Møbler, fast inventar og andre hjælpemidler til understøtning af aktiviteter i indendørs og udendørs menneskeskabte miljøer

Møbler og andre produkter, som kan placeres i, indarbejdes i eller på anden måde tilføjes det byggede miljø for at lette færden og positionering, inklusive adgangsforhold, i områder anlagt til almen og privat brug. Herunder hører fx produkter til at sidde, stå og ligge på. Hjulsæt, se 24 36 06. Hjælpemidler til forbedring af omgivelserne, se 27 03. Møbler og møbelelementer til arbejdspladser, se 28 03.
Alle produktoplysninger er leveret af forhandlere. Social- og Boligstyrelsen har intet ansvar for hverken indhold, oprindelse, fejl og mangler eller nogen form for skade, der måtte følge af brug af oplysningerne. Social- og Boligstyrelsen har ikke bemyndigelse til at godkende produkter, og vurderer ikke produkternes kvalitet. Ok, fjern denne besked.



Etac Stabel Badeskammel

Etac Stabel Badeskammel

Mange anvendelsesmuligheder. Er ideel at benytte til at træde I og ud af badekarret eller som en fodskammel, når man benytter toilettet. Kan stables. Sædet kan tages af uden brug af værktøj. Materiale: Stålrør og polypropen.

Føj til huskeliste

Etac A/S
Parallelvej 3
8751 Gedved

VELA Salsa 120

VELA Salsa 120

VELA Salsa ståstøtte med bremsefunktion, som giver sikker ind- og udstigning. Sædets udformning sikrer at brugeren kan komme tættere på bordet end med en normal stol og derved opnå en hensigtsmæssig arbejdsstilling. VELA Salsa-stolene har kip i sædet, der giver en åben hoftevinkel/dermed en bedre stilling i ryggen. Stort tilbehørsprogram.

Føj til huskeliste

VELA (Vermund Larsen A/S)
Gøteborgvej 8-12
9200 Aalborg SV

Lets Get Up Sofa- og sengestøtte

Lets Get Up Sofa- og sengestøtte

Robust, justerbar sengestøtte med bred fod, der sikrer ekstra stabilitet. Udstyret med et justerbart rammebeslag, som passer til de fleste senge, plejesenge eller hospitalssenge. Håndtagets højde fra 81-97 cm. Rammebeslagshøjde: 9-45 cm. Gulvplade længde: 59 cm. Gulvplade bredde: 35 cm. Vægt: 11,9 kg. Vaskes med lunkent vand med lidt opvaskemiddel.

Føj til huskeliste
Hvide Prima støttegreb med bløde ribber

Hvide Prima støttegreb med bløde ribber

Lige støttegreb til badeværelset, giver et ekstra godt greb. Grebene har bløde ribber, der gør den ekstra sikker at holde ved også når de er våde. De har en ekstra høj belastningsgrad, da der løber en aluminiumskerne gennem midten af skinnen. Kan anvendes lodret og vandret. Fås i 3 længder. Ydersiden af hvert greb er lavet af hvid plast med riller.

Føj til huskeliste
Savant Hovedstøtte

Savant Hovedstøtte

Savant Hovedstøtter har 3 sidepuder på hvert sit niveau. De øverste sidepuder begrænser ufrivillige ryk og side-til-side bevægelser af hovedet. De midterste puder er formet til at yde komfort bag ørerne, og de nederste puder giver ekstra støtte i nakken. Der er forskellige konfigurationer af hovedstøtterne.

Føj til huskeliste
Krabat Jockey Basic med elektrisk løft

Krabat Jockey Basic med elektrisk løft

Krabat Jockey Basic er en aktiv stol med sadelsæde til børn i alderen 6-18 år. Højdejusteringen betjenes med en fjernbetjening på den elektriske undervogn. Brugeren sidder på et sadelsæde, som skiller benene fra hinanden. Den bred-benene siddestilling gør sammen med fodbredden bækkenet stabilt, og mindsker behovet for støtte i overkroppen.

Føj til huskeliste
Forstærket terapibord

Forstærket terapibord

Enkelt af- og påmontering og stabil bordplade til Netti komfortkørestole.
Passer til følgende Netti kørestole:
- Netti S
- Netti Dynamic S
- Netti IIl EL
- Netti III HD
- Netti III
- Netti V
- Netti 4U CE
- Netti 4U CE PLUS

Føj til huskeliste
Cama EA9

Cama EA9

Løfteanordninger med en platform monteret på en eller flere skinner, som følger en trappes forløb. Herunder hører trappelifte til kørestole. De opgivne mål er standard, der findes andre størrelser.

Føj til huskeliste

Cama Lift ApS
Ellehammervej 6
9900 Frederikshavn

Treat-Eezi Trykaflastende pudebetræk

Treat-Eezi Trykaflastende pudebetræk

Pudebetrækket er lavet i to lag Treat-Eezi polyesterstof, og det kræver kun, at den øverste blå overflade kommer i kontakt med både hoved og ører, som er sårbare over for vævsskader.
Det øverste blå lag glider simpelthen mod det andet lag, hvilket øjeblikkeligt eliminerer friktion og reducerer trykket på huden.

Føj til huskeliste

Astrid Leisner & Søn ApS
Korsvangcentret 2
5610 Assens

Senge-/læsebord med elektrisk hæve-/sænkefunktion

Senge-/læsebord med elektrisk hæve-/sænkefunktion

Enkelt og stabilt senge-/læsebord m/elektrisk hæve-/sænkefunktion.
Kan anvendes ved f.eks. stol og kørestol samt ved seng eller plejeseng.
Ideelt til eksempelvis afsæt af plejeartikler ved personlig pleje, som arbejdsbord eller som spisebord for den sengeliggende borger.
Let at rengøre og desinficere.
Fås med og uden nedklappelig sideplade.

Føj til huskeliste