Hjælpemidler til indretning og tilpasning af indendørs og udendørs lokaliteter

Møbler samt støtte- , sikkerheds- og adgangsforanstaltninger til boligen. Hjælpemidler til tilpasning og forbedring af nærmiljøet, se 27 03.
Alle produktoplysninger er leveret af forhandlere. Social- og Boligstyrelsen har intet ansvar for hverken indhold, oprindelse, fejl og mangler eller nogen form for skade, der måtte følge af brug af oplysningerne. Social- og Boligstyrelsen har ikke bemyndigelse til at godkende produkter, og vurderer ikke produkternes kvalitet. Ok, fjern denne besked.Pudebord

Pudebord

Udviklet til kørestolsbrugere. Lille bord til at have på skødet, hvor man kan sætte en laptop, en kop etc. Består af en aftagelig pude med krøyerkugler og en ergonomisk bordplade. Leveres i standardstørrelse, men kan bestilles i andre størrelser, så pladen passer ind mellem kørestolens armlæn og samtidig kan tilpasses i højden. Kan vaskes.

Føj til huskeliste
PHE m bremser 010-250

PHE m bremser 010-250

PHE 010-250 har et formstøbt sæde, som giver en rigtig god støtte. Sædet kan tippe. Sæde og ryg indstilles meget nemt. 1)Bremser uden belastning, så stolen ikke ruller mens man sætter sig. 2) Stolen bremser ved belastning, så stolen ikke ruller mens man sidder på den. Leveres som standard med letrullende hjul. Vælg bremsetype ved bestilling.

Føj til huskeliste
PHE Labmaster m bremser 017-010-300

PHE Labmaster m bremser 017-010-300

Kvalitets kontorstol i ægte læder. Sæde kan tippe. Ryg og sæde kan nemt indstilles. 2 muligheder for bremser. 1)Bremser uden belastning, så stolen ikke ruller mens man sætter sig. 2) Stolen bremser ved belastning, så stolen ikke ruller mens man sidder på den. Vælg bremsetype ved bestilling. Leveres som standard med letrullende hjul.

Føj til huskeliste
Stannah 600 Siena

Stannah 600 Siena

Stolelift til Lige trapper. Med det fuldt polstrede sæde og ryg, får man en funktionel og indbydende stolelift med mulighed for farvevalg samt elektrisk betjent fodplade og drejesæde. Ny diskret slim line skinne som kun optager 15 cm af trappens bredde.

Føj til huskeliste

A.P. Botved A/S
Nørrelundvej 5
2730 Herlev

Step Line - taktile indendørs ledelinjer

Step Line - taktile indendørs ledelinjer

Stepline Care4Walk kan blande sig elegant med den eksisterende arkitektur, og opdeler den rumlige koncept på en attraktiv måde.
Den funktionelle arrangement fører blinde og svagtseende og i tilfælde af brand kan også tjene som flugtvej til orientering systemet. Er udført i henhold til DIN 32984 (Tyskland).

Føj til huskeliste
PHE Labmaster 017-010-300

PHE Labmaster 017-010-300

PHE labmaster er en ergonomiske kontorstol, som er nem at indstille. Sædet er formstøbt, med afrundet forkant, som sikre frit blodomløb til ben og fødder. Sædet kan tippe. Sæde og ryg kan indstilles hver for sig. Leveres i forskellige højder. Fås også med høj ryg og med armlæn. Leveringstid 1 uge.

Føj til huskeliste
Egholm professional 020-260

Egholm professional 020-260

Egholm professional 020-260 har et formstøbt sæde, som giver en rigtig god støtte. Udskæring til benene, gør det nemmere at sidde ergonomisk korrekt. Den afrundede forkant, sikre frit blodomløb. Sædet kan tippe og kan låses i ønsket position. Leveres i ægte læder. Fås i flere højder. Fås også med høj ryg. Leveringstid 5 dage

Føj til huskeliste
PHE Randers stol 017-210

PHE Randers stol 017-210

Randers stolen er pædagogernes foretrukne stol, da den er ergonomisk, i børnehøjde og giver en god siddekomfort med det formstøbte sæde i koldskum, som er polstret i ægte læder. Fås i flere højder. Kan leveres med Movebeslag, som gør sædet bevægeligt. Dette skåner ryggen og giver en aktiv siddestilling.

Føj til huskeliste
PHE Taburet 009-220

PHE Taburet 009-220

Taburet med sæde i ægte læder. Trinløs højderegulering 44-64 cm. Bruges meget af pædagoger, da taburetten passer i børnehøjde og nemt kan hæves til spisebordshøjde via den trinløse højderegulering

Føj til huskeliste
LO 155KB til aflastning af haleben

LO 155KB til aflastning af haleben

LO 155KB stolen har sæde med udskæring, der giver plads til halebenet. Det betyder, at stolen ikke trykker op mod halebenet og videre på korsbenet. Udskæringen er skjult. Samtidig er sædet bevægeligt i alle retninger, så det følger kroppens bevægelser. Ryglænets hældning følger ligeledes den siddendes bevægelser, så man ikke sidder statisk.

Føj til huskeliste