Møbler, fast inventar og andre hjælpemidler til understøtning af aktiviteter i indendørs og udendørs menneskeskabte miljøer

Møbler og andre produkter, som kan placeres i, indarbejdes i eller på anden måde tilføjes det byggede miljø for at lette færden og positionering, inklusive adgangsforhold, i områder anlagt til almen og privat brug. Herunder hører fx produkter til at sidde, stå og ligge på. Hjulsæt, se 24 36 06. Hjælpemidler til forbedring af omgivelserne, se 27 03. Møbler og møbelelementer til arbejdspladser, se 28 03.
Alle produktoplysninger er leveret af forhandlere. Social- og Boligstyrelsen har intet ansvar for hverken indhold, oprindelse, fejl og mangler eller nogen form for skade, der måtte følge af brug af oplysningerne. Social- og Boligstyrelsen har ikke bemyndigelse til at godkende produkter, og vurderer ikke produkternes kvalitet. Ok, fjern denne besked.



Overtræk til Sengeheste

Søllested Hjælpemidlers sengehesteskånere/overtræk anvendes er primært som beskyttelseshjælpemiddel til f.eks. urolige, sengeliggende klienter. Pristilbud udarbejdes iht. specieltilpasning.

Føj til huskeliste

Kørestolsbord

Passer til alle Handicares stole, på nær SB36 og XL modellerne. Beslaget under bordpladen er indstilleligt i bredden

Føj til huskeliste

Adduktionskile

Lårkile 29 x 10 x 7 cm skåret i facon.

Føj til huskeliste

Abduktionskile, knækile

Bredde fortil 19 cm, bagtil 11 cm. Højde 13 cm.

Føj til huskeliste

Dråbekile

Fungerer som ryglæns sidestøtter under rygoverslaget. Forsynet med lynlås og velcroflap.

Føj til huskeliste

Worm nøgleboks model 1

Lysegrå eller mørkebrun, pulverlakeret, Ø: 138 mm, højde 48 mm. Kan leveres med støvdæksel.

Føj til huskeliste

Worm ApS
Bakkegårdsvej 2-6
7900 Nykøbing Mors

Komfurvagt

Er mere fleksibel i tidsindstilling end forgængeren og er lettere at mont. Består af en elvagtdel og en varmevagtdel. Varmevagten mont. almindeligvis på bagvæggen 40 cm over varmepladerne. Der er tidsbegrænsnigsmuligheder mellem 5 min. og 125 min. samt hjælpertidsindkobling på 60 min.

Føj til huskeliste

Støtteplade til rørben

Dørkplade aluminium, Til at understøtte rørben i blødt terræn.

Føj til huskeliste

NTD Typ A, elevator

Skræddersyes efter specifikke ønsker.

Føj til huskeliste