvendes i tre forskellige bredder 91, 111 eller 131 cm. Sengen har
Trendelenburg/antiTrendelenburg-funktion, leveres med låsbar håndkontrol. Har manuel CPR-handle og batteri backup

Føj til huskeliste
Seng Olympia Hospital XLow

Seng Olympia Hospital XLow

Hospitalssengen Olympia Care XLow har en løftehøjde på 25-80 cm uden madras. Sengen har Trendelenburg/antiTrendelenburg-funktion, og leveres med låsbar håndkontrol, som sikrer rigtig brug. Den har manuel CPR-handle og batteri backup. En komfort-knap regulerer liggefladen til sidde-leje eller planleje ved hjælp af blot et enkelt tryk.

Føj til huskeliste
Plejeseng Olympia Care XLow

Plejeseng Olympia Care XLow

Plejesengen Olympia Care XLow har en løftehøjde på 27,5-82.5 cm uden madras. Den findes i tre versioner med Pollux faste sengeheste, som kan leveres i 200 og 220 cm længde, Trix sengeheste forlængere, som kan forlænges trinvis til 220 cm, eller Atmosphere 3/4-dels sengeheste. Safe Working load 230 kg.
Trendelenburg kan tilkøbes.

Føj til huskeliste
Plejeseng Olympia Hospital II

Plejeseng Olympia Hospital II

Olympia Hospital II har en løftehøjde på 35,5-78,5 cm med 125 mm, ved 150 mm hjul er løftehøjden 81 cm. Den leveres også med aftagelige gavle med fenderhjul. Olympia Hospital II har Trendelenburg/antiTrendelenburg-funktion, og leveres med låsbar håndkontrol. Den har manuel CPR-handle og batteri backup.
kan også leveres med et separat plejepanel.

Føj til huskeliste
Plejeseng Artena Hospital

Plejeseng Artena Hospital

Artena Hospital har en løftehøjde på 40,5-84 cm uden madras. Den leveres med Trix forlængende sengeheste eller Athmosphere foldbare sengeheste, som begge giver mulighed for at sengen kan forlænges trinvis til 220 cm. Artena Hospital har standard hjulstørrelse 125 mm, ved 150 mm hjul bliver højden 81 cm. Leveres med centralbremse og retningsspærre.

Føj til huskeliste