Møbler, fast inventar og andre hjælpemidler til understøtning af aktiviteter i indendørs og udendørs menneskeskabte miljøer

Møbler og andre produkter, som kan placeres i, indarbejdes i eller på anden måde tilføjes det byggede miljø for at lette færden og positionering, inklusive adgangsforhold, i områder anlagt til almen og privat brug. Herunder hører fx produkter til at sidde, stå og ligge på. Hjulsæt, se 24 36 06. Hjælpemidler til forbedring af omgivelserne, se 27 03. Møbler og møbelelementer til arbejdspladser, se 28 03.
Alle produktoplysninger er leveret af forhandlere. Social- og Boligstyrelsen har intet ansvar for hverken indhold, oprindelse, fejl og mangler eller nogen form for skade, der måtte følge af brug af oplysningerne. Social- og Boligstyrelsen har ikke bemyndigelse til at godkende produkter, og vurderer ikke produkternes kvalitet. Ok, fjern denne besked.



Toiletstøtte med ben - Merryarm

Toiletstøtte med ben - Merryarm

Toiletstøtte monteres ved toilettet og anvendes som hjælp til at kunne sætte og rejse sig fra toilettet. Toiletstøtten monteres med det medfølgende beslag med skurer i væg. Kan let slås op mod væggen, så den næsten ikke flyder noget.
Højde: 80 cm
Vægt: 3,55 kg
Materiale: Epoxylakeret stål

Føj til huskeliste
Badeskammel

Badeskammel

Denne badeskammel henvender sig til brugere, som har brug for lidt ekstra højde til badet, brusebad, håndvask eller de steder hvor behovet kan opstå. Velegnet til børn og voksne. Badeskamlen leveres som enkelt moduler, som hver har en højde på 10 cm og med en skridsikker overflade.

Føj til huskeliste
Bakke til sengen

Bakke til sengen

Bakke i lyst træ til sengen. Den anvendes, når du ønsker at spise, mens du er i sengen. Bakken har en lamineret overflade, som gør den let at rengøre. Den øverste plade kan vinkles op til hele 45 grader, så du også kan skrive og læse, mens du sidder i sengen.

Føj til huskeliste
Praktisk knæpude med skridsikker bakke

Praktisk knæpude med skridsikker bakke

Formbar skødpude med aftagelig bakke. God til alle og særligt dig, der har nedsat mobilitet, er kørestolbruger eller sengeliggende. Bakkens overflade har en skridsikker belægning, så glas, kopper og tallerkener står fast.
Længde: 44 cm
Bredde: 23 cm
Højde: 6,5 cm

Føj til huskeliste
Sengelampe til RotoBed drejeseng

Sengelampe til RotoBed drejeseng

Elegant LED lampe til RotoBed drejesenge.
Placeres i sengens indbyggede holdere i enten højre eller venstre side.

Føj til huskeliste
Baffin Automatic Multifunktions stol (3-i-1)

Baffin Automatic Multifunktions stol (3-i-1)

3-i-1 multifunktions stol giver perfekt og individuel støtte til brugeren. Via fjernbetjeningen kan den automatisk transformere brugeren fra en siddende til liggende eller stående position. Rygsøjlesystemet kan tilpasses til brugerne og giver herved korrekt støtte til både lænd og ryg.

Føj til huskeliste

INNOVAID A/S
Bakketoften 3
8541 Skødstrup

Rygpude til bilsæde

Rygpude til bilsæde

Rygstøtten giver balanceret støtte til lænden. Rygstøtten kan lindre smerten og ubehaget ved en lang kørsel. Rygstøtten er lavet af hukommelses-skum, og er udstyret med luksus velour. Der medfører en justerbar fleksibel rem.

Føj til huskeliste
Stationære aluramper

Stationære aluramper

PF mobilitys stationære rampesystem leveres i anodiseret aluminium, som sikrer en pæn finish samt en overflade der er meget modstandsdygtig overfor korrosion. Rampesystemet består af moduler som så sammensættes efter behov. Ramperne / reposerne er lavet med en overflade, som sikrer markedets bedste skridsikring og en lav vægt.

Føj til huskeliste
Stationær alu-rampesektion

Stationær alu-rampesektion

PF mobilitys stationære rampesystem leveres i anodiseret alu, som sikrer en pæn finish samt en overflade der er meget modstandsdygtigt overfor korrosion. Dette giver en kort leveringstid og god økonomi, da de enkelte moduler kan genanvendes. Ramperne/reposerne er lavet med en overflade, som sikrer skridsikring og en lav vægt.

Føj til huskeliste
Støttehåndtag FLEX

Støttehåndtag FLEX

FLEX er et støttehåndtag med mange vinklings muligheder. Ergonomisk og brugervenligt greb, som monteres med skruer. Er lavet af Polypropen som gør grebet stabilt, selvom hænderne er våde. Fås i farverne hvid og grå.

Føj til huskeliste