Hjælpemidler til indretning og tilpasning af indendørs og udendørs lokaliteter

Møbler samt støtte- , sikkerheds- og adgangsforanstaltninger til boligen. Hjælpemidler til tilpasning og forbedring af nærmiljøet, se 27 03.
Alle produktoplysninger er leveret af forhandlere. Socialstyrelsen har intet ansvar for hverken indhold, oprindelse, fejl og mangler eller nogen form for skade, der måtte følge af brug af oplysningerne. Socialstyrelsen har ikke bemyndigelse til at godkende produkter, og vurderer ikke produkternes kvalitet. Ok, fjern denne beskedErgo Multistol

Ergo Multistol

Ergo stolen med den bevægelige siddeflade betyder, at man sidder aktivt og dynamisk. Foden er beklædt med en blød gummi på undersiden, der sikrer, at man sidder stabilt og ikke skrider ud. Kan anvendes på alle gulve. Stolen er fleksibel og kan anvendes mange steder. Den lave vægt gør den nem at flytte rundt med. Kan også bruges til rygtrænin.

Føj til huskeliste
Sengebord

Sengebord

Sengebordet er meget stabilt og er testet til en maks. belastning på 20 kg uden sidepladen, hvilket gør sengebordet meget anvendeligt som arbejdsbord.
Sengebordet kan reguleres i højden, så det kan anvendes ved seng eller en lænestol. Bordpladen kan vinkles, så den også kan benyttes som læseplade. Kan monteres med sideplade som ses på billedet.

Føj til huskeliste

Handicare A/S
Park Alle 289
2605 Brøndby Vester

Count

Count

Count stolen er meget anvendelig ved høje arbejdspladser, såsom receptioner, laboratoriebrug og kassearbejde. Stolen har fodring, så man trods højden kan støtte med fødderne. Count har indbygget Ergo Top, så sædet følger med ligegyldigt i hvilken retning, man bevæger sig. Den konstante bevægelse er med til at forebygge rygproblemer.

Føj til huskeliste
Comfort Multibord 4604

Comfort Multibord 4604

Comfort Multibord på hjul med bremse. Bordet leveres med vipbar skriveplade med aftagelig bogliste. Bordplade mål 78,5 cm x 59 cm BxD. Vipplade mål 41cmx 59 cmBxD. Bordhøjden er 72 cm, men kan tilpasses en lavere højde.

Føj til huskeliste

Farstrup Furniture A/S
Farstrupvej 21
5471 Søndersø

Farstrup Home Care, Home-line

Farstrup Home Care, Home-line

Home-line kan indstilles trinløst i sæde og ryg så stolen udover en sund sid-destilling, tilbyder en hvilestilling, hvor kroppen bliver strakt ud. Home-line kan udstyres med motor, opladeligt batteri, hjul, fodplade, kørehåndtag, spi-sebakke, avisholder og oppustelig lændestøtte.

Føj til huskeliste

Farstrup Furniture A/S
Farstrupvej 21
5471 Søndersø

Lejringspude nakke excl. betræk

Lejringspude nakke excl. betræk

Puden har facon som en hestesko, således at den tilpasser sig omkring hals og nakke. Puden har desuden god fylde hvilket giver komfortabel støtte til hoved og nakke. Fyld af ægte Krøyerkugler uden indhold af sundheds- og miljøskadelige bromforbindelser, PVC, CFC eller andre skadelige stoffer. Materialer polyester med PU-belægning og bomuld.

Føj til huskeliste
Roll Rodeo sadelstol

Roll Rodeo sadelstol

Sadelstol med hjul Ø er 65 mm, der egner sig til alle gulvtyper samt gulvtæppe. Stolen kan også bruges til meget lave arbejdsstillinger med en lav gas. Fås i forskellige højdeintervaller.
Med Ergo Top sæde, der følger den siddendes bevægelser - også til siden.

Føj til huskeliste
Rodeo Sadelstol m. fod

Rodeo Sadelstol m. fod

Foden på sadelstolen er en rund sokkel. Formen og den bløde gummi under soklen garanterer, at man sidder stabilt og ikke skrider ud. Stolen kan bruges som stå/støtte stol med en høj gas eller til meget lave arbejdsstillinger med en lav gas.

Føj til huskeliste
Roll Rodeo sadelstol med ryg

Roll Rodeo sadelstol med ryg

Sadelstol m. hjul Ø 65 mm, der egner sig til alle gulvtyper samt gulvtæppe. Den lille ryg gør det muligt at læne sig tilbage og strække ud tiller støtte ryggen ind imellem. Fås i forskellige højdeintervaller. Sæde med rengøringsvenligt og slidstærkt comfort eller læder.
Med Ergo Top i sæde, der betyder at sædet følger den siddendes bevægelser.

Føj til huskeliste
Ergo Lav

Ergo Lav

Ergo med indbygget Ergo Top er en stol, hvor man kan bevæge sig i alle retninger og træne sin ryg. Den virker som en gymnastikbold, hvor man sidder aktivt og dynamisk. Er særdeles anvendelig ved arbejdsopgaver i lav højde.

Føj til huskeliste