Møbler, fast inventar og andre hjælpemidler til understøtning af aktiviteter i indendørs og udendørs menneskeskabte miljøer

Møbler og andre produkter, som kan placeres i, indarbejdes i eller på anden måde tilføjes det byggede miljø for at lette færden og positionering, inklusive adgangsforhold, i områder anlagt til almen og privat brug. Herunder hører fx produkter til at sidde, stå og ligge på. Hjulsæt, se 24 36 06. Hjælpemidler til forbedring af omgivelserne, se 27 03. Møbler og møbelelementer til arbejdspladser, se 28 03.
Alle produktoplysninger er leveret af forhandlere. Social- og Boligstyrelsen har intet ansvar for hverken indhold, oprindelse, fejl og mangler eller nogen form for skade, der måtte følge af brug af oplysningerne. Social- og Boligstyrelsen har ikke bemyndigelse til at godkende produkter, og vurderer ikke produkternes kvalitet. Ok, fjern denne besked.



Zitzi Active siddesystem

Zitzi Active siddesystem

Zitzi Active er den aktive arbejdsstol. Den er udviklet til børn og unge, der har brug for en sikker, opret siddestilling i skolen eller i fritiden.
Den har indbygget abduktionskile, som positionerer bækkenet for at hindre, at det kipper bagud, og modvirker at brugeren glider fremad. Giver mulighed for balance og postural kontrol.

Føj til huskeliste
ROVO xp kontorstol 4020 S4 comfort

ROVO xp kontorstol 4020 S4 comfort

Behageligt sæde med fjeder i.
Kan justeres i sædehøjde, ryghøjde, sædedybde, lændestøtte, sædetilt, hårdhed af rygvip og rygvip.
Kontorstolen har en høj ryg på hele 61-68 cm. Via a en pumpe kan du justere lændestøten i dybden og højden.

Føj til huskeliste
Rovo eco kontorstol 1060 S6

Rovo eco kontorstol 1060 S6

Du kan justeres lænden via en pumpe både i højde og dybde. Kontorstolen kan justeres i sædehøjde, ryghøjde, sædedybde, lændestøtte, sædetilt, hårdhed af rygvip og rygvip.

Føj til huskeliste
Rovo surf sadelstol

Rovo surf sadelstol

Rovo Surf sadelstol har Ergo balance både i sædet og ved fodkrydset, hvilket sikrer stolens ergonomi. Velegnet til behandlere, klinisk arbejde, tandlæger m.m. Her vil sadelstolen vinkle med dig, når du bevæger dig således at du ikke overanstrenger kroppen. Sadelstolen sparer dig for gener på ryg, nakke, skulder og hofte. Sædehøjde er fra 55-71 cm.

Føj til huskeliste
Lumina Max

Lumina Max

Dette er storebroderen til den slanke og elegante Lumina bordlampe, blot med et lidt større lampehoved og et 20 kraftigere lys alt andet er som på den mindre model: De super-energieffektive LED-lyskilder kan stilles til fem forskellige lysstyrker, og fem forskellige farvetemperaturer.

Føj til huskeliste
Smart Go - Transportabel lampe

Smart Go - Transportabel lampe

Praktisk lille transportabel, opladelig lampe fra Daylight, med LED-lys i samme friske, klare farvetone som dagslyset udenfor. Og takket være LED-teknikkens energieffektivitet kan det indbyggede batteri holde lampen i gang i op til 6 time på en enkelt opladning.

Føj til huskeliste
Z-lite

Z-lite

Praktisk opladelig lampe, som kan foldes sammen og være i en herrejakke-lomme. Med én enkelt knap kan man dels tænde og slukke for lampen, og dels vælge mellem tre forskellige lysstyrker. Oplades med en almindelig oplader til mobiltelefoner med mikro-USB-stik (medfølger ikke)

Føj til huskeliste
Sengeløfter, LUX

Sengeløfter, LUX

Sengeløfter til brugerens egen private seng kan justeres til alle typer elevationssenge. Monteres under brugerens egen seng. Samme løftesystem som kendes fra hospitalssenge. Denne model er desuden udstyret med central bremser.

Føj til huskeliste
Oras Medipro berøringsfri håndvaskarmaturer

Oras Medipro berøringsfri håndvaskarmaturer

Oras Medipro berøringsfri armaturer er lavet med afrundede former, så smuds ikke nemt sætter sig i krogene. Grebet til temperaturregulering er udformet som en vinge, hvilket gør det nemt at betjene. De berøringsfri armaturer fås i størrelserne standard og XL.

Føj til huskeliste

Oras Armatur A/S
Gl. Landevej 86
7000 Fredericia

Lumi

Lumi

Arbejdslampe med 108cm lang arm i arkitektlampe-stilen samt et meter bredt lampehoved, som fordeler lyset jævnt over selv store skrive- og arbejdsborde. Lampen har moderne LED-lyskilder, som holder længe og sparer på strømmen, og giver et klart lys der minder om dagslys udenfor. Lyset kan dæmpes i to trin med den indbyggede lysdæmper-funktion

Føj til huskeliste