Møbler, fast inventar og andre hjælpemidler til understøtning af aktiviteter i indendørs og udendørs menneskeskabte miljøer

Møbler og andre produkter, som kan placeres i, indarbejdes i eller på anden måde tilføjes det byggede miljø for at lette færden og positionering, inklusive adgangsforhold, i områder anlagt til almen og privat brug. Herunder hører fx produkter til at sidde, stå og ligge på. Hjulsæt, se 24 36 06. Hjælpemidler til forbedring af omgivelserne, se 27 03. Møbler og møbelelementer til arbejdspladser, se 28 03.
Alle produktoplysninger er leveret af forhandlere. Social- og Boligstyrelsen har intet ansvar for hverken indhold, oprindelse, fejl og mangler eller nogen form for skade, der måtte følge af brug af oplysningerne. Social- og Boligstyrelsen har ikke bemyndigelse til at godkende produkter, og vurderer ikke produkternes kvalitet. Ok, fjern denne besked.Lumina Magnet

Lumina Magnet

Transportabel, opladelig lampe med fra 6 ti 65 timers dæmpbart lys på en opladning. Kan med sine indbyggede magneter og karabinhager stilles, hænges og påmonteres et utal af steder. Fungerer også som PowerBank til andet opladeligt udstyr. Har en ekstra, rød lyskilde til advarselsformål dette lys kan blinke eller lyse konstant.

Føj til huskeliste
Elektronisk dørautomatik ETS 73

Elektronisk dørautomatik ETS 73

ETS 73 dørautomatik fra ECO Schulte er en støjsvag maskine med et kraftfuldt drev og motor. Den kan bruges både på ind- og udvendige døre, samt branddøre. Max dørbredde 1400 mm og max dør vægt 250 kg. ETS 73 kan monteres med sikkerhedssensorer ifølge EN 16005. Dette sikrer at døren stopper hvis der er personer i dørens svingfelt.

Føj til huskeliste

Randi A/S
Mirabellevej 3
8930 Randers NØ

Elektronisk dørautomatik ETS 42

Elektronisk dørautomatik ETS 42

ETS 42 dørautomatik fra ECO Schulte er en yderst støjsvag maskine med et kraftfuldt drev og motor.
Den kan bruges både på ind- og udvendige døre, samt branddøre.
Max dørbredde 1100 mm og max dørvægt 150 kg.
Dørautomatikken har den nyeste software. Via sit LCD-display kan den let programmeres til brugernes individuelle behov.

Føj til huskeliste

Randi A/S
Mirabellevej 3
8930 Randers NØ

Krabat Jockey Basic

Krabat Jockey Basic

Siddesystem til børn fra 6-18 år. Brugeren sidder på et saddelsæde, som skiller benene fra hinanden. Den bred-benene siddestilling gør sammen med fod-bredden bækkenet stabilt, og mindsker behovet for støtte i overkroppen. Stolen giver brugeren stor bevægelsesfrihed og variation. Jockey Basic er udstyret med et stabilt understel med centralbremse.

Føj til huskeliste
Twist 2 Go

Twist 2 Go

Opladelig bordlampelampe med 8 timers let køligt dagslys på en fuld opladning. Farvegengivelse på 95. Kan dæmpes til tre forskellige styrker.

Føj til huskeliste
VELA Tango 700E

VELA Tango 700E

VELA Tango 700E er en komplet nyfortolkning af VELAs velkendte arbejdsstol. Brugeren får mulighed for ekstra god siddekomfort, øget bevægelsesfrihed og mere
plads til at gå stolen frem samt lavere starthøjde. Stolen er modulopbygget, så den er til genbrug, ombygning og service. Fås med manuel hejs og med elhejs.

Føj til huskeliste

VELA (Vermund Larsen A/S)
Gøteborgvej 8-12
9200 Aalborg SV

VELA Tango 700

VELA Tango 700

VELA Tango 700 er en komplet nyfortolkning af VELAs velkendte arbejdsstol. Brugeren får mulighed for ekstra god siddekomfort, øget bevægelsesfrihed og mere
plads til at gå stolen frem samt lavere starthøjde. Stolen er modulopbygget, så den er til genbrug, ombygning og service.

Føj til huskeliste

VELA (Vermund Larsen A/S)
Gøteborgvej 8-12
9200 Aalborg SV

Quickramper 4-16 mm

Quickramper 4-16 mm

Quickrampeserien består af helstøbte små dørtrinsramper til kørestole og rollatorer. Dørtrinsramperne er fremstillet af lugtfri og ugiftig PELD, og leveres i bredderne 75, 87,5 og 100 cm, eller efter mål.

Føj til huskeliste

CuraTec Nordic Aps
Rikkeshave 56
5250 Odense SV

Tricolor

Tricolor

Praktisk bordlampe med dæmpbart lys i tre forskellige farvetemperaturer, leveret af de energieffektive LED-lyskilder som holder længe, sparer på strømmen og stort set ikke udvikler spildvarme. De store, kontrastrige betjeningsknapper på lampefoden gør denne model til det optimale valg for den svagtseende bruger.

Føj til huskeliste
Zitzi Active siddesystem

Zitzi Active siddesystem

Zitzi Active er den aktive arbejdsstol. Den er udviklet til børn og unge, der har brug for en sikker, opret siddestilling i skolen eller i fritiden.
Den har indbygget abduktionskile, som positionerer bækkenet for at hindre, at det kipper bagud, og modvirker at brugeren glider fremad. Giver mulighed for balance og postural kontrol.

Føj til huskeliste