Møbler, fast inventar og andre hjælpemidler til understøtning af aktiviteter i indendørs og udendørs menneskeskabte miljøer

Møbler og andre produkter, som kan placeres i, indarbejdes i eller på anden måde tilføjes det byggede miljø for at lette færden og positionering, inklusive adgangsforhold, i områder anlagt til almen og privat brug. Herunder hører fx produkter til at sidde, stå og ligge på. Hjulsæt, se 24 36 06. Hjælpemidler til forbedring af omgivelserne, se 27 03. Møbler og møbelelementer til arbejdspladser, se 28 03.
Alle produktoplysninger er leveret af forhandlere. Social- og Boligstyrelsen har intet ansvar for hverken indhold, oprindelse, fejl og mangler eller nogen form for skade, der måtte følge af brug af oplysningerne. Social- og Boligstyrelsen har ikke bemyndigelse til at godkende produkter, og vurderer ikke produkternes kvalitet. Ok, fjern denne besked.



Chameleon TWIN

Chameleon TWIN

Chameleon TWIN er en super-alsidig dobbelt lampe.
Hver af de to lampehoveder sidder på en ca. 25 cm lang fleksibel arm af svanehals-typen, og sammen med det medfølgende stativ giver det maksimal fleksibilitet med hensyn til at vinkle og placere lyset lige akkurat som man har brug for det.

Føj til huskeliste
Citadel Plus

Citadel Plus

Citadel Plus er en Bariatrisk Hospitalsseng seng til patienter op til 455 kg, med integreret betjeningspanel i sengeheste.
Digital patientvægt med op til 500 gr. Nøjagtighed.
Elektrisk Power Drive for optimal transport af plejemodtager.
Indikator for anti-fastklemningssystem (AES).
AutoChair funktion.
CPR funktion.

Føj til huskeliste
Komfurvagt mKomfy

Komfurvagt mKomfy

mKomfy er et sikkerhedsprodukt, der overvåger kogepladen/komfuret.
mKomfy består af to moduler, en varmesensor og en relæboks.
Sensoren monteres på væggen 45-70cm over kogepladen, har timerfunktion og vagt for overtemperatur samt manipulationssikring, som forhindrer brug, hvis sensoren fjernes fra holderen.
Indstilling foretages nemt vha. dipswitch

Føj til huskeliste
Krabat Jockey Basic

Krabat Jockey Basic

Siddesystem til børn fra 6-18 år. Brugeren sidder på et saddelsæde, som skiller benene fra hinanden. Den bred-benene siddestilling gør sammen med fod-bredden bækkenet stabilt, og mindsker behovet for støtte i overkroppen. Stolen giver brugeren stor bevægelsesfrihed og variation. Jockey Basic er udstyret med et stabilt understel med centralbremse.

Føj til huskeliste
Duo-Lampe

Duo-Lampe

Transportabel opladelig lampe, der fungerer både som håndlygte og som fritstående bordlampe - i sidstnævnte rolle med lysdæmpning og tre forskellige farvetemperaturer. Lysdæmpning og valg af farvetemperatur gælder kun for bordlampe-funktionen. Lyset fra lommelygte-funktionen har en fast styrke og en farvetemperatur på 6000 K.

Føj til huskeliste
Ledlenser Pandelampe Work

Ledlenser Pandelampe Work

Den kompakte og genopladelige Work-serie er en pålidelig serie af pandelamper med et neutralt hvidt og flimmerfrit lys. Work har et robust ydre samt beskyttelsesglas, der gør lampen modstandsdygtig overfor støv og vand, til krævende formål.

Føj til huskeliste
Neonatal-/Pædiatri-stol

Neonatal-/Pædiatri-stol

Hvilestol der giver forældre de bedste forudsætninger for at sidde i længere tid med barnet og samtidig hjælper med til, at forbedre sundhedspersonalets arbejdsmiljø.
Giver optimale muligheder for nærhed mellem barnet, der har behov for pleje og behandling, og forældrene, som skal støtte deres barn i sygdomsforløbet.

Føj til huskeliste
Bord til Sharky Pro siddesystem

Bord til Sharky Pro siddesystem

Bord som påsættes vores siddesystem Zitzi Sharky Pro.
Sharky Pro er et trygt, stabilt og fleksibelt siddesystem, som vokser med brugeren til denne er færdigudvokset.
Sharky Pro giver den rette støtte, der hvor brugeren har behov for støtte.

Føj til huskeliste
RotoBedChange

RotoBedChange

Gør brugeren mere selvhjulpen og mindsker behovet for pleje. Med fjernbetjeningen kan bruger selv køre sengen op i stoleposition og dreje den rundt til naturlig udstigning. Letter pleje og skåner kroppen for vrid og træk. Højdejustering op til 72 cm hjælper brugeren til at komme til stående stilling.

Føj til huskeliste
SleepAngel Dyne

SleepAngel Dyne

Dynerne fra SleepAngel/Adwizors er vandtæt og bakterie-, virus-, støvmide-, allergen- og pollen-fri.
Det skyldes en kombination af 3 teknologier:
1. Vandtæt ydre
2. Svejste sømme (ingen syninger)
3. Patenteret filter som sikrer en HELT ren luftgennemstrømning ind og ud.
Dynerne yder komfort mht. varme og fugttransport.

Føj til huskeliste

ADWIZORS.COM
Kongensgade 66-68, 1.sal
5000 Odense C