Hjælpemidler til indretning og tilpasning af indendørs og udendørs lokaliteter

Møbler samt støtte- , sikkerheds- og adgangsforanstaltninger til boligen. Hjælpemidler til tilpasning og forbedring af nærmiljøet, se 27 03.
Alle produktoplysninger er leveret af forhandlere. Socialstyrelsen har intet ansvar for hverken indhold, oprindelse, fejl og mangler eller nogen form for skade, der måtte følge af brug af oplysningerne. Socialstyrelsen har ikke bemyndigelse til at godkende produkter, og vurderer ikke produkternes kvalitet. Ok, fjern denne besked.PF Teleskop Ramper

PF Teleskop Ramper

Unikke letvægts slidsker med perforeret overflade der sikrer god friktion.
Alle slidsker er monteret med et behageligt bærehåndtag.
Et sæt består af to slidsker.

Føj til huskeliste
STABILO BASE

STABILO BASE

Stabilo Base giver god siddende stabilisering i standardkørestole eller lænestole. Puden kan med et snuptag om formes ved behov for aflastning af følsomme områder, eller for at støtte brugeren som ønsket.
- aflastning af sensitive områder
- mulighed for at lave en kile til abduktion af benene
- mulighed for at forhøje ved en hofte

Føj til huskeliste
Sentida 7i den intelligente plejeseng

Sentida 7i den intelligente plejeseng

Sentida 7i er en topmoderne, lav plejeseng med et væld af højteknologiske funktioner som alarm på exit/retur, fugtigheds-alarm, vægt-overvågning, belysning mv.
Alt kontrolleres/betjenes enkelt og brugervenligt af personalet ved hjælp af en touchscreen. Sengehøjde fra 27-80 cm. Forebygger faldulykker og er yderst velegnet til demente.

Føj til huskeliste

Lewel Plus
Storegade 44, Hvidkilde
6640 Lunderskov

Sengebord med brede ben

Sengebord med brede ben

Det moderne, smarte og alsidige sengebord fra Nottingham kan justeres i højden og bredden, så det både kan bruges over stole og enkeltmandssenge. Den laminerede bordplade kan, med kun en hånd, tiltes hele 55 grader, og det smarte støttegreb gør, at f.eks. bøger og lign. bliver holdt på plads. Bordet er nemt at samle - der skal ikke bruges værktøj.

Føj til huskeliste

Seniorshop ApS
Søborg Hovedgade 44
2860 Søborg

Vivo Sengebord

Vivo Sengebord

Vivo Sengebord på hjul, hvoraf 2 hjul har bremser. Skuffe samt låge kan benyttes fra begge sider, hvilket gør det muligt at benytte sengebordet fra begge sider af sengen. Elegante greb i alu, som er let tilgængelige. Model E3 har udtræksplade med gribekant, som kan skråtstilles. Sengebordet har fået priser for sit design. Pris oplyst for E2.

Føj til huskeliste
ID Lock

ID Lock

Sikrer, at en dør til en plejehjemsbolig kun åbnes for den person, der bor i boligen. Beboeren får en lille sender, der passer til én specifik dør. Når beboeren nærmer sig døren udefra, låses automatisk op, så der ikke opleves en ændring. Indefra åbnes døren på normal vis. Med et tryk på en lille specialsender kan personalet altid åbne døren.

Føj til huskeliste

Tunstall A/s
Niels Bohrs Vej 42, Stilling
8660 Skanderborg

Pengy siddesystem

Pengy siddesystem

Zitzi Pengy siddesystem, er et siddesystem til børn. Ryggen kan justeres og har også fleksled, som kan være med til at dæmpe ekstensions spasticitet. Sædedelen er nem at tilpasse til det enkelte barn og har er også mulighed for at indstille abduktion og adduktion.
Pengy siddesystem er udviklet til at passe sammen med Pengy klapvognsstel.

Føj til huskeliste
Acorn 159 kg. Indoor trappelift

Acorn 159 kg. Indoor trappelift

Acorn 159 kg. trappelift er let betjent og komfortabel. Max person vægt 159 kg. Lydsvag og en af de smalleste lifte til din lige trappe. Fjernbetjening, hofte sele og drejesæde i top for let af og påstigning. Batteridrift sikrer dig forsat drift ved net strømsvigt.

Føj til huskeliste

Trappeliften ApS
Tistrupvej 15
2650 Hvidovre

Pro Active Vandmadras

Pro Active Vandmadras

Pro Active vandmadras er en sansestimulerende og beroligende madras, som er ideel til brugere som responderer positivt på brug af vandseng i sanserum, hvor den positive følelse kan skabe bedre søvnkvalitet og forkorte indsovningen. Kan anvendes i både almindelig seng, plejeseng og elavationsseng (til max 240 kg)

Føj til huskeliste

Zibo Care A/S
Præstemarksvej 67, Hatting
8700 Horsens

Sengeklods i træ

Sengeklods i træ

Med afrundede kanter. Kan leveres med udskæringer som rundt-/firkantet hul eller gennemfræset not i de ønskede mm. angivelser. Minimumskøb 100 stk.

Føj til huskeliste

OneMed A/S
P.O. Pedersens Vej 16
8200 Aarhus N