Møbler, fast inventar og andre hjælpemidler til understøtning af aktiviteter i indendørs og udendørs menneskeskabte miljøer

Møbler og andre produkter, som kan placeres i, indarbejdes i eller på anden måde tilføjes det byggede miljø for at lette færden og positionering, inklusive adgangsforhold, i områder anlagt til almen og privat brug. Herunder hører fx produkter til at sidde, stå og ligge på. Hjulsæt, se 24 36 06. Hjælpemidler til forbedring af omgivelserne, se 27 03. Møbler og møbelelementer til arbejdspladser, se 28 03.
Alle produktoplysninger er leveret af forhandlere. Social- og Boligstyrelsen har intet ansvar for hverken indhold, oprindelse, fejl og mangler eller nogen form for skade, der måtte følge af brug af oplysningerne. Social- og Boligstyrelsen har ikke bemyndigelse til at godkende produkter, og vurderer ikke produkternes kvalitet. Ok, fjern denne besked.Justeringsplade

Justeringsplade

Justeringsplade muliggør justering af armstøtten sidelæns, ca. 3 cm.
Justeringspladen bruges til montering af armstøtter.
Se følgende produktgrupper:
- Hel skålformet armstøtte
- Delt skålformet armstøtte
- Flad håndstøtte
- Kuppel håndstøtte
- Horn håndstøtte
- Konus håndstøtte

Føj til huskeliste
Konus håndstøtte

Konus håndstøtte

Konus håndstøtten fås i 2 forskellige størrelser og er fremstillet i polyurethanskum. Det alsidige produkt kan påmonteres de fleste kørestole.
Konus håndstøtten kombineres med produktgrupperne delt skålformet armstøtte og monteringsbeslag til skålformede armstøtter samt eventuelt justeringsplade.

Føj til huskeliste
Horn håndstøtte

Horn håndstøtte

Horn håndstøtten fås i 2 forskellige størrelser og er fremstillet i polyurethanskum. Det alsidige produkt kan påmonteres de fleste kørestole.
Horn håndstøtten kombineres med produktgrupperne delt skålformet armstøtte og monteringsbeslag til skålformede armstøtter samt eventuelt justeringsplade.

Føj til huskeliste
Kuppel håndstøtte

Kuppel håndstøtte

Kuppel håndstøtten fås i 2 forskellige størrelser og er fremstillet i polyurethanskum. Det alsidige produkt kan påmonteres de fleste kørestole.
Kuppelhåndstøtten kombineres med produktgrupperne delt skålformet armstøtte og monteringsbeslag til skålformede armstøtter samt eventuelt justeringsplade.

Føj til huskeliste
Flad håndstøtte

Flad håndstøtte

Den flade håndstøtte fås i 2 størrelser og er fremstillet i polyurethanskum. Det alsidige produkt kan påmonteres de fleste kørestole.
Den flade håndstøtte kombineres med produktgrupperne delt skålformet armstøtte og monteringsbeslag til skålformede armstøtter samt eventuelt justeringsplade.

Føj til huskeliste
Delt skålformet armstøtte

Delt skålformet armstøtte

Skålformede armstøtter findes i 3 størrelser og er fremstillet i polyurethanskum. Armstøtten kan påmonteres de fleste kørestole.
Armstøtterne kombineres med produktgrupperne flad, konus, kuppel eller horn håndstøtte og monteringsbeslag til skålformede armstøtter samt eventuelt justeringsplade, for personlig tilpasning.

Føj til huskeliste
Hel skålformet armstøtte

Hel skålformet armstøtte

Armstøtten er fremstillet i polyurethanskum. Kombineres med monteringsbeslag samt eventuelt justeringsplade, for personlig tilpasning.
Se kombinationsmulighederne via følgende HMI-numre:
Monteringsbeslag: 111810, 111811, 111812, 111813
Justeringsplade: 111809

Føj til huskeliste
Vask ophæng

Vask ophæng

Vaskophænget er nødvendigt, når det kommer til at justere håndvaskens højde til forskellige brugeres behov. Den kan manuelt justeres uden brug af værktøjer: en fordel for omsorgspersoner. Fås nu med anodiseret overflade eller overflade i rustfrit stål.

Føj til huskeliste
KR Sengebord 1097

KR Sengebord 1097

Designsengebord til brug på hospitaler ol., hvor der stilles høje krav til kvalitet, rengøring og produktlevetid. Standardfarve: Hvidt højtrykslaminat med sorte ABS-kanter. Mulighed for andre farver (kontakt for pris). Anvendeligt fra begge sider, vendbar skuffe, dobbeltlåger og højdeindstillelig klap. Tilbehør: Skuffelås, skuffeindsats, krog m.m.

Føj til huskeliste
Handy Støttehåndtag, vinklet 40 cm

Handy Støttehåndtag, vinklet 40 cm

Nemt Støttehåndtag som kan hjælpe både når man skal op eller ned fra en siddende stilling eller blot som hjælp til at holde balancen. Kan monteres let med skruer i den vinkel der passer bedst. Fås også i en vinklet udgave som er ekstra god når man skal rejse sig.

Føj til huskeliste