Møbler, fast inventar og andre hjælpemidler til understøtning af aktiviteter i indendørs og udendørs menneskeskabte miljøer

Møbler og andre produkter, som kan placeres i, indarbejdes i eller på anden måde tilføjes det byggede miljø for at lette færden og positionering, inklusive adgangsforhold, i områder anlagt til almen og privat brug. Herunder hører fx produkter til at sidde, stå og ligge på. Hjulsæt, se 24 36 06. Hjælpemidler til forbedring af omgivelserne, se 27 03. Møbler og møbelelementer til arbejdspladser, se 28 03.
Alle produktoplysninger er leveret af forhandlere. Social- og Boligstyrelsen har intet ansvar for hverken indhold, oprindelse, fejl og mangler eller nogen form for skade, der måtte følge af brug af oplysningerne. Social- og Boligstyrelsen har ikke bemyndigelse til at godkende produkter, og vurderer ikke produkternes kvalitet. Ok, fjern denne besked.



Dynamostol Incharge Flex sadel stol

Dynamostol Incharge Flex sadel stol

Styrk din ryg hele dagen. Sidder du så godt, at du kan holde fokus på dit arbejde, uden at blive forstyrret af smerter i skuldre, nakke eller ryg på en travl arbejdsdag? Incharge Flex modellen har fleksibelt og levende sæde, der giver en mere aktiv siddestilling og styrker din krop maksimalt. Vi mennesker er skabt til bevægelse og variation.

Føj til huskeliste
MOIZI 16 stå/støtte stol

MOIZI 16 stå/støtte stol

Ergonomisk stå/støtte stol der både kan bruges til at stå op og sidde ned. Når du sidder på en stå og sidde stol laver du små kontinuerlige bevægelser for at holde balancen. Det gør du ubevidst og det er med til at træne din ryg og aktivere hele kroppen så der bliver en bedre blodgennemstrømning, og samtidig forebygger du muskelspændinger.

Føj til huskeliste
Dynamostol Skole sadel stol

Dynamostol Skole sadel stol

Sadelstol til børn. Børns naturlige udvikling kræver aktivitet og bevægelse, da de skal bruge deres muskler. Dynamo Skolestol giver børnene mulighed for fysisk aktivitet også når de sidder foran pcen Den fås i to højder, så den kan bruges af alle børn fra 1. til 10. klasse. Stolen kan nemt hænges op uden beslag på alle typer skoleborde.

Føj til huskeliste
Dynamostol Pædagog sadel stol

Dynamostol Pædagog sadel stol

Pædagog Sadelstol - til institutioner. Pædagogernes arbejdsplads er krævende. Meget af arbejdet foregår i gulvhøjde, og bliver nemt en belastning for helbredet, på grund af de svære arbejdsstillinger. Dynamostol Pædagog sikrer at medarbejderne kan arbejde i børnehøjde, uden at miste deres bevægelsesfrihed. Det giver et sundt arbejdsmiljø.

Føj til huskeliste
Dynamostol Incharge sadel stol

Dynamostol Incharge sadel stol

Styrk din ryg hele dagen. Sidder du så godt at du kan holde fokus på dit arbejde uden at blive forstyrret af smerter i skuldre, nakke eller ryg? Med en Dynamostol sikres du en god arbejdsstilling, så du kan arbejde koncentreret hele dagen. Stolen fås i to varianter: 1) Incharge 2) Incharge Clinical (specielt egnet til tandlæger og klinikker)

Føj til huskeliste
Dynamostol Classic sadel stol

Dynamostol Classic sadel stol

Styrk din ryg hele dagen. Sidder du så godt at du kan holde fokus på dit arbejde uden at blive forstyrret af smerter i skuldre, nakke eller ryg? Med en Dynamostol sikres du en god arbejdsstilling, så du kan arbejde med fuld koncentration hele dagen. Ergonomisk sadelformet sæde med aftageligt betræk, så det nemt kan vaskes eller renses.

Føj til huskeliste
Variér Wing balans stol

Variér Wing balans stol

Wing balans - aktiv knæ stol på hjul. Hjulene gør stolen ideel til arbejde, der involverer en masse bevægelser. De er fleksible, så stolen reagerer på din kropsvægt for at vippe dig fremad eller baglæns og derved tilskyndes regelmæssige skift af stillinger.

Føj til huskeliste
RBM 700 Serie

RBM 700 Serie

Separat trinløs indstilling af sæde og ryg vinkel.
Vippefunktion med justerbart vip (vægtregulering).
Testet iht. EN 1335, type A.
Rygbredde: 470 mm.
Ryghøjde: 690 mm.
Rygvip: 25 gr.
Sædebredde: 480 mm.
Sædedybde: 480 mm.
Sædevip: 6/-10 gr.

Føj til huskeliste
Terapibord til kørestole XXL

Terapibord til kørestole XXL

Bordplade til kørestole transparent kunststof, incl. monteringsbeslag.

Føj til huskeliste

Rolko Scandinavia ApS
Suensonsvej 2
8600 Silkeborg

Rampeprofiler

Rampeprofiler

Rampeprofiler til dørtrin og andre forhøjninger. Produceret i grå fleksibelt PVC. Leveres i 900 mm længder. Kan nemt afkortes efter behov. Fåes i forskellige højder.

Føj til huskeliste