Hjælpemidler til indretning og tilpasning af indendørs og udendørs lokaliteter

Møbler samt støtte- , sikkerheds- og adgangsforanstaltninger til boligen. Hjælpemidler til tilpasning og forbedring af nærmiljøet, se 27 03.
Alle produktoplysninger er leveret af forhandlere. Social- og Boligstyrelsen har intet ansvar for hverken indhold, oprindelse, fejl og mangler eller nogen form for skade, der måtte følge af brug af oplysningerne. Social- og Boligstyrelsen har ikke bemyndigelse til at godkende produkter, og vurderer ikke produkternes kvalitet. Ok, fjern denne besked.Kuvert lampe

Kuvert lampe

Lampen er i sort plastmateriale. Har en betjeningsknap til tænd og sluk og er ledningsfri. Giver meget kraftig belysning på tallerken eller bingoplade m.m. Giver op til 4 timers belysning på en opladning. Leveres med genopladelige batterier og oplader.

Føj til huskeliste

Duraco ApS
Ørevadbrovej 22
8632 Lemming

Decpac, Professionel

Decpac, Professionel

Letvægtsrampe i glasfiber. En handy og perfekt trasportabel letvægtsrampe, der kan leveres i flere forskellige længder fra 90 cm, hvormed rampen bliver anvendelig i mange situationer. Rampen bestrå af en hel køreflade på 82 cm.
Rampen er med sikkerhedskanter der giver en ekstra tryghed ved anvendelse.

Føj til huskeliste
Decpac, Multi

Decpac, Multi

Letvægtsrampe i glasfiber. En handy og perfekt trasportabel letvægtsrampe, der kan leveres i flere forskellige længder fra 87 cm, hvormed rampen bliver anvendelig i mange situationer. Rampen bestrå af en hel køreflade på 83 cm.
Multi og personlig rampe leveret med transporttaske.

Føj til huskeliste
Global Office kontorstol

Global Office kontorstol

Praktisk og behagelig arbejdsstol til kontor eller værksted. Stolen er polstret med koldskum og betrukket med stof eller kunstlæder i mange farver.
Nem, trinløs indstilling af sæde- og ryglæn ved hjælp af Global Euromatic mekanismen. Indstilles med kun to betjeningsgreb.
Kan bestilles med armlæn og/eller med høj ryg.

Føj til huskeliste
Global Premium Arbejdsstol

Global Premium Arbejdsstol

Praktisk og behagelig kvalitetsstol, sæde og ryglæn i formstøbt supersoft polyurethan-skum.
Polyurethan-skum yder en god siddekomfort og er praktisk og robust også i de grovere miljøer. Polyurethan udmærker sig ligeledes ved at være hårdfør også over for mange typer væsker og kemikalier, og er samtidig rengøringsvenlig. Med euromatic-sædemekanisme

Føj til huskeliste
JAY Fit Ryg

JAY Fit Ryg

Jay Fit ryggen er udviklet specielt til at imødekomme børns siddebehov i takt med, at de vokser. Ryggen er formet, så den stabiliserer bækkenet, giver stabilitet i overkroppen samt mulighed for en korrekt placering i kørestolen. Med Jay Fit ryggen opnås øget komfort, en god siddestilling og et højere funktionsniveau for barnet.

Føj til huskeliste
JAY Protector

JAY Protector

Jay Protector består af 3 dele Pude med indlagt fluid, betræk til pude, hoftesele. Puden kan benyttes alene eller sammen med hofteselen.

Føj til huskeliste
JAY Basic Pude

JAY Basic Pude

JAY Basic Pude er fremstillet i et stabilt og holdbart skummateriale.
Jay Basic leveres med inkontinensbetræk. Puden bruges som standardpude mange steder over hele verden.

Føj til huskeliste
Hospitalsmadras

Hospitalsmadras

Madras af brandhæmmende HR-38 kg høj-elastisk koldskum.
Beklædt med grå Decu-Tex inkontinensbetræk.
Kan anvendes i senge med elevationsbunde.
Rengøring: Autoklave, kogevask samt tørretumbler.

Føj til huskeliste
Arthrodesepude, LUX-LET

Arthrodesepude, LUX-LET

Dobbelt udskåret arthrodese siddepude, LUX-LET.
Siddepude med 3 skumlag, som yder god aflastning og komfort. Anvendes normalt til folk der har fået hofteoperation, samt i kørestole.
Puden består af 3 lag skum (Tempraflex, HR-35 koldskum og Setex-75 skum), som sikrer en gradvis overgang fra blød til hård skum.
Trykstadie : Op til stadie 2.

Føj til huskeliste