Møbler, fast inventar og andre hjælpemidler til understøtning af aktiviteter i indendørs og udendørs menneskeskabte miljøer

Møbler og andre produkter, som kan placeres i, indarbejdes i eller på anden måde tilføjes det byggede miljø for at lette færden og positionering, inklusive adgangsforhold, i områder anlagt til almen og privat brug. Herunder hører fx produkter til at sidde, stå og ligge på. Hjulsæt, se 24 36 06. Hjælpemidler til forbedring af omgivelserne, se 27 03. Møbler og møbelelementer til arbejdspladser, se 28 03.
Alle produktoplysninger er leveret af forhandlere. Social- og Boligstyrelsen har intet ansvar for hverken indhold, oprindelse, fejl og mangler eller nogen form for skade, der måtte følge af brug af oplysningerne. Social- og Boligstyrelsen har ikke bemyndigelse til at godkende produkter, og vurderer ikke produkternes kvalitet. Ok, fjern denne besked.Ruko Cliq dp

Ruko Cliq dp bruges hvor mange forskellige mennesker dagligt færdes i de samme bygninger hvor der stilles store krav til effektiv og fleksibel sikring af bygningen og rum. Virksomheder,institutioner og boligforeninger har problemer med piratkopiering af nøgler og et ukendt antal nøgler i omløb.

Føj til huskeliste

Overtræk til Sengeheste

Søllested Hjælpemidlers sengehesteskånere/overtræk anvendes er primært som beskyttelseshjælpemiddel til f.eks. urolige, sengeliggende klienter. Pristilbud udarbejdes iht. specieltilpasning.

Føj til huskeliste

Dråbekile

Fungerer som ryglæns sidestøtter under rygoverslaget. Forsynet med lynlås og velcroflap.

Føj til huskeliste

Worm nøgleboks model 1

Lysegrå eller mørkebrun, pulverlakeret, Ø: 138 mm, højde 48 mm. Kan leveres med støvdæksel.

Føj til huskeliste

Worm ApS
Bakkegårdsvej 2-6
7900 Nykøbing Mors

Komfurvagt

Er mere fleksibel i tidsindstilling end forgængeren og er lettere at mont. Består af en elvagtdel og en varmevagtdel. Varmevagten mont. almindeligvis på bagvæggen 40 cm over varmepladerne. Der er tidsbegrænsnigsmuligheder mellem 5 min. og 125 min. samt hjælpertidsindkobling på 60 min.

Føj til huskeliste

Teleteknik og ID-Care A/S
Navervej 16b
7451 Sunds

Støtteplade til rørben

Dørkplade aluminium, Til at understøtte rørben i blødt terræn.

Føj til huskeliste

New Care
Værkstedsvej 16
5500 Middelfart

NTD Typ A, elevator

Skræddersyes efter specifikke ønsker.

Føj til huskeliste

Vestergård Møbler ApS
Torvegade 55-57
1400 København K