Hjælpemidler til indretning og tilpasning af indendørs og udendørs lokaliteter

Møbler samt støtte- , sikkerheds- og adgangsforanstaltninger til boligen. Hjælpemidler til tilpasning og forbedring af nærmiljøet, se 27 03.
Alle produktoplysninger er leveret af forhandlere. Social- og Boligstyrelsen har intet ansvar for hverken indhold, oprindelse, fejl og mangler eller nogen form for skade, der måtte følge af brug af oplysningerne. Social- og Boligstyrelsen har ikke bemyndigelse til at godkende produkter, og vurderer ikke produkternes kvalitet. Ok, fjern denne besked.Forstærket terapibord

Forstærket terapibord

Enkelt af- og påmontering og stabil bordplade til Netti komfortkørestole.
Passer til følgende Netti kørestole:
- Netti S
- Netti Dynamic S
- Netti IIl EL
- Netti III HD
- Netti III
- Netti V
- Netti 4U CE
- Netti 4U CE PLUS

Føj til huskeliste
Cama EA9

Cama EA9

Løfteanordninger med en platform monteret på en eller flere skinner, som følger en trappes forløb. Herunder hører trappelifte til kørestole. De opgivne mål er standard, der findes andre størrelser.

Føj til huskeliste

Cama Lift ApS
Ellehammervej 6
9900 Frederikshavn

Treat-Eezi Trykaflastende pudebetræk

Treat-Eezi Trykaflastende pudebetræk

Pudebetrækket er lavet i to lag Treat-Eezi polyesterstof, og det kræver kun, at den øverste blå overflade kommer i kontakt med både hoved og ører, som er sårbare over for vævsskader.
Det øverste blå lag glider simpelthen mod det andet lag, hvilket øjeblikkeligt eliminerer friktion og reducerer trykket på huden.

Føj til huskeliste

Astrid Leisner & Søn ApS
Korsvangcentret 2
5610 Assens

Senge-/læsebord med elektrisk hæve-/sænkefunktion

Senge-/læsebord med elektrisk hæve-/sænkefunktion

Enkelt og stabilt senge-/læsebord m/elektrisk hæve-/sænkefunktion.
Kan anvendes ved f.eks. stol og kørestol samt ved seng eller plejeseng.
Ideelt til eksempelvis afsæt af plejeartikler ved personlig pleje, som arbejdsbord eller som spisebord for den sengeliggende borger.
Let at rengøre og desinficere.
Fås med og uden nedklappelig sideplade.

Føj til huskeliste
Optimal toiletstøtte med ben

Optimal toiletstøtte med ben

Funktionel toiletstøtte til vægmontering, der giver god støtte når man skal have hjælp til at rejse sig fra toilettet. Armstøtten låses automatisk, når den er i opslået position. Rengøring: Med rengøringsmiddel uden opløsningsmidler, med pH-værdi på 5-9 eller med 70 desinfektionssprit. Autoklavering: Kan autoklaveres ved max 85 C i 3 minutter.

Føj til huskeliste
Jovie Krybbe / Vugge

Jovie Krybbe / Vugge

Justerbar vugge med mulighed for højdejustering og vipning. God beskyttelse med høje paneler og god luftcirkulation. Egnet til nyfødte med en højde op til 60 cm og vægt op til 12 kg. Brugervenligt design med fokus på sikkerhed og kvalitet. Kan tiltes, Anti-Trendelburg, ca. 13 grader. Sider kan tippes, så man kan komme ind til barnet fra fx en seng.

Føj til huskeliste

ZiboCare A/S
Præstemarksvej 67, Hatting
8700 Horsens

Kamille fast ryglæn

Kamille fast ryglæn

Kamille ryg er et fast ryglæn beklædt med seks positioneringspuder, som kan justeres individuelt. Der kan tilkøbes laterale kropsstøtter, som er justerbare i både højden, dybden og vinkel justeres. Ryglænet kan gentilpasses og har derfor en meget høj genbrugsværdi. Kamille ryg kan monteres på næsten alle typer elektriske og manuelle kørestole.

Føj til huskeliste
CLUB3

CLUB3

Justerbar læne-/hvile-/elevationsstol med lydsvag dobbeltmotor, der kombinerer ergonomisk siddekomfort med brugervenlighed og faldforebyggelse. Stolen gør det nemt og sikkert at rejse og sætte sig, og som noget særligt har den mulighed for at elevere benene opad.
Der er fjernbetjening til indstilling af vinkel m.m.
Fås i Beige og Lysegrå.

Føj til huskeliste
Lumina PRO

Lumina PRO

Kraftig standerlampe med dæmpbart lys og mere end 4500 lumens, trods et beskedent elforbrug på 46W Lampen er en del af vores kamæleonlampe-princip, hvor lyset også kan stilles til forskellige farvetemperaturer de lune og let gyldne 3000K, det kølige 6000K der ligner dagslyset udenfor, samt neutralhvide 4000K en mellemting mellem de to yderpunkter

Føj til huskeliste
Dynamisk Armstøtte

Dynamisk Armstøtte

Dynamisk Armstøtte reducerer risiko for langvarig dysfunktion i øvre ekstremiteter og fremmer funktionel aktivitet. Drejemekanismen under albuepuden giver mulighed for aktiv bevægelsesfrihed (ROM), og quick release-mekanismen gør det nemt at fjerne den fra kørestolens armlæn. Den dynamiske håndblok giver desuden fingrene mulighed for at bøje sig.

Føj til huskeliste