Hjælpemidler til indretning og tilpasning af indendørs og udendørs lokaliteter

Møbler samt støtte- , sikkerheds- og adgangsforanstaltninger til boligen. Hjælpemidler til tilpasning og forbedring af nærmiljøet, se 27 03.
Alle produktoplysninger er leveret af forhandlere. Socialstyrelsen har intet ansvar for hverken indhold, oprindelse, fejl og mangler eller nogen form for skade, der måtte følge af brug af oplysningerne. Socialstyrelsen har ikke bemyndigelse til at godkende produkter, og vurderer ikke produkternes kvalitet. Ok, fjern denne besked.Ruko NPC Nøgleskabe

NPC nøgleskabe er til sikker opbevaring af nøgler. Skabet er til indendørs brug. NPC skabet er batteridrevne og integreret med RFID læser (125kWz EM4001) hvilket muliggør integration til anden eksisterende adgangskontrol. Skabet kan programmeres med op til 50 forskellige brugere og fås i 3 størrelser fra 14 til 284 nøglekroge kontakt os for tilbud

Føj til huskeliste

Ruko Cliq dp

Ruko Cliq dp bruges hvor mange forskellige mennesker dagligt færdes i de samme bygninger hvor der stilles store krav til effektiv og fleksibel sikring af bygningen og rum. Virksomheder,institutioner og boligforeninger har problemer med piratkopiering af nøgler og et ukendt antal nøgler i omløb.

Føj til huskeliste

Overtræk til Sengeheste

Søllested Hjælpemidlers sengehesteskånere/overtræk anvendes er primært som beskyttelseshjælpemiddel til f.eks. urolige, sengeliggende klienter. Pristilbud udarbejdes iht. specieltilpasning.

Føj til huskeliste

Kørestolsbord

Passer til alle Handicares stole, på nær SB36 og XL modellerne. Beslaget under bordpladen er indstilleligt i bredden

Føj til huskeliste

Abduktionskile

Lårkile 29 x 10 x 7 cm skåret i facon.

Føj til huskeliste

Abduktionskile, knækile

Bredde fortil 19 cm, bagtil 11 cm. Højde 13 cm.

Føj til huskeliste

Dråbekile

Fungerer som ryglæns sidestøtter under rygoverslaget. Forsynet med lynlås og velcroflap.

Føj til huskeliste

Worm nøgleboks model 1

Lysegrå eller mørkebrun, pulverlakeret, Ø: 138 mm, højde 48 mm. Kan leveres med støvdæksel.

Føj til huskeliste

Worm ApS
Bakkegårdsvej 2-6
7900 Nykøbing Mors

Komfurvagt

Afløser såvel elvagt HMI-nr. 18937 som komfurvagt HMI-nr. 18592. Er mere fleksibel i tidsindstilling end forgængeren og er lettere at mont. Består af en elvagtdel og en varmevagtdel. Varmevagten mont. almindeligvis på bagvæggen 40 cm over varmepladerne. Der er tidsbegrænsnigsmuligheder mellem 5 min. og 125 min. samt hjælpertidsindkobling på 60 min.

Føj til huskeliste