Møbler, fast inventar og andre hjælpemidler til understøtning af aktiviteter i indendørs og udendørs menneskeskabte miljøer

Møbler og andre produkter, som kan placeres i, indarbejdes i eller på anden måde tilføjes det byggede miljø for at lette færden og positionering, inklusive adgangsforhold, i områder anlagt til almen og privat brug. Herunder hører fx produkter til at sidde, stå og ligge på. Hjulsæt, se 24 36 06. Hjælpemidler til forbedring af omgivelserne, se 27 03. Møbler og møbelelementer til arbejdspladser, se 28 03.
Alle produktoplysninger er leveret af forhandlere. Social- og Boligstyrelsen har intet ansvar for hverken indhold, oprindelse, fejl og mangler eller nogen form for skade, der måtte følge af brug af oplysningerne. Social- og Boligstyrelsen har ikke bemyndigelse til at godkende produkter, og vurderer ikke produkternes kvalitet. Ok, fjern denne besked.



Younico plus-5

Younico plus-5

En kontorstol med et asynkront vip. Det betyder, at ryglæn og sæde bevæger sig uafhængigt af hinanden, hvilket sikrer, at kontorstolen følger kroppens bevægelser. Kontorstolen kan højdejusteres. Herudover giver kontorstolen bækken- og lændesupport. 3-D Armlæn og bløde hjul kan tilkøbes. Younico plus-5 fås med sort stof.

Føj til huskeliste
Stå støtte taburet

Stå støtte taburet

Dette sadelsæde er udviklet i samarbejde med ergoterapeuter fra industrien.
Trinløs højdejustering fra 550-820 mm. Sæde i ægte Læder.
Sadelsædets udformning giver fri bevægelse til benene, det styrker blodcirkulationen og holder trætheden borte fra ben og fødder.

Føj til huskeliste

Seniorshop ApS
Søborg Hovedgade 44
2860 Søborg

Younico plus

Younico plus

Younico plus-3 kontorstol egner sig til dig, der vil have flere indstillingsmuligheder på din kontorstol uden at gå på kompromis med prisen. Ryglænet kan vinkeljusteres, og kontorstolen kan højdejusteres. Herudover giver stolen bækken- og lændesupport.

Føj til huskeliste
Younico pro

Younico pro

En kontorstol med synkront vip. Det betyder, at kontorstolens ryg og sæde bevæger sig samtidigt - synkront, hvilket giver god støtte i alle kontorstolens positioner. Bevægeligheden gør, at du ikke bliver så træt i længden. Du kan indstille stolehøjde, ryglænshøjde,sædegraden og sædedybde.

Føj til huskeliste
Topline

Topline

Office2gos mest eksklusive kontorstol. Kontorstol med høj ryg, der kan indstilles på mange forskellige måder. Kontorstolen har synkront vip. Du kan indstille stolehøjde, ryglænshøjde og fjederen i strammes i ryglænet sikrer optimal siddekomfort.

Føj til huskeliste
Smal rullesele m/magnetlås (let polstret)

Smal rullesele m/magnetlås (let polstret)

8 cm bred og letpolstret rullesele til magnetlåse fremstillet af bomuldsgjord. Selen fungerer sådan at brugeren fastholdes i sengen.
Ved brug af fiksering er lægelig ordination og godkendelse påkrævet. Vi henviser til psykiatriloven.

Føj til huskeliste
Sanus Sundhedsstol: Ergonomisk stol til vuggestue-/børnehavepersonale

Sanus Sundhedsstol: Ergonomisk stol til vuggestue-/børnehavepersonale

Stolen er målrettet vuggestuepersonale m.fl. Stolen bruges som forebyggelse af de skader, som arbejdsstillinger tæt på gulvet, hvor børnene har mange af deres aktiviteter, forårsager i knæ, ryg, skuldre og arme hos personalet. Ryglænet kan svinge 360 grader rundt. Stolen fås også med ekstra lav el. høj siddehøjde, med stof el. kunstlæder, 3 farver

Føj til huskeliste
Arbejdsbord

Arbejdsbord

Bordpladen er statisk afbalanceret og hæves eller sænkes ved hjælp af gasfjeder - let og ubesværet.
- 4 stk letløbende 75 mm bremsehjul
-Pulverlakeret bord
-Hvid lamineret træplade
-Stellet er fremstillet i stål og pulverlakeret i lys grå RAL 9002 (standard)
-Kan leveres med en anden bordplade, samt med stel i poleret rustfrit stål

Føj til huskeliste

Handy Transportvogne A/S - BEKA
Essen 26
6000 Kolding

Ståstøtte og sadelstole

Ståstøtte og sadelstole

Ståstøtte stol og sadelstol er en ergonomisk arbejdsstol, fordi man sidder automatisk ergonomisk rigtig - man kan ikke sidde forkert Dermed menes, at man sidder som ergo/fysioterapeuter anbefaler.

Føj til huskeliste
Sengebakke

Sengebakke

Sammenklappeligt sengebakke velegnet til brug i sengen. Fremstillet i kunststof med drikkebægerholder. Farve: Hvid. Bord:53x32x20cm.

Føj til huskeliste

Seniorshop ApS
Søborg Hovedgade 44
2860 Søborg