Møbler, fast inventar og andre hjælpemidler til understøtning af aktiviteter i indendørs og udendørs menneskeskabte miljøer

Møbler og andre produkter, som kan placeres i, indarbejdes i eller på anden måde tilføjes det byggede miljø for at lette færden og positionering, inklusive adgangsforhold, i områder anlagt til almen og privat brug. Herunder hører fx produkter til at sidde, stå og ligge på. Hjulsæt, se 24 36 06. Hjælpemidler til forbedring af omgivelserne, se 27 03. Møbler og møbelelementer til arbejdspladser, se 28 03.
Alle produktoplysninger er leveret af forhandlere. Social- og Boligstyrelsen har intet ansvar for hverken indhold, oprindelse, fejl og mangler eller nogen form for skade, der måtte følge af brug af oplysningerne. Social- og Boligstyrelsen har ikke bemyndigelse til at godkende produkter, og vurderer ikke produkternes kvalitet. Ok, fjern denne besked.RH Extend 200

RH Extend 200

RH Extend 200 med medium ryg fungerer rigtig godt i alle typer kontormiljøer og giver god støtte til ryg og lænd. Trinløs justering af sædevip.
Trinløs justering af rygvinkel. Sædedybdejustering (justerbar 60 mm)Brugervenlige betjeningsgreb med funktionsbeskrivelse. Mulighed for armlæn og nakkestøtte. EPD miljøcertificeret. 10 års garanti.

Føj til huskeliste
RH Logic 300

RH Logic 300

Ergonomisk stol, som passer til de allerfleste personer og arbejdssituationer. Stol med medium rygstørrelse som i høj grad egner sig til personer med rygproblemer. Trinløs justering af sædevip. Vægtjustering af siddehøjde
Trinløs justering af rygvinkel. Sædedybdejustering (justerbar 60 mm)
Brugervenlige betjeningsgreb med funktionsbeskrivelse.

Føj til huskeliste
RH Logic 400

RH Logic 400

Ergonomisk stol, som passer til de allerfleste personer og arbejdssituationer. Højrygget stol som egner sig til personer med rygproblemer. Trinløs justering af sædevip og rygvinkel. Vægtjustering af siddehøjde. Sædedybdejustering (justerbar 60 mm) Brugervenlige betjeningsgreb med funktionsbeskrivelse.

Føj til huskeliste
Kørerampe stor

Kørerampe stor

Kørerampe i aluminium. kan bruges til over et dørtrin eller hvis den skal op på en trailer. Rampen er 150 cm.

Føj til huskeliste

Lindebjerg A/S
Stensgårdvej 14
5500 Middelfart

Kørerampe

Kørerampe

Kørerampe i aluminium. kan bruges til over et dørtrin eller hvis den skal op på en trailer. Rampen er 60cm.

Føj til huskeliste

Lindebjerg A/S
Stensgårdvej 14
5500 Middelfart

DORMA CS 80 MAGNEO skydedørsåbner

DORMA CS 80 MAGNEO skydedørsåbner

Takket være et innovativt driftsystem baseret på magnetteknologi kan DORMA nu tilbyde en helt ny skydedørsautomatik med meget små fysiske mål. CS 80 MAGNEO er en automatik til 1-fløjede indvendige døre. CS 80 MAGNEO er en alsidig løsning til den offentlige og private sektor samt private hjem.

Føj til huskeliste

DORMA Danmark A/S
Roholmsvej 10 A
2620 Albertslund

Sengehåndtag

Sengehåndtag

Sengehåndtaget kan spændes på sengesiden, og er indstilleligt så det kan monteres på tykkelser fra 20-50 mm. Anvendes til støtte ved ud- og indstigning i
sengen, ved påklædning og fungerer også som sengehest.
Vægt 4,7 kg. Gribelængde 195 mm. Farve hvid. Er fremstillet af pulverlakeret stål.

Føj til huskeliste

Mobilex A/S
Grønlandsvej 5
8660 Skanderborg

Støttegreb

Støttegreb

Håndgreb i rilsaneret stål. Til påsætning på væg eller dørkarm. Med undersænkede skruehuller, i 12 forskellige størrelser.
Fridybde til væg: 55 mm. Rørtykkelse: 25 mm

Føj til huskeliste

Faaborg Rehab Technic ApS
Smedemestervej 9
5600 Faaborg

Overtræk til OPUS 1-serien (plejesenge)

Overtræk til OPUS 1-serien (plejesenge)

Blødt overtræk til sengehest eller gavl i hvid nappa med 8 mm skumforing. Vaskbart med blød sæbe. Anvendes for større komfort og sikkerhed, særligt ved udadreagerende borgere.

Føj til huskeliste
Brandhæmmende underlag til gulv

Brandhæmmende underlag til gulv

Størrelse 115x150 cm, Farve grå,
Produktet er EU brandgodkent i.f.t 13501- klassificeret Bfl-s1

Føj til huskeliste

Max Mortensen & Co. Aps
KILDEMOSEVEJ 13
5000 Odense C