Møbler, fast inventar og andre hjælpemidler til understøtning af aktiviteter i indendørs og udendørs menneskeskabte miljøer

Møbler og andre produkter, som kan placeres i, indarbejdes i eller på anden måde tilføjes det byggede miljø for at lette færden og positionering, inklusive adgangsforhold, i områder anlagt til almen og privat brug. Herunder hører fx produkter til at sidde, stå og ligge på. Hjulsæt, se 24 36 06. Hjælpemidler til forbedring af omgivelserne, se 27 03. Møbler og møbelelementer til arbejdspladser, se 28 03.
Alle produktoplysninger er leveret af forhandlere. Social- og Boligstyrelsen har intet ansvar for hverken indhold, oprindelse, fejl og mangler eller nogen form for skade, der måtte følge af brug af oplysningerne. Social- og Boligstyrelsen har ikke bemyndigelse til at godkende produkter, og vurderer ikke produkternes kvalitet. Ok, fjern denne besked.Global Sigma

Global Sigma

Stabil og robust institutions taburet til situationer hvor man ellers måtte sidde på hug eller stå foroverbøjet - til et utal af anvendelsesmuligheder.
Udstyret med 5 kraftige 75 mm hjul, hvoraf 2 er med bremse.
Fås i flere siddehøjder
Fås med flere sædetyper: Intergralskum, stof. kunstlæder etc.
kan også leveres med ryglæn

Føj til huskeliste

HK-Care ApS
Engvej 29
8860 Ulstrup

KIGA kassestol

KIGA kassestol

KIGA kassestol har et rundt sæde med indbygget Ergo Top, der gør at sædet følger dine bevægelser, uanset om du læner dig fremad, til siden eller bagud. Det bevægelige sæde afhjælper samt forebygger rygproblemer ved kassearbejde. Stolen er enkel og nem at betjene. Stolen har en fodring med Ø 50cm, så der er plads til fødderne.

Føj til huskeliste
Global Dalton Saddelstol

Global Dalton Saddelstol

Global DALTON saddelstol er en all-round klassisk saddel, som er polstret med koldskum og betrukket med stof eller kunstlæder i mange farver. Trinløs indstilling af sædevinklen.
Som tilbehør fås:
- Alternative siddehøjder
- Forsk. hjul fx belastningsbremsende
- Fodbetjent højdeindstilling

Føj til huskeliste

HK-Care ApS
Engvej 29
8860 Ulstrup

Roll Disc

Roll Disc

Roll Disc er en enkel og mobil stol med mange anvendelsesmuligheder. Stolen har Ergo top. Det gør, at sædetbevæger sig sammen med den siddende, uanset hvilken retning man bevæger sig. Man sidder aktivt og dynamisk. Trinløs højdeindstilling. Som en Roll Ergo men med mindre sæde.

Føj til huskeliste
Tango kontorstol m. lav ryg

Tango kontorstol m. lav ryg

Tango kontorstol med lav ryg har indbygget Ergo Top, der gør at sædet følger den siddendes bevægelser, uanset om man læner sig fremad, til siden eller bagud. Den stadige bevægelse afhjælper og forebygger rygproblemer. Tango lav er god til personer af lidt kraftig bygning og op til 180 cm i højden.

Føj til huskeliste
Lezgo m. rundt sæde

Lezgo m. rundt sæde

Lezgo kontorstol har indbygget Ergo Top, der gør, at sædet følger den siddendes bevægelser, uanset om man læner sig fremad, til siden eller bagud. Den dynamiske siddestilling afhjælper og forebygger rygproblemer. Lezgo er især velegnet til personer af almindelig kropsbygning og det runde sæde passer især mindre personer rigtigt godt.

Føj til huskeliste
Tango

Tango

Tango kontorstol har indbygget Ergo Top, der gør, at sædet følger den siddendes bevægelser, uanset om man læner sig fremad, til siden eller bagud. Den stadige bevægelse afhjælper samt forebygger rygproblemer. Tango stolen er god til folk af almindelig bygning og med højde fra 175 cm.

Føj til huskeliste
Bicom

Bicom

Bicom stolen bruges bl.a. som behandlerstol af tandlæger, læger, pædagoger og plejepersonale. Stolen har Ergo Top i sædet, der giver bevægelse i sædet, og hermed konstant brug af ryg- og mavemusker. Stolen giver stor bevægelsesfrihed. Den lille stoleryg giver mulighed for at strække ud i mikropauser og kan alternativt bruges som armlæn.

Føj til huskeliste
Roll Ergo

Roll Ergo

Roll Ergo er en enkel og mobil stol med mange anvendelsesmuligheder. Stolen har Ergo Top. Det gør, at sædet bevæger saig sammen med den siddende, uanset hvilken retning, man bevæger sig i. Man sidder aktivt og dynamisk. den store bevægelighed i sædet samt polstringen gør, at stolen er meget anderledes end en alm. taburet. Trinløs højdeindstilling.

Føj til huskeliste
Lezgo kontorstol

Lezgo kontorstol

Lezgo kontorstol har indbygget Ergo Top, der gør, at sædet følger den siddendes bevægelser uanset om man læner sig fremad, til siden eller bagud. Den stadige bevægelse træner balancen og afhjælper samt forebygger rygproblemer. Lezgo er især velegnet til personer af alm. kropsbygning med en højde op til ca. 175 cm. Findes også med kort og rundt sæde

Føj til huskeliste