Hjælpemidler til indretning og tilpasning af indendørs og udendørs lokaliteter

Møbler samt støtte- , sikkerheds- og adgangsforanstaltninger til boligen. Hjælpemidler til tilpasning og forbedring af nærmiljøet, se 27 03.
Alle produktoplysninger er leveret af forhandlere. Socialstyrelsen har intet ansvar for hverken indhold, oprindelse, fejl og mangler eller nogen form for skade, der måtte følge af brug af oplysningerne. Socialstyrelsen har ikke bemyndigelse til at godkende produkter, og vurderer ikke produkternes kvalitet. Ok, fjern denne besked.VELA Tango 700E Udstigningshjælp

VELA Tango 700E Udstigningshjælp

VELA Tango 700E med Udstigningshjælp er en komplet nyfortolkning af VELAs velkendte arbejdsstol. Brugeren får mulighed for ekstra god siddekomfort og udstigningshjælp. Stolen er modulopbygget, så den er til genbrug, ombygning og service. VELA Tango 700E med Udstigningshjælp har elhejs, el-bremse, el-kip og el-ryg.

Føj til huskeliste

VELA (Vermund Larsen A/S)
Gøteborgvej 8-12
9200 Aalborg SV

RotoBedChange

RotoBedChange

Gør brugeren mere selvhjulpen og mindsker behovet for pleje. Med fjernbetjeningen kan bruger selv køre sengen op i stoleposition og dreje den rundt til naturlig udstigning. Letter pleje og skåner kroppen for vrid og træk. Højdejustering op til 72 cm hjælper brugeren til at komme til stående stilling.

Føj til huskeliste
Quickramper 4-16 mm

Quickramper 4-16 mm

Quickrampeserien består af helstøbte små dørtrinsramper til kørestole og rollatorer. Dørtrinsramperne er fremstillet af lugtfri og ugiftig PELD, og leveres i bredderne 75, 87,5 og 100 cm, eller efter mål.

Føj til huskeliste

CuraTec Nordic Aps
Rikkeshave 56
5250 Odense SV

RotoFlex Design Drejeseng

RotoFlex Design Drejeseng

RotoFlex Design Drejeseng gør brugeren mere selvhjulpen, da den hjælper med at komme ind og ud af sengen på en skånsom måde. Bedre arbejdsmiljø for personalet, fordi den mindsker behovet for tunge forflytninger. RotoFlex-sengene fås, som option, med hæve- sænkbar fod-del, så bruger kan ligge med fødderne hævet. Fuldautomatisk og tåler sengevasker.

Føj til huskeliste
Tricolor

Tricolor

Praktisk bordlampe med dæmpbart lys i tre forskellige farvetemperaturer, leveret af de energieffektive LED-lyskilder som holder længe, sparer på strømmen og stort set ikke udvikler spildvarme. De store, kontrastrige betjeningsknapper på lampefoden gør denne model til det optimale valg for den svagtseende bruger.

Føj til huskeliste
Zitzi Active siddesystem

Zitzi Active siddesystem

Zitzi Active er den aktive arbejdsstol. Den er udviklet til børn og unge, der har brug for en sikker, opret siddestilling i skolen eller i fritiden.
Den har indbygget abduktionskile, som positionerer bækkenet for at hindre, at det kipper bagud, og modvirker at brugeren glider fremad. Giver mulighed for balance og postural kontrol.

Føj til huskeliste
LumiMAX

LumiMAX

Standerlamper med op- og nedadrettet, dæmpbart lys, leveret fra en stor lysflade, som begrænser blænding. Fås med fast og variabel farvetemperatur.

Føj til huskeliste
GALAXY MINI - pædiatrisk hospitalsseng

GALAXY MINI - pædiatrisk hospitalsseng

Godt arbejdsmiljø og skånsom håndtering af de yngste patienter. GALAXY MINI er en fuldelektronisk hospitalsseng, specielt designet til børn.

Føj til huskeliste
Lumina Max

Lumina Max

Dette er storebroderen til den slanke og elegante Lumina bordlampe, blot med et lidt større lampehoved og et 20 kraftigere lys alt andet er som på den mindre model: De super-energieffektive LED-lyskilder kan stilles til fem forskellige lysstyrker, og fem forskellige farvetemperaturer.

Føj til huskeliste
Smart Go - Transportabel lampe

Smart Go - Transportabel lampe

Praktisk lille transportabel, opladelig lampe fra Daylight, med LED-lys i samme friske, klare farvetone som dagslyset udenfor. Og takket være LED-teknikkens energieffektivitet kan det indbyggede batteri holde lampen i gang i op til 6 time på en enkelt opladning.

Føj til huskeliste