Møbler, fast inventar og andre hjælpemidler til understøtning af aktiviteter i indendørs og udendørs menneskeskabte miljøer

Møbler og andre produkter, som kan placeres i, indarbejdes i eller på anden måde tilføjes det byggede miljø for at lette færden og positionering, inklusive adgangsforhold, i områder anlagt til almen og privat brug. Herunder hører fx produkter til at sidde, stå og ligge på. Hjulsæt, se 24 36 06. Hjælpemidler til forbedring af omgivelserne, se 27 03. Møbler og møbelelementer til arbejdspladser, se 28 03.
Alle produktoplysninger er leveret af forhandlere. Social- og Boligstyrelsen har intet ansvar for hverken indhold, oprindelse, fejl og mangler eller nogen form for skade, der måtte følge af brug af oplysningerne. Social- og Boligstyrelsen har ikke bemyndigelse til at godkende produkter, og vurderer ikke produkternes kvalitet. Ok, fjern denne besked.



Automatisk skydedør, STA 20

Automatisk skydedør, STA 20

Automatisk enkelt- eller dobbeltfløjet skydedørs automatik med lydløs drift. Dørlysning op til 2000 mm. Mulighed for tilslutning af alle aktiveringer. Dimensioner kasette: 160x200 mm. Tilsluttes 230V.

Føj til huskeliste
Excellent Rampe System, enkelt-dele

Excellent Rampe System, enkelt-dele

Med Excellent rampesystem er ingen niveauforskelle uoverstigelige. Excellent Rampesystem er et fleksibelt og modulært system, for de kommuner, depotfolk og lokale håndværkere som vil have opgaverne løst nu og her. Systemet kan GENBRUGES igen og igen, med lav driftsøkonomi til følge. Enkelt-dele bestilles i hele kasser.

Føj til huskeliste
Rampesektion

Rampesektion

Varmgalvaniseret rampesektion med skridsikker overflade. Har påsvejste sikkerhedskanter på begge sider. Inkl. benkonsoller og stilbare rørben. Kan leveres med opkørselsnæb og gelænder. Fås i 3 bredder og 3 længder. Kan leveres på mål efter opgave.

Føj til huskeliste
Brandhæmmende dyne

Brandhæmmende dyne

Fyld af 1200 g 100 Trevira. Kanal: 7. Vask ved 90 og middel tumbler. Kravene til brandhæmmende dyner er opfyldt i henhold til NT FIRE 037 (IMO Res A.688).

Føj til huskeliste

Max Mortensen & Co. Aps
KILDEMOSEVEJ 13
5000 Odense C

Flammehæmmende sengesæt 3-delt

Flammehæmmende sengesæt 3-delt

Dynebetræk 140x200, lagen 140x250, pudebetræk 60x63 cm. Kravene til brandhæmmende sengetøj er opfyldt i henhold til IMO Res. A688 17 Norge.
TÅLER KOGEVASK OG TØRRETUMBLING

Føj til huskeliste

Max Mortensen & Co. Aps
KILDEMOSEVEJ 13
5000 Odense C

JAY Dropsæde

JAY Dropsæde

Jay Dropsædet erstatter sædepolstringen i kørestolen. Jay Dropsædet giver mulighed for indstilling af sædehøjde og sædevinkel.
Jay Dropsæde har en nonslip overflade, der forhindre puden i at glide.
Fås i str. 25-55 i bredden og 25-50 i dybden.
Mulighed for indstilling af sædehøjde, sædevinkel, sædebredde og sædedybde

Føj til huskeliste

KMP-300 AC

Elektrisk vinduesåbner m/ kæde for anvendelse på top, bund og sidehængte vinduer, med/uden fjernbetjening. Trækkraft 30 kg, trykkraft 15 kg. Mulighed for auto styring af vinduet gennem thermostat, regnføler eller vindmåler.

Føj til huskeliste
Kuvert lampe

Kuvert lampe

Lampen er i sort plastmateriale. Har en betjeningsknap til tænd og sluk og er ledningsfri. Giver meget kraftig belysning på tallerken eller bingoplade m.m. Giver op til 4 timers belysning på en opladning. Leveres med genopladelige batterier og oplader.

Føj til huskeliste

Duraco ApS
Ørevadbrovej 22
8632 Lemming

Decpac, Professionel

Decpac, Professionel

Letvægtsrampe i glasfiber. En handy og perfekt trasportabel letvægtsrampe, der kan leveres i flere forskellige længder fra 90 cm, hvormed rampen bliver anvendelig i mange situationer. Rampen bestrå af en hel køreflade på 82 cm.
Rampen er med sikkerhedskanter der giver en ekstra tryghed ved anvendelse.

Føj til huskeliste
Decpac, Multi

Decpac, Multi

Letvægtsrampe i glasfiber. En handy og perfekt trasportabel letvægtsrampe, der kan leveres i flere forskellige længder fra 87 cm, hvormed rampen bliver anvendelig i mange situationer. Rampen bestrå af en hel køreflade på 83 cm.
Multi og personlig rampe leveret med transporttaske.

Føj til huskeliste