Møbler, fast inventar og andre hjælpemidler til understøtning af aktiviteter i indendørs og udendørs menneskeskabte miljøer

Møbler og andre produkter, som kan placeres i, indarbejdes i eller på anden måde tilføjes det byggede miljø for at lette færden og positionering, inklusive adgangsforhold, i områder anlagt til almen og privat brug. Herunder hører fx produkter til at sidde, stå og ligge på. Hjulsæt, se 24 36 06. Hjælpemidler til forbedring af omgivelserne, se 27 03. Møbler og møbelelementer til arbejdspladser, se 28 03.
Alle produktoplysninger er leveret af forhandlere. Social- og Boligstyrelsen har intet ansvar for hverken indhold, oprindelse, fejl og mangler eller nogen form for skade, der måtte følge af brug af oplysningerne. Social- og Boligstyrelsen har ikke bemyndigelse til at godkende produkter, og vurderer ikke produkternes kvalitet. Ok, fjern denne besked.



Balustre til trægelænder

Balustre til trægelænder

Balustre til trægelænder leveres komplet med bolte og møtrikker.

Føj til huskeliste

Handi håndvaskbatteri u/ bundventil

Batteriet er konstrueret med keramiske ventiloverdele og leveres med 80 mm metal handicap-greb og kædeholder. Overflade: Krom.

Føj til huskeliste
Sparkekanter til reposer

Sparkekanter til reposer

Sikkerhedskanter til reposer. 10 cm høje og 5 mm tykke. med lokket huller til påboltning på repos. Varmgalvaniseret. Kan leveres på mål efter opgave.

Føj til huskeliste
Opkørselsnæb til Ramper

Opkørselsnæb til Ramper

Bruges som overgang fra rampe til grund. Der er lokket huller i næbbet så det er let at montere på rampen. Kan leveres på mål efter opgave.

Føj til huskeliste
Justerbare rørben

Justerbare rørben

Stålrør med møtrik i den ene ende. Bolten bruges til at justere højden. Varmgalvaniseret.

Føj til huskeliste

Klikletten

Vinkelret stang der kan gøre patienten selvhjulpen i forhold til at komme op at sidde på sengekanten. Når stangen skubbes frem låses den automatisk. Vægt: 4 kg. Diameter: 50 cm. Kan spændes på alle senge der produceres i Danmark.

Føj til huskeliste

Madsens Forflytningsteknik
Skelagervej 598
8200 Århus N

Hannah 98 Børneplejeseng farve

Hannah 98 Børneplejeseng farve

Har foldelåg til forsiden. Der findes fire forskellige lågehøjder: 70, 98, 135 og 170 cm, i natur eller med farver. De høje varianter er beregnet til fx. hyperaktive eller autistiske børn.Kan kombineres med andre sengebunde. Kan forsynes med polstring.

Føj til huskeliste
Hannah 98 natur børneplejeseng

Hannah 98 natur børneplejeseng

Har foldelåger til forsiden. Der findes fire forskellige lågehøjder: 70, 98, 135 og 170 cm, i natur eller med farver. De høje varianter er beregnet til fx. hyperaktive eller autistiske børn.Kan kombineres med andre sengebunde. Kan forsynes med polstring.

Føj til huskeliste

Hjul til Trip-trap-stol

Hjul til trip trap stol: 8804 Hjul til Trip-Trap-stol kr.: 891.75 mål: Tendehjul: 75 mm. Alle hjul med totalbrems.

Føj til huskeliste

Morten Liisberg Tømrer-og Snedkermester ApS
Roholmsvej 8D
2620 Albertslund

Clomet Lænde- og rygvarmer

Har varme i hele bagstykket. Lukkes med velcro. Str.: universal.

Føj til huskeliste

Handi-Skiing
Vesterbrogade 144E st.tv.
1620 København V