Hjælpemidler til indretning og tilpasning af indendørs og udendørs lokaliteter

Møbler samt støtte- , sikkerheds- og adgangsforanstaltninger til boligen. Hjælpemidler til tilpasning og forbedring af nærmiljøet, se 27 03.
Alle produktoplysninger er leveret af forhandlere. Socialstyrelsen har intet ansvar for hverken indhold, oprindelse, fejl og mangler eller nogen form for skade, der måtte følge af brug af oplysningerne. Socialstyrelsen har ikke bemyndigelse til at godkende produkter, og vurderer ikke produkternes kvalitet. Ok, fjern denne besked.Dacapo Basic skummadras

Dacapo Basic skummadras

Dacapo Basic opfylder de basale krav til god liggekomfort og har en skumkerne af god kvalitet med en høj vægtfylde, der giver en fremragende bæreevne. Dacapo Basic er fremstillet af brandhæmmende koldskum og leveres med betræk af knyttet polyamid med coating af 100 polyeruthan.
Nyt design sommer 2020

Føj til huskeliste
VELA Tango 100B (uden sædevinkel)

VELA Tango 100B (uden sædevinkel)

VELA Tango er udviklet til, at brugeren kan bevare sit aktivitetsniveau og sin uafhængighed, på trods af funktionsnedsættelse.
Nem indstilling af sædehøjde og -dybde, samt ryg og armlæn. Stolen højdeindstilles med gas, hvilket gør den egnet for brugere, der delvist selv kan rejse og sætte sig. Brugervægt op til 160 kg. Stort tilbehørskatalog.

Føj til huskeliste

VELA (Vermund Larsen A/S)
Gøteborgvej 8-12
9200 Aalborg SV

Chiroform Lændepude

Chiroform Lændepude

Chiroform lændepude er konstrueret af danske speciallæger med henblik på at bevare det fremadrettede svaj i ryggen således lændehvirvlerne bevarer deres naturlige stilling og rygmuskulaturerne afslappes.Puden kan bruges både som lindring, ved allerede ops

Føj til huskeliste
VELA Salsa 120

VELA Salsa 120

VELA Salsa ståstøtte med bremsefunktion, som giver sikker ind- og udstigning. Sædets udformning sikrer at brugeren kan komme tættere på bordet end med en normal stol og derved opnå en hensigtsmæssig arbejdsstilling. VELA Salsa-stolene har kip i sædet, der giver en åben hoftevinkel/dermed en bedre stilling i ryggen. Stort tilbehørsprogram.

Føj til huskeliste

VELA (Vermund Larsen A/S)
Gøteborgvej 8-12
9200 Aalborg SV

VELA Tango 300

VELA Tango 300

Arbejdsstol til borgere med brugervægt op til 200 kg. Forstærket stel. Fås som standard med fast siddehøjde. Fås i variant med gaslift, brugervægt op til 175 kg eller el-lift, brugervægt op til 200 kg(Tango 300E).
Husk at gøre opmærksom på om stolen skal leveres med fast højde eller gas. Mulighed for tilpasninger med ryg og sædestørrelse efter mål.

Føj til huskeliste

VELA (Vermund Larsen A/S)
Gøteborgvej 8-12
9200 Aalborg SV

Electra

Electra

Electra gulvlampe giver lys i høj kvalitet, der passer til dine behov uanset tid på døgnet. Med en farvetemperaturfunktion, der giver dig mulighed for at vælge den perfekte belysning til din komfort. Vælg mellem dagslys for at reducere belastning af øjnene, køligt lys til diskret baggrundsbelysning eller varmt lys til afslapning.

Føj til huskeliste
Tricolor

Tricolor

Praktisk bordlampe med dæmpbart lys i tre forskellige farvetemperaturer, leveret af de energieffektive LED-lyskilder som holder længe, sparer på strømmen og stort set ikke udvikler spildvarme. De store, kontrastrige betjeningsknapper på lampefoden gør denne model til det optimale valg for den svagtseende bruger.

Føj til huskeliste
Twist 2

Twist 2

Den populære Easy-Twist i ny forbedret udgave med mere stabil fod. Mulighed for at vinkle lyset i lampen og dermed spredning af lyset i hele dit arbejdsområde.
Lampen er i sig selv let og designet til at folde pænt væk. Den har et praktisk bærehåndtag, der giver dig mulighed for at tage den med dig, uanset hvor du går.
Skal tilsluttes el-net.

Føj til huskeliste
Foldi GO

Foldi GO

Genopladelig lille bordlampe, perfekt til håndarbejde, syborde og hjemmeværksteder. Den fuldt justerbare arm hjælper med at fokusere lyset præcis der, hvor det er nødvendigt, hvilket gør det lettere at se tydeligt. Foldi Go leveres med en taske til sikker opbevaring når lampen ikke er i brug.

Føj til huskeliste
Smart Media Table / SMT - senge-/læsebord

Smart Media Table / SMT - senge-/læsebord

Senge-/læsebord med højdeindstillelig og kip-bar bordplade med integreret kommunikationsplatform, hvorfra man kan tilgå internettet eller plug and play indhold. Kan anvendes ved langvarige terapisessioner som dialyse og kemoterapi, eller fx under isolation. Antibakteriel overflade, brudsikkert mineralglas. Bordplade: 61x46 cm - sideplade: 37x21 cm

Føj til huskeliste