Møbler, fast inventar og andre hjælpemidler til understøtning af aktiviteter i indendørs og udendørs menneskeskabte miljøer

Møbler og andre produkter, som kan placeres i, indarbejdes i eller på anden måde tilføjes det byggede miljø for at lette færden og positionering, inklusive adgangsforhold, i områder anlagt til almen og privat brug. Herunder hører fx produkter til at sidde, stå og ligge på. Hjulsæt, se 24 36 06. Hjælpemidler til forbedring af omgivelserne, se 27 03. Møbler og møbelelementer til arbejdspladser, se 28 03.
Alle produktoplysninger er leveret af forhandlere. Social- og Boligstyrelsen har intet ansvar for hverken indhold, oprindelse, fejl og mangler eller nogen form for skade, der måtte følge af brug af oplysningerne. Social- og Boligstyrelsen har ikke bemyndigelse til at godkende produkter, og vurderer ikke produkternes kvalitet. Ok, fjern denne besked.



Rada Sense - Brus

Rada Sense - Brus

Skjult digital blandeventil til brusebad, der tilbyder programmerbare maksimum, minimum og standard temperaturer, hygiejne skyl og termisk desinfektion med datalogging. Vægmonteret digitalt betjeningspanel, der tilbyder infrarød regulering uden berøring af Start/Stop - og temperatur regulering.

Føj til huskeliste

Bjørn Hammer A/S
Stillingevej 47, Kirke Stillinge
4200 Slagelse

Lumina gulvlampe

Lumina gulvlampe

Standerlampe med dæmpbart LED-lys med variabel farvetemperatur. Fra den medfølgende fjernbetjening kan man desuden aktivere lampens sluk-selv-funktion. Fås i sort og i hvid.

Føj til huskeliste
Lumina bordlampe

Lumina bordlampe

Lampe med bordklemme og dæmpbart LED-lys med variabel farvetemperatur. Leveres med en fjernbetjening, hvorfra sluk-selv-funktion kan aktiveres. Fås i sort og hvid. Farvetemperatur kan justeres fra 3000 til 6500 Kelvin.

Føj til huskeliste
Slimline 3 LED lampe

Slimline 3 LED lampe

3 generation af Daylight Slimline er ideel til at se kompliceret arbejde klart og detaljeret. Aluminiumskærmen udsender et klarere lys med en bedre diffusion. En firetrins dæmper giver lysstyringskontrol. Leveres i børstet stål for en elegant finish.

Føj til huskeliste
Lamppad Mini

Lamppad Mini

Transportabel lampe i minimalistisk formsprog, indbygget opladeligt batteri, og moderne LED-lyskilder. Det enkle design gør det muligt at stille lampehovedet i en uendelighed af vinkler og positioner, og når den foldes sammen til et fladt kvadrat, passer den fint i en herrejakkelomme.

Føj til huskeliste
Stella Two LED

Stella Two LED

Arbejdslampe med indbygget lysdæmpning og variabel farvetemperatur. Med taktilt mærket berøringsfølsomt betjeningspanel på foden, og energieffektive og slidstærke LED-lyskilder.

Føj til huskeliste
NordBed Optimo

NordBed Optimo

Seng til hjemmeplejen og plejeinstitutioner. Nordbed Optimo tilbyder høj komfort og den understøtter og opbygger borgerens mulighed for selvhjælp og øger mobiliteten. Nordbed Optimos nye ErgoMove teknologi sætter forebyggelse, pleje- og behandling af tryksår i centrum.

Føj til huskeliste
NordBed Ultra

NordBed Ultra

Den innovative plejeseng Nordbed Ultra, kan enkelt tilpasses de meget forskelligartede behov borgere
på plejeinstitutioner har, og er derfor det perfekte valg specielt til borgere, der er mere afhængig af hjælp fra omgivelserne, samt til borgere med en demensdiagnose. Nordbed Ultra fremstår som en æstetisk seng med et hjemligt præg.

Føj til huskeliste
EasyLift - Løfteplatform

EasyLift - Løfteplatform

EasyLift er en løfteplatform til niveauforskelle i bygningen. Easylift er designet med fokus på lige linjer og plane flader, hvilket karakteriserer designet. EasyLift giver kørestolsbrugere og gangbesværede adgang til niveauer, der normalt ville være vanskelige at nå. EasyLift er let at integrere i bygningens eksisterende omgivelser.

Føj til huskeliste
Multicare intensiv terapiseng

Multicare intensiv terapiseng

Intensiv terapiseng, forebygger sengelejekomplikationer, understøtter tidlig mobilisering og forbedrer arbejdsmiljøet. Programmerbart venderegime. Sidekip op til 30 grader. Fodpedaler. Indbygget vægt med historik. Stoleindstilling. Trygsårsforebyggende madras. Udstigningshjælp. IOT-parat. Afprøvning kan aftales. Pris afhænger af konfiguration.

Føj til huskeliste