Hjælpemidler til indretning og tilpasning af indendørs og udendørs lokaliteter

Møbler samt støtte- , sikkerheds- og adgangsforanstaltninger til boligen. Hjælpemidler til tilpasning og forbedring af nærmiljøet, se 27 03.
Alle produktoplysninger er leveret af forhandlere. Social- og Boligstyrelsen har intet ansvar for hverken indhold, oprindelse, fejl og mangler eller nogen form for skade, der måtte følge af brug af oplysningerne. Social- og Boligstyrelsen har ikke bemyndigelse til at godkende produkter, og vurderer ikke produkternes kvalitet. Ok, fjern denne besked.Armstøtte med sidepanel

Armstøtte med sidepanel

Armstøtterne giver forbedret støtte og aflastning sidelæns. Afstanden mellem de formonterede gevindindsatser er 225 mm.

Føj til huskeliste
Komfort armlæn

Komfort armlæn

Disse armstøtter er designet med henblik på at give bedre armstøttekomfort på almindelige kørestole. De er nemme at udskifte og findes i to længder. Armstøtterne har formonterede gevindindsatser til montering med en afstand på hhv. 85 og 225 mm.

Føj til huskeliste
Standard armlæn

Standard armlæn

Disse armlæn er designet med henblik på at erstatte beskadigede eller ubekvemme armlæn på almindelige kørestole. De er nemme at udskifte og findes i to længder. Armstøtterne har formonterede gevindindsatser til montering med en hulafstand på hhv. 85 mm og 225 mm.

Føj til huskeliste
Monteringsbeslag til skålformede armstøtter

Monteringsbeslag til skålformede armstøtter

Indstilling af underarmsvinkel 0, 12,5 eller 25 grader i vandret plan. Kan roteres i trin på ca 15 grader. Monteringsbeslaget kombineres med armstøtte og håndstøtte samt eventuelt justeringsplade.
Se følgende produktgrupper:
-Hel skålformet armstøtte
-Delt skålformet armstøtte
-Flad håndstøtte
-Kuppel håndstøtte
-Horn håndstøtte
-Konus håndstøtte

Føj til huskeliste
Justeringsplade

Justeringsplade

Justeringsplade muliggør justering af armstøtten sidelæns, ca. 3 cm.
Justeringspladen bruges til montering af armstøtter.
Se følgende produktgrupper:
- Hel skålformet armstøtte
- Delt skålformet armstøtte
- Flad håndstøtte
- Kuppel håndstøtte
- Horn håndstøtte
- Konus håndstøtte

Føj til huskeliste
Konus håndstøtte

Konus håndstøtte

Konus håndstøtten fås i 2 forskellige størrelser og er fremstillet i polyurethanskum. Det alsidige produkt kan påmonteres de fleste kørestole.
Konus håndstøtten kombineres med produktgrupperne delt skålformet armstøtte og monteringsbeslag til skålformede armstøtter samt eventuelt justeringsplade.

Føj til huskeliste
Horn håndstøtte

Horn håndstøtte

Horn håndstøtten fås i 2 forskellige størrelser og er fremstillet i polyurethanskum. Det alsidige produkt kan påmonteres de fleste kørestole.
Horn håndstøtten kombineres med produktgrupperne delt skålformet armstøtte og monteringsbeslag til skålformede armstøtter samt eventuelt justeringsplade.

Føj til huskeliste
Kuppel håndstøtte

Kuppel håndstøtte

Kuppel håndstøtten fås i 2 forskellige størrelser og er fremstillet i polyurethanskum. Det alsidige produkt kan påmonteres de fleste kørestole.
Kuppelhåndstøtten kombineres med produktgrupperne delt skålformet armstøtte og monteringsbeslag til skålformede armstøtter samt eventuelt justeringsplade.

Føj til huskeliste
Flad håndstøtte

Flad håndstøtte

Den flade håndstøtte fås i 2 størrelser og er fremstillet i polyurethanskum. Det alsidige produkt kan påmonteres de fleste kørestole.
Den flade håndstøtte kombineres med produktgrupperne delt skålformet armstøtte og monteringsbeslag til skålformede armstøtter samt eventuelt justeringsplade.

Føj til huskeliste
Delt skålformet armstøtte

Delt skålformet armstøtte

Skålformede armstøtter findes i 3 størrelser og er fremstillet i polyurethanskum. Armstøtten kan påmonteres de fleste kørestole.
Armstøtterne kombineres med produktgrupperne flad, konus, kuppel eller horn håndstøtte og monteringsbeslag til skålformede armstøtter samt eventuelt justeringsplade, for personlig tilpasning.

Føj til huskeliste