Hjælpemidler til indretning og tilpasning af indendørs og udendørs lokaliteter

Møbler samt støtte- , sikkerheds- og adgangsforanstaltninger til boligen. Hjælpemidler til tilpasning og forbedring af nærmiljøet, se 27 03.
Alle produktoplysninger er leveret af forhandlere. Social- og Boligstyrelsen har intet ansvar for hverken indhold, oprindelse, fejl og mangler eller nogen form for skade, der måtte følge af brug af oplysningerne. Social- og Boligstyrelsen har ikke bemyndigelse til at godkende produkter, og vurderer ikke produkternes kvalitet. Ok, fjern denne besked.Ergositter pude kontor og hjem

Ergositter pude kontor og hjem

Ergositterpuden aflaster både raske og syge rygge. Når man bruger Ergositter puden ændres siddestillingen, så kropsvægten fordeles mellem lår og lænd. Derfor oplever brugere, der har f.eks. ischiassmerter eller en diskusprolaps, en aflastning af ryggen samt færre eller ingen smerter. For at opnå den rigtige effekt, skal man have en god lændestøtte.

Føj til huskeliste
Tango kontorstol m. lav ryg

Tango kontorstol m. lav ryg

Tango kontorstol med lav ryg har indbygget Ergo Top, der gør at sædet følger den siddendes bevægelser, uanset om man læner sig fremad, til siden eller bagud. Den stadige bevægelse afhjælper og forebygger rygproblemer. Tango lav er god til personer af lidt kraftig bygning og op til 180 cm i højden.

Føj til huskeliste
Back App 2.0

Back App 2.0

Back App balancestol træner og stimulerer støttemuskler i mave og ryg, men du sidder. Stolen giver en behagelig siddestilling med åben hoftevinkel, der giver et naturligt svaj i ryggen. Stolen hviler på en rød kugle, der kan justeres. Skues kuglen længere ned, bliver stolen mere ustabil og giver større træningseffekt.

Føj til huskeliste
Lezgo m. rundt sæde

Lezgo m. rundt sæde

Lezgo kontorstol har indbygget Ergo Top, der gør, at sædet følger den siddendes bevægelser, uanset om man læner sig fremad, til siden eller bagud. Den dynamiske siddestilling afhjælper og forebygger rygproblemer. Lezgo er især velegnet til personer af almindelig kropsbygning og det runde sæde passer især mindre personer rigtigt godt.

Føj til huskeliste
Vandtæt bomuldsflonellagen med elastik

Vandtæt bomuldsflonellagen med elastik

Vandtæt, imprægneret lagen syet i 100 bomuld. Lagenet er blødt og behageligt at ligge på, så du kan ligge direkte på lagenet uden brug af ekstra lagner. Lagnet har elastikker i hjørnerne således at lagnet ligger fast på madrassen uden at flytte sig i løbet af natten. Lagnet kan vaskes ved 90 grader og kan tørretumbles ved middelvarme.

Føj til huskeliste

Astrid Leisner & Søn ApS
Korsvangcentret 2
5610 Assens

Tango

Tango

Tango kontorstol har indbygget Ergo Top, der gør, at sædet følger den siddendes bevægelser, uanset om man læner sig fremad, til siden eller bagud. Den stadige bevægelse afhjælper samt forebygger rygproblemer. Tango stolen er god til folk af almindelig bygning og med højde fra 175 cm.

Føj til huskeliste
Bicom

Bicom

Bicom stolen bruges bl.a. som behandlerstol af tandlæger, læger, pædagoger og plejepersonale. Stolen har Ergo Top i sædet, der giver bevægelse i sædet, og hermed konstant brug af ryg- og mavemusker. Stolen giver stor bevægelsesfrihed. Den lille stoleryg giver mulighed for at strække ud i mikropauser og kan alternativt bruges som armlæn.

Føj til huskeliste
Roll Ergo

Roll Ergo

Roll Ergo er en enkel og mobil stol med mange anvendelsesmuligheder. Stolen har Ergo Top. Det gør, at sædet bevæger saig sammen med den siddende, uanset hvilken retning, man bevæger sig i. Man sidder aktivt og dynamisk. den store bevægelighed i sædet samt polstringen gør, at stolen er meget anderledes end en alm. taburet. Trinløs højdeindstilling.

Føj til huskeliste
Lezgo kontorstol

Lezgo kontorstol

Lezgo kontorstol har indbygget Ergo Top, der gør, at sædet følger den siddendes bevægelser uanset om man læner sig fremad, til siden eller bagud. Den stadige bevægelse træner balancen og afhjælper samt forebygger rygproblemer. Lezgo er især velegnet til personer af alm. kropsbygning med en højde op til ca. 175 cm. Findes også med kort og rundt sæde

Føj til huskeliste
Taburet, Pro-model, Cosmo, sort

Taburet, Pro-model, Cosmo, sort

Taburet med 5-hjuls forkromet metal fod.
Trinløs højdejustering 43-57cm.
Sæde: Ø 37cm.
Polster med 7mm tykt, rengøringsvenligt sort kunstlæder.
Kvalitetsprodukt produceret i Tyskland
Andre farver kan skaffes.

Føj til huskeliste