Møbler, fast inventar og andre hjælpemidler til understøtning af aktiviteter i indendørs og udendørs menneskeskabte miljøer

Møbler og andre produkter, som kan placeres i, indarbejdes i eller på anden måde tilføjes det byggede miljø for at lette færden og positionering, inklusive adgangsforhold, i områder anlagt til almen og privat brug. Herunder hører fx produkter til at sidde, stå og ligge på. Hjulsæt, se 24 36 06. Hjælpemidler til forbedring af omgivelserne, se 27 03. Møbler og møbelelementer til arbejdspladser, se 28 03.
Alle produktoplysninger er leveret af forhandlere. Social- og Boligstyrelsen har intet ansvar for hverken indhold, oprindelse, fejl og mangler eller nogen form for skade, der måtte følge af brug af oplysningerne. Social- og Boligstyrelsen har ikke bemyndigelse til at godkende produkter, og vurderer ikke produkternes kvalitet. Ok, fjern denne besked.



Lezgo kontorstol

Lezgo kontorstol

Lezgo kontorstol har indbygget Ergo Top, der gør, at sædet følger den siddendes bevægelser uanset om man læner sig fremad, til siden eller bagud. Den stadige bevægelse træner balancen og afhjælper samt forebygger rygproblemer. Lezgo er især velegnet til personer af alm. kropsbygning med en højde op til ca. 175 cm. Findes også med kort og rundt sæde

Føj til huskeliste
Taburet, Pro-model, Cosmo, sort

Taburet, Pro-model, Cosmo, sort

Taburet med 5-hjuls forkromet metal fod.
Trinløs højdejustering 43-57cm.
Sæde: Ø 37cm.
Polster med 7mm tykt, rengøringsvenligt sort kunstlæder.
Kvalitetsprodukt produceret i Tyskland
Andre farver kan skaffes.

Føj til huskeliste
BC Lift Stolelift til sving trapper

BC Lift Stolelift til sving trapper

Stolelift giver frihed for brugeren til at bevæge sig imellem huset etager uden problemer og uden hjælp fra andre.
Stoleliften kører på 1 rør som bliver skruer fast til trappen, liften kører på batterier dvs at liften stadig kan kører nogle turer ved strømafbrydelse.

Føj til huskeliste

BC Lift A/S
H. C. Ørstedsvej 13
9900 Frederikshavn

Bc lift Stolelift til lige trapper

Bc lift Stolelift til lige trapper

Stoleliften giver frihed for brugeren til at bevæge sig imellem etagerne uden problemer eller hjælp fra andre.
Stoleliften kører på en aluminiumsskinne som bliver monteret på trappeforløbet, stleliften kører på batterier,så hvis der er strømsvigt, så virker liften stadig.

Føj til huskeliste

BC Lift A/S
H. C. Ørstedsvej 13
9900 Frederikshavn

Nembord

Nembord

Bordet er lavet i Mdf plade og er lakeret med sort autolak, så den er fugt bestandig, derudover er den monteret med en alukant som er 1 cm over bordhøjden, hjørnerne står åbne for at lette rengøringen. Bordet måler 25x35 cm, og er udstyret med kopholder.

Føj til huskeliste

Erik Nielsen Hyldahl
Borgergade 28 c, Koldby
7752 Snedsted

Ergo Kid Flex

Ergo Kid Flex

Ergo Kid Flex har indbygget Ergo Top som giver en bevægelige siddeflade der betyder barnet sidder sidder aktivt og dynamisk hele tiden. Den fungerer på mange måder som en bold og forebygger dårlig kropsholdning samtidig med at rygmusklerne styrkes. Den lave vægt gør den nem at flytte rundt med.
God til ADHD børn.

Føj til huskeliste
Disc

Disc

Disc stå/støtte stol helt perfekt til hæve/sænkebord, i undervisningssituationer eller ved pakkebordet. Disc kan også bruges som almindelig stol, og uanset hvilken højde man bruger stolen i, kan man automatisk opnå en god sidde-holdning. Ergo Top i sædet giver en bevægelig siddeflade, der betyder, at man sidder aktivt og i balancepunktet.

Føj til huskeliste
Ergo Multistol

Ergo Multistol

Ergo stolen med den bevægelige siddeflade betyder, at man sidder aktivt og dynamisk. Foden er beklædt med en blød gummi på undersiden, der sikrer, at man sidder stabilt og ikke skrider ud. Kan anvendes på alle gulve. Stolen er fleksibel og kan anvendes mange steder. Den lave vægt gør den nem at flytte rundt med. Kan også bruges til rygtrænin.

Føj til huskeliste
Count

Count

Count stolen er meget anvendelig ved høje arbejdspladser, såsom receptioner, laboratoriebrug og kassearbejde. Stolen har fodring, så man trods højden kan støtte med fødderne. Count har indbygget Ergo Top, så sædet følger med ligegyldigt i hvilken retning, man bevæger sig. Den konstante bevægelse er med til at forebygge rygproblemer.

Føj til huskeliste
Comfort Multibord 4604

Comfort Multibord 4604

Comfort Multibord på hjul med bremse. Bordet leveres med vipbar skriveplade med aftagelig bogliste. Bordplade mål 78,5 cm x 59 cm BxD. Vipplade mål 41cmx 59 cmBxD. Bordhøjden er 72 cm, men kan tilpasses en lavere højde.

Føj til huskeliste

Farstrup Furniture A/S
Farstrupvej 21
5471 Søndersø