Møbler, fast inventar og andre hjælpemidler til understøtning af aktiviteter i indendørs og udendørs menneskeskabte miljøer

Møbler og andre produkter, som kan placeres i, indarbejdes i eller på anden måde tilføjes det byggede miljø for at lette færden og positionering, inklusive adgangsforhold, i områder anlagt til almen og privat brug. Herunder hører fx produkter til at sidde, stå og ligge på. Hjulsæt, se 24 36 06. Hjælpemidler til forbedring af omgivelserne, se 27 03. Møbler og møbelelementer til arbejdspladser, se 28 03.
Alle produktoplysninger er leveret af forhandlere. Social- og Boligstyrelsen har intet ansvar for hverken indhold, oprindelse, fejl og mangler eller nogen form for skade, der måtte følge af brug af oplysningerne. Social- og Boligstyrelsen har ikke bemyndigelse til at godkende produkter, og vurderer ikke produkternes kvalitet. Ok, fjern denne besked.



Traumeplejeseng

Traumeplejeseng

Traumeplejeseng er udviklet til brugere med diffuse hjerneskader samt brugere med påførte traumer og choktilstande efter f.eks. en ulykke, hvor personen har en yderst voldsom udad reagerende adfærd og hvor der er brug for optimal sikkerhed for både bruger og plejepersonale.

Føj til huskeliste
Carelock ACE Gate

Carelock ACE Gate

Mobiltelefonen kan afløse traditionel nøglehåndtering indenfor hjemmeplejen. Personalet anvender mobiltelefonen til at låse dørene op. Enkelt og sikkert. Carelock ACE Gate anvendes, når plejepersonalet skal besøge borgere i etageejendomme eller flerfamiliehuse med dørtelefon.

Føj til huskeliste

Tunstall A/s
Niels Bohrs Vej 42, Stilling
8660 Skanderborg

Carelock ACE

Carelock ACE

Velkommen til en en nøglefri verden. Nøglebundtet er erstattet af mobiltelefonen. Traditionel nøglehåndtering indenfor hjemmepleje er besværlig, tidkrævende og kostbar, og kan skabe utryghed hos både beboere og personale, hvis nøglerne forsvinder. Med Carelock-systemet bruger personalet mobiltelefonen til at låse dørene op. Enkelt og sikkert.

Føj til huskeliste

Tunstall A/s
Niels Bohrs Vej 42, Stilling
8660 Skanderborg

Juniorseng højdejusterbar

Juniorseng højdejusterbar

Juniorseng justerbar er udviklet til børn og unge mellem 4 og 12 år, som har plejekrævende psykiske eller fysiske handicaps og hvor der er behov for, at sikre barnets hvile- og sovesituation i trygge og rolige rammer.

Føj til huskeliste
Vela Salsa 100 og 110

Vela Salsa 100 og 110

Salsa 110 kan bremses på to hjul via et håndtag. Den har et specielt sæde, hvor der er en forhøjning i sædets front, der modvirker følelsen af, at man glider af sædet, nær dette kippes fremad. Arbejdsstolen har ergonomisk ryglæn og et kort sæde, samt mange justeringsmuligheder bl.a. kip af sædet, rotation/drejning af stolen med rotationslås.

Føj til huskeliste
Anlægsrampe i Aluminium

Anlægsrampe i Aluminium

Mulighed for fastgørelse af rampen. Skridsikker Anlægsflade, samt skridsikker køreflade. Bæreevne: 300 kg.

Føj til huskeliste

Rolko Scandinavia ApS
Suensonsvej 2
8600 Silkeborg

Skumindsats til sengehest

Skumindsats til sengehest

Det kan i visse tilfælde være nødvendigt, at afskærme motoriske urolige borgere mod sengeheste. Derfor har vi udviklet en skumindsats til VENDLET-systemets sengehest. Pladen monteres inde i sengehesten og påvirker ikke den daglige brug af VENDLET.
Passer til følgende modeller:
VENDLET V5S / V5S plus
VENDLET V5S Speed Adjust / V5S plus Speed Adjust

Føj til huskeliste
Evac Chair

Evac Chair

Evac Chair er en evakueringsløsning til trapper i tilfælde af nødsituationer i etagebygninger, f.eks. brand. EvacChair er en god løsning til evakuering af bevægelseshæmmede. Den er brugervenlig, kan betjenes af én person og sikrer, at din virksomhed er i overensstemmelse med de nyeste arbejdsmiljø- og brandsikkerhedsregler.

Føj til huskeliste

KINCO CORP. ApS
Overgårdvej 4
7500 Holstebro

Score Jolly sadel stol med flex

Score Jolly sadel stol med flex

Den justerbare balance-mekanisme i stolen, sikrer at sædet følger dine bevægelser, og det gør dig mere aktiv. Ved at sidde aktivt på denne måde, øges blodcirkulation og rygmusklerne styrkes. Vi er skabt til at bevæge os, og med muligheden for flex i stolen, får du både bevægelse i din hverdag og øget blodgennemstrømningen.

Føj til huskeliste
LumbarFit Lændestøtte - Oppustelig

LumbarFit Lændestøtte - Oppustelig

Den oppustelige lændestøtte giver dig god støtte, og tvinger dig til en mere oprejst position. Du bliver lænet en smule tilbage, og det nederste af ryggen / maven bliver skubbet frem. Dermed minimeres belastningen på ryg, skuldre og nakke når du sidder.Be

Føj til huskeliste