Møbler, fast inventar og andre hjælpemidler til understøtning af aktiviteter i indendørs og udendørs menneskeskabte miljøer

Møbler og andre produkter, som kan placeres i, indarbejdes i eller på anden måde tilføjes det byggede miljø for at lette færden og positionering, inklusive adgangsforhold, i områder anlagt til almen og privat brug. Herunder hører fx produkter til at sidde, stå og ligge på. Hjulsæt, se 24 36 06. Hjælpemidler til forbedring af omgivelserne, se 27 03. Møbler og møbelelementer til arbejdspladser, se 28 03.
Alle produktoplysninger er leveret af forhandlere. Social- og Boligstyrelsen har intet ansvar for hverken indhold, oprindelse, fejl og mangler eller nogen form for skade, der måtte følge af brug af oplysningerne. Social- og Boligstyrelsen har ikke bemyndigelse til at godkende produkter, og vurderer ikke produkternes kvalitet. Ok, fjern denne besked.



Duraco Kuvert lampe

Duraco Kuvert lampe

Lampen er i sort plastmateriale. Har en betjeningsknap til tænd og sluk og er ledningsfri. Giver meget kraftig belysning på tallerken eller bingoplade m.m. Giver 4 timers belysning på en opladning. Leveres med genopladelige batterier og oplader. Mål: Sammenklappet: 145x145x30 mm. I arbejdsstilling: 145 x 100 x 140 mm.

Føj til huskeliste

Butik KIK
Blekinge Boulevard 2
2630 Taastrup

Fungo

Fungo

Lille stol, der er god for ryggen, sikrer bevægelse og mobiblitet med den runde bund. Kan også bruges til skånsom træning, hvor bolden er for livlig. Er af PPU-skum over en indsats bygget i træ og metal. Betrukket med et elastisk strækbetræk, der kan tages af og vaskes. Siddehøden er 46 cm v. 64 kg belastning. Siddehøjde er 50 cm uden belastning.

Føj til huskeliste
Længdekompenserende elbenstøtte, RWD BARN

Længdekompenserende elbenstøtte, RWD BARN

El-Benstøtte der længdekompenserer når den eleveres.

Føj til huskeliste
Chiroform Hospitals Seng

Chiroform Hospitals Seng

Fuldautomatisk hospitals seng i højeste kvalitet.
Alle paneler i de bedste træsorter. Samtlige hjul er med bremse anordning. Håndbetjening til alle funktioner, med låse funktion.
Siden kan let slåes og og ned.
Tilbehør: Madras med komfortabel velour betræk eller inkontinens betræk.

Føj til huskeliste
Dør- og Vinduesåbner

Dør- og Vinduesåbner

Dør- og vinduesåbner, træ. Vægt 92 gr. Længde 235 mm. Dia. Håndtag 26 mm. Anordningen har en krog i den ene ende og er hul i den anden

Føj til huskeliste
LOTTE Babytremmeseng Hvid M/højdejustering

LOTTE Babytremmeseng Hvid M/højdejustering

Babytremmeseng i hvidlakeret birketræ med lettilgængelige låger til den ene lange side og højdeindstilling fra 35 til 85 cm, tiltænkt nybagte forældre i kørestol eller med andre fysiske funktionsnedsættelser.
Tremmesiderne er 65 cm høje og kan senere erstattes med små buer.

Føj til huskeliste
Global Gamma Saddelstol

Global Gamma Saddelstol

Gamma saddelstolen er en behagelig, bred saddel, som er polstret med koldskum og betrukket med kunstlæder eller stof i forskellige farver. Trinløs indstilling af sædevinklen. Fås med mekanismerne EASY SEAT og EUROMATIC med ryglæn.
Som tilbehør fås:
- Alternative siddehøjder
- Forsk. hjul fx belastningsbremsende
- Fodbetjent højdeindstilling

Føj til huskeliste
Micro ALU50

Micro ALU50

Micro taburetten er en allrounder, ikke mindst er den meget populær i institutionsverdenen, hvor medarbejderne ofte skal helt ned i børnehøjde. Stolen er let og kan hurtig flyttes eller ryddes af vejen. Sædet er behageligt blødt.
Fås i flere materialer og farver.
Som tilbehør fås forskellige:
-Hjul/glidesko
-Ryglæn
-Siddehøjde
-Fodkryds
-Fodring

Føj til huskeliste
Beta ALU50

Beta ALU50

Taburet med base i aluminium og sæde med polstring. Sæden er polstret med koldskum, som er behagelig og giver optimal siddekomfort. Beta-taburetten er praktisk og anvendelig i mange arbejdssituationer.
Findes i forsk. farver og materialer samt siddehøjder.
Som tilbehør fås:
-Hjul fx belastningsbremsende
-Glidesko
-Ryglæn
-Fodkryds
-Fodring

Føj til huskeliste
Global Sigma

Global Sigma

Stabil og robust institutions taburet til situationer hvor man ellers måtte sidde på hug eller stå foroverbøjet - til et utal af anvendelsesmuligheder.
Udstyret med 5 kraftige 75 mm hjul, hvoraf 2 er med bremse.
Fås i flere siddehøjder
Fås med flere sædetyper: Intergralskum, stof. kunstlæder etc.
kan også leveres med ryglæn

Føj til huskeliste