Hjælpemidler til indretning og tilpasning af indendørs og udendørs lokaliteter

Møbler samt støtte- , sikkerheds- og adgangsforanstaltninger til boligen. Hjælpemidler til tilpasning og forbedring af nærmiljøet, se 27 03.
Alle produktoplysninger er leveret af forhandlere. Social- og Boligstyrelsen har intet ansvar for hverken indhold, oprindelse, fejl og mangler eller nogen form for skade, der måtte følge af brug af oplysningerne. Social- og Boligstyrelsen har ikke bemyndigelse til at godkende produkter, og vurderer ikke produkternes kvalitet. Ok, fjern denne besked.Hannah 135 (200 x 100)

Hannah 135 (200 x 100)

Hannah 135 med et liggemål på 200 x 100 cm og fast sengebund er beregnet til børn, der har behov for trygge rammer. Det kan fx. være børn med diagnoserne autisme eller ADHD. Sengen er fremstillet i massivt bøgetræ og findes i denne størrelse også uden farver. Kan kombineres med andre sengebunde.

Føj til huskeliste
Hannah 135 Børneplejeseng Natural

Hannah 135 Børneplejeseng Natural

Høj seng af massivt bøgetræ. Har foldelåger til forsiden. Der findes fire forskellige lågehøjder: 70, 98, 135 og 170 cm, i natur eller med farver. De høje varianter er beregnet til fx. hyperaktive eller autistiske børn. Kan kombineres med andre sengebunde. Kan forsynes med polstring.

Føj til huskeliste

Date

Spisebordsstol / konferrencestol der tilbyder bevægelse og variation, kombineret med en optimal siddekomfort. Betrukket med stof, fås også med læder. 5 års garanti på vippe mekanismen.

Føj til huskeliste
Eleganza Standard

Eleganza Standard

Kan udstyres med delte sengeheste med integreret betjeningspanel. Der er betjeningspanel for personale i udtrækshylde ved fodgavl. Integreret sengetøjshylde og sengeforlængelse til 220 cm. Ryg- og lårdels tilbageføring på i alt 18 cm (dekubitusprophylakse).

Føj til huskeliste

Lewel Plus
Storegade 44, Hvidkilde
6640 Lunderskov

Dyne, flammehæmmende

Dyne, flammehæmmende

Trevira dyne som er både flammehæmmende og kogeægte. Betræk i 100 Trevira CS polyester. En gennemstukket helårsdyne med hvid overlock, fyld af kogeægte polyester hulfibre.
RATT certificeret af DNV til brug på fartøjer offshore.

Føj til huskeliste
MultiCare

MultiCare

Intensiv hospitalsseng m. mulighed for 30 hældning af liggefladen sideværts. Har betjeningspanel ved fodgavl og sengehest, samt fodbetjening. Der er indbygget avanceret vægt- og alarmsystem. Der kan tages røntgenbilleder i sengen. Senge har delte sengeheste. Meget tilbehør kan tilbydes.

Føj til huskeliste

Lewel Plus
Storegade 44, Hvidkilde
6640 Lunderskov

Automatisk døråbner

Automatisk døråbner som er total lydløs. Anvendes på institutioner samt i private hjem, hvor beboer er fysisk handicappet, men mobilt hjulpet med ex kørestol. Stort udvalg i tilbehør.

Føj til huskeliste

Hjørnestol rullebrætsunderstel

Birketræs x-finer. Udskæring til ben. Bredde 45 cm.

Føj til huskeliste

Morten Liisberg Tømrer-og Snedkermester ApS
Roholmsvej 8D
2620 Albertslund

Peel

Lænestol som tilbyder bevægelse og variation, kombineret med siddekomfort. Stolen kan indstilles vægtmæssigt, desuden kan nakkestøtten justeres. Stolen, højde: 113-123 cm, bredde 81 cm og dybde: 81 cm. Fodskalmmel, højde: 56 cm, bredde 43 cm og dybde 46 cm. Kan leveres spejlvendt. 5 års garanti på vippemekanismen og 7 års garanti på trædele

Føj til huskeliste

Rabami 855

Gashævning. Separate greb til trinløs indstilling af ryg og sædevip vha. gasautomatik. Tiltback-funktion. Justering efter individuel vægt. Polstring: 60 mm, kantsyet ergonomisk formstøbt sæde og ryg. Understel: Sortlakeret aluminium. Sædebredde: 48 cm. Sædevip: +6/-10 grader.

Føj til huskeliste

Scandinavian Business Seating A/S
Kajakvej 2
2770 Kastrup