Hjælpemidler til indretning og tilpasning af indendørs og udendørs lokaliteter

Møbler samt støtte- , sikkerheds- og adgangsforanstaltninger til boligen. Hjælpemidler til tilpasning og forbedring af nærmiljøet, se 27 03.
Alle produktoplysninger er leveret af forhandlere. Social- og Boligstyrelsen har intet ansvar for hverken indhold, oprindelse, fejl og mangler eller nogen form for skade, der måtte følge af brug af oplysningerne. Social- og Boligstyrelsen har ikke bemyndigelse til at godkende produkter, og vurderer ikke produkternes kvalitet. Ok, fjern denne besked.El-benstøtte (2 aktuatorer) 100mm RWD Barn

El-benstøtte (2 aktuatorer) 100mm RWD Barn

Benstøtten har el-justerbar vinkel og længde. 2 uafhængige fodplader der kan klappes op i lodret stilling (Mod kørstolens understel). Benstøtten er identisk med varenummer 20941 - bortset fra at den har mindre fodplader og lægstøtter. Desuden er underbenslængden kortere.

Føj til huskeliste
Malmstolen 4000

Malmstolen 4000

Malmstolens princip bygger på støtte, aflastning, afslapning og bevægelse. I ryglænet er fire elastiske bånd, der gør, at ryglænet former sig efter brugerens naturlige rygform. Det giver en kontaktflade, der støtter og aflaster ryggen. Dux-Pascal spiralsystem i sædet giver særdeles god vægtfordeling. Stor bevægelsesfrihed i stolen.

Føj til huskeliste
Malmstolen R4 med Dux-sæde og nakkestøtte

Malmstolen R4 med Dux-sæde og nakkestøtte

Malmstolens princip bygger på støtte, aflastning, afslapning og bevægelse. Stolen har et ryglæn, der former sig efter brugerens naturlige rygform og støtter samt aflaster ryggen. Dux-Pascal spiralsystem i sædet giver god vægtfordeling. Stolen giver stor bevægelsesfrihed. Med nakkestøtte, der er højdejusterbar.

Føj til huskeliste
Malmstolen 7000 med nakkestøtte

Malmstolen 7000 med nakkestøtte

Malmstolens princip bygger på støtte, aflastning, afslapning og bevægelse. I ryglænet er fire elastiske bånd, der gør at ryglænet former sig efter brugerens naturlige rygform og støtter samt aflaster ryggen. Dux-Pascal spiralsystem i sædet giver særdeles god vægtfordeling. Med et synkronvip, der giver konstant kontakt med ryglæn. Nakkestøtte

Føj til huskeliste
Malmstolen R7 med Dux-sæde og nakkestøtte

Malmstolen R7 med Dux-sæde og nakkestøtte

Malmstolens princip bygger på støtte, aflastning, afslapning og bevægelse. Stolen har et ryglæn, der former sig efter brugerens naturlige rygform og støtter samt aflaster ryggen. Dux-Pascal spiralsystem i sædet giver god vægtfordeling. Med et synkronvip, der giver konstant kontakt med ryglæn. Højdejusterbar nakkestøtte.

Føj til huskeliste
Varilite Icon rygsystem Deep

Varilite Icon rygsystem Deep

Rygsystem med kombineret luft/skum. Icon rygsystem er nemt og hurtigt at montere og justere, så ryggen placeres præcis hvor det ønskes.

Føj til huskeliste
Butler Door Systems

Butler Door Systems

Patenteret system udviklet og fremstillet i Danmark af Rehabiler.
Butler Door Systems første produkt, er et softwarestyret dør-lukke-system: Splitter. Systemet er udmærker sig ved at have klemsikring.
Splitter er softwarestyret og kan indstilles via computer hos opbyggeren.
Butler Door Systems er CE-mærket.

Føj til huskeliste
Skråkilepude

Skråkilepude

Hjælper personer med nakkesmerter og rygbesvær.
Pudens udformning gør, at ryggen opnår en opret position, og er medvirkende til, at rygsøjlen opnår optimal aflastning.
Sort vaskbart bomuldsbetræk.
Indhold Kompositskum.

Føj til huskeliste

ZiboCare A/S
Præstemarksvej 67, Hatting
8700 Horsens

MOIZI 28 stå støtte stol - sadelformet

MOIZI 28 stå støtte stol - sadelformet

Når du sidder på en ergonomisk stå og sidde stol laver du små kontinuerlige bevægelser for at holde balancen. Det gør du ubevidst og det er med til at træne din ryg og aktivere hele kroppen så der bliver en bedre blodgennemstrømning. Ved at sidde aktivt opretholdes koncentrationen og samtidig forebygger du for muskelspændinger. Fås i flere farver.

Føj til huskeliste
Himolla 7706

Himolla 7706

Hvilestol med brugervægt op til 250 kg
Variende sædebredde op til 60 cm eller efter mål.
Variende siddehøjde op til 49 cm
Kan leveres med forlænget fodskammel.
Stolen vælges i den størrelse der passer til brugeren.
Funktionerne via fjernbetjening:
Rejse- og siddefunktion(katapultsæde)
Fodskammel
Ryglæn kan lægges ned til hvilestilling

Føj til huskeliste

Seniorshop ApS
Søborg Hovedgade 44
2860 Søborg