Møbler, fast inventar og andre hjælpemidler til understøtning af aktiviteter i indendørs og udendørs menneskeskabte miljøer

Møbler samt støtte-, sikkerheds- og adgangsforanstaltninger til boligen. Hjælpemidler til tilpasning og forbedring af nærmiljøet, se 27 03.
Alle produktoplysninger er leveret af forhandlere. Social- og Boligstyrelsen har intet ansvar for hverken indhold, oprindelse, fejl og mangler eller nogen form for skade, der måtte følge af brug af oplysningerne. Social- og Boligstyrelsen har ikke bemyndigelse til at godkende produkter, og vurderer ikke produkternes kvalitet. Ok, fjern denne besked.Stealth nakkestøtte base SU300 (stor)

Stealth nakkestøtte base SU300 (stor)

Nakkestøtte som kan tilpasses individuelt. Denne model (SU300) er den største nakkestøtte og passer godt til voksne. Ubegrænset justering, sidepuder som kan svinges udad og meget let i vægt.
Formbar nakkestøtte, puderne kan formes med hænderne, og justerbar dybde.
Nakkestøtten kan kombineres med bl.a. svingbart kontaktfæste.

Føj til huskeliste
Stealth nakkestøtte base SU310 (lille)

Stealth nakkestøtte base SU310 (lille)

Nakkestøtte som kan tilpasses individuelt.
Formbar nakkestøtte, pudene kan formes med hænderne, og justerbar dybde.
Nakkestøtten kan kombineres med bla. svingbart kontaktfæste.

Føj til huskeliste
LYSSKINNE til BOGHOLDER

LYSSKINNE til BOGHOLDER

Da lyset betyder lige så meget som den rigtige brille har vi en lysskinne med dioder, der giver meget lys lige på bogen. Varmer ikke som almindelige pære. Og da det er lysdioder har de enorm levetid.
Strømforsynes med lavvolt af lille transformator, der isættes en stikkontakt.

Føj til huskeliste

Husum Special Optik
Frederikssundsvej 302 A
2700 Brønshøj

Altikon Nøgleskab

Altikon Nøgleskab

Nøgleskabet giver dig en let og sikker opbevaring af fx instutionens / plejehjemmet / boligens nøgler. Skabet er udstyret med højde justerbare nøglelister, og kan opbevare op til 50 forskelligenøgler.
Skabet leveres som standard i lysegråt design.

Føj til huskeliste
Fingertryksaflåse fra Birkegaarden

Fingertryksaflåse fra Birkegaarden

Safegear har et bredt udvalg af fingertryksaflåse velegnet til funktionshæmmede eller personer med risiko for angstanfald. Serien fra Birkegaarden har mange forskellige fingertryksaflåse der kan låses op ved at man sætter sin finger på låsen. På den måde behøver man ikke bekymre sig om glemte nøgler eller pin koder.

Føj til huskeliste
Secuyou låsesystem

Secuyou låsesystem

Secuyou låsesystemet er til dig, der gerne vil tyverisikre alle dine terassedøre og vinduer ved hjælp af ét tryk på en fjernbetjening. Når du låser huset med fjernbetjening vil den blinke rødt, hvis du mangler at lukke et vindue eller en terassedør. Fjernbetjening vil blinke grønt hvis alle vinduerne / døre er lukkede, så systemet kan låse dem.

Føj til huskeliste
Bred rullesele med magnetlås

Bred rullesele med magnetlås

Brugeren fastholdes til sengen. Rullefunktionen giver optimal bevægelighed og sikring i sengen.
Ved brug af fiksering er lægelig ordination og godkendelse påkrævet. Vi henviser til psykiatriloven.

Føj til huskeliste
PF BenKit

PF BenKit

BenKit sæt som monteres på Aluramper fra PF mobility. Kitsættet gør at ramperne kan stå frit foran døren, f.eks. ved terrassedøre.
De leveres i 80- og 90 cm bredde, og højden kan instilles fra 75 mm op til 360 mm. Ben leveres i 4 længder.
Monteres på under 2 min.

Føj til huskeliste
Ramper

Ramper

Alle former for køreramper til kørestole, madvogne, containere mm. Leveres som stationære ramper eller med indstillelige ben. Ramper fremstilles efter ønsket mål og design. Udføres både med og uden gelænder. Salg til både institutioner og private. Varmgalvaniseret eller aluminium. Kan forstærkes og udbygges til meget højere belastning.

Føj til huskeliste

T. Jacobsen Maskinfabrik ApS
Industrivej 4A
5592 Ejby

Slidsker

Slidsker

Alle former for slidsker både stationære og flytbare til kørestole, madvogne, containere mm. Slidsker fremstilles efter ønsket mål og design. Salg til både institutioner og private. Kan forstærkes og udbygges til meget højere belastning. Varmgalvaniseret eller aluminium.

Føj til huskeliste

T. Jacobsen Maskinfabrik ApS
Industrivej 4A
5592 Ejby