Møbler, fast inventar og andre hjælpemidler til understøtning af aktiviteter i indendørs og udendørs menneskeskabte miljøer

Møbler og andre produkter, som kan placeres i, indarbejdes i eller på anden måde tilføjes det byggede miljø for at lette færden og positionering, inklusive adgangsforhold, i områder anlagt til almen og privat brug. Herunder hører fx produkter til at sidde, stå og ligge på. Hjulsæt, se 24 36 06. Hjælpemidler til forbedring af omgivelserne, se 27 03. Møbler og møbelelementer til arbejdspladser, se 28 03.
Alle produktoplysninger er leveret af forhandlere. Social- og Boligstyrelsen har intet ansvar for hverken indhold, oprindelse, fejl og mangler eller nogen form for skade, der måtte følge af brug af oplysningerne. Social- og Boligstyrelsen har ikke bemyndigelse til at godkende produkter, og vurderer ikke produkternes kvalitet. Ok, fjern denne besked.



Everyday Activity Seat, standard understel m/gaspatron

Everyday Activity Seat, standard understel m/gaspatron

Aktiv arbejdsstol, der fås i 3 størrelser og er let indstillelig til børn fra 2 år til voksenalderen med moderate behov. Giver god stabilitet af fødder og bækken, som er med til at frigive energi til leg, læring og aktivitet i overekstremiteterne. Er let at indstille i takt med at barnet vokser. Standard stellet højdereguleres med gaspatron.

Føj til huskeliste
Krabat Jockey SiddeSystem til børn med Elektrisk Løft

Krabat Jockey SiddeSystem til børn med Elektrisk Løft

Krabat Jockey Sidde System til Børn fra 9 mdr. til 14 år. Stolen kan opgraderes så det undgås at skulle købe nye stole når barnet vokser. Stolen er transportvenlig, og ikke mindst stimulerer den abducerede siddestilling barnet til at udvikle egne muskler i overkroppen, som kan reducere følgende svagheder. Sædets hældning kan justeres.

Føj til huskeliste
Fikseringsudstyr i Kunstlæder

Fikseringsudstyr i Kunstlæder

Fremstillet i slidstærkt kunstlæder foret med beskyttende velour. Vaskbar ved 80C.
Fikseringsudstyret er CE-mærket og lever op til lovgivningen for medicinsk udstyr.
Låse til bæltet påtrykkes individuelt nummer.
Låse købes separat.

Føj til huskeliste
Piko TL

Piko TL

Lille og lommevenlig håndlygte på blot 180 gram, med indbygget, genopladeligt batteri og kraftige LED-lyskilder, som leverer op til 1500 lumens. Løsning for brugere med behov for mobilitets-lys og ekstra lys til dagligdagens gøremål.

Føj til huskeliste
Matrx Posture Back Heavy Duty

Matrx Posture Back Heavy Duty

Posture Back Heavy Duty rygsystem er for den aktive kørestolsbruger med behov for moderat til god støtte. Posture Back HD har en lav vægt, giver stabil og ekstra polstret støtte og god bevægelsesfrihed.Leveres i forskellige størrelser og sidestøtte og er justerbare i højde, dybde, horisontal og vertikal vinkel for at give bedst mulig positionering

Føj til huskeliste
HS Plejeseng

HS Plejeseng

HS Sengen er specielt designet til at beskytte brugere med meget kraftige, ukontrollerede og ufrivillige bevægelser mod, at komme til skade ved ind- og udstigning i sengen samt under hvile og søvn. Disse egenskaber findes ofte hos personer med Huntingtons Sygdom samt personer med forskellige former for hjerneskade samt demens.

Føj til huskeliste
Swopper

Swopper

Stolen træner aktivt ryg, lænd og mavemuskler.
Mange oplever rygsmerter, ofte fordi vi sidder for meget ned, det er her Swopper kan gøre en forskel. Stolen holder, via sin konstruktion, gang i blodomløb, ryg og muskler selvom du sidder ned.

Føj til huskeliste

Jørgen P. ApS
Bjerringbrovej 143
2610 Rødovre

Immedia Rescue evakueringslagen

Immedia Rescue evakueringslagen

Immedia Rescue evakueringslagen placeres under madrassen og er på plads ved behovet for hurtigt at evakuere brugeren ved eksempelvis brand. Rescue kan også anvendes til evakuering ned af trapper. Materialet er vandafvisende.

Føj til huskeliste

Etac A/S
Parallelvej 3
8751 Gedved

Krabat Jockey Siddesystem til børn og unge

Krabat Jockey Siddesystem til børn og unge

Krabat Jockey er en aktiv barnestol fra Krabat. Barnet sidder på et saddelsæde, som skiller bene fra hinanden. Den bred-benene sidestilling gør sammen med fod-bredden bækkenet stabilt og mindsker behovet for støtte i overkroppen. Stolen giver barnet stor bevægelsesfrihed og variation. Det kompakte design sætter barnet i fokus og ikke stolen.

Føj til huskeliste
LASAL Sækkestole

LASAL Sækkestole

Sækkestolen findes i 3 størrelser, og kan bruges både siddende og liggende. Placeret i sækkestolen vil man hurtigt få fornemmelsen af dens fasthed samtidig med, at den er blød og formbar. Brugeren kan godt røre noget på sig, uden at sækkestolen ændre nævneværdig form. Denne effekt skyldes fyldet og er ikke at sammenligne med andre sækkestole.

Føj til huskeliste