Hjælpemidler til indretning og tilpasning af indendørs og udendørs lokaliteter

Møbler samt støtte- , sikkerheds- og adgangsforanstaltninger til boligen. Hjælpemidler til tilpasning og forbedring af nærmiljøet, se 27 03.
Alle produktoplysninger er leveret af forhandlere. Social- og Boligstyrelsen har intet ansvar for hverken indhold, oprindelse, fejl og mangler eller nogen form for skade, der måtte følge af brug af oplysningerne. Social- og Boligstyrelsen har ikke bemyndigelse til at godkende produkter, og vurderer ikke produkternes kvalitet. Ok, fjern denne besked.Puro - Plejeseng

Puro - Plejeseng

Sengen udmærker sig ved at kunne have en bred liggeflade, men samtidig være smal nok til at
komme igennem elevatorer og andre smalle steder på et sygehus. Desuden kan den komme i vaskehal. Sengens indstillinger:
Trendelenburg position: 17
Anti-Trendelenburg position: 17
Madras højde: 35-91 cm
Ryglænets vinkel: 70
Knæknæk vinkel: 40
Fowler: 16

Føj til huskeliste

ZiboCare A/S
Præstemarksvej 67, Hatting
8700 Horsens

Allura II - Semi bariatrisk plejeseng

Allura II - Semi bariatrisk plejeseng

Sengene i Allura II-serien har alle en høj belastningskapacitet og et stort højdejusteringsområde. Med Allura II serien kan du tilbyde selv tunge borgere et højt niveau af komfort og sikkerhed, samtidig med plejerne bliver aflastet og sikres et godt og sikkert arbejdsmiljø.

Føj til huskeliste

ZiboCare A/S
Præstemarksvej 67, Hatting
8700 Horsens

Chameleon TWIN

Chameleon TWIN

Chameleon TWIN er en super-alsidig dobbelt lampe.
Hver af de to lampehoveder sidder på en ca. 25 cm lang fleksibel arm af svanehals-typen, og sammen med det medfølgende stativ giver det maksimal fleksibilitet med hensyn til at vinkle og placere lyset lige akkurat som man har brug for det.

Føj til huskeliste
Komfurvagt mKomfy

Komfurvagt mKomfy

mKomfy er et sikkerhedsprodukt, der overvåger kogepladen/komfuret.
mKomfy består af to moduler, en varmesensor og en relæboks.
Sensoren monteres på væggen 45-70cm over kogepladen, har timerfunktion og vagt for overtemperatur samt manipulationssikring, som forhindrer brug, hvis sensoren fjernes fra holderen.
Indstilling foretages nemt vha. dipswitch

Føj til huskeliste
Krabat Jockey Basic

Krabat Jockey Basic

Siddesystem til børn fra 6-18 år. Brugeren sidder på et saddelsæde, som skiller benene fra hinanden. Den bred-benene siddestilling gør sammen med fod-bredden bækkenet stabilt, og mindsker behovet for støtte i overkroppen. Stolen giver brugeren stor bevægelsesfrihed og variation. Jockey Basic er udstyret med et stabilt understel med centralbremse.

Føj til huskeliste
Duo-Lampe

Duo-Lampe

Transportabel opladelig lampe, der fungerer både som håndlygte og som fritstående bordlampe - i sidstnævnte rolle med lysdæmpning og tre forskellige farvetemperaturer. Lysdæmpning og valg af farvetemperatur gælder kun for bordlampe-funktionen. Lyset fra lommelygte-funktionen har en fast styrke og en farvetemperatur på 6000 K.

Føj til huskeliste
Twist 2 Go

Twist 2 Go

Opladelig bordlampelampe med 8 timers let køligt dagslys på en fuld opladning. Farvegengivelse på 95. Kan dæmpes til tre forskellige styrker.

Føj til huskeliste
Unicata seng med lift

Unicata seng med lift

Den individuelle seng - med funktioner som en sygehusseng.
Hvert menneske er forskelligt. Kravene til en ergonomisk komfort er tilsvarende forskellige. Af den grund, er den individuelle tilpasning af de enkelte sengekomponenter altafgørende: seng, madras, lamelramme (fås med træramme eller valgfri stoffarve), lifter, sengegavl (110cm) og pude.

Føj til huskeliste
Ledlenser Pandelampe Work

Ledlenser Pandelampe Work

Den kompakte og genopladelige Work-serie er en pålidelig serie af pandelamper med et neutralt hvidt og flimmerfrit lys. Work har et robust ydre samt beskyttelsesglas, der gør lampen modstandsdygtig overfor støv og vand, til krævende formål.

Føj til huskeliste
Bariatrisk hospitalsseng Herkules 400 kg

Bariatrisk hospitalsseng Herkules 400 kg

Bariatrisk hospitalsseng Herkules 400 kg er udviklet Bariatriske brugere, det er en stabil og stærk elektrisk seng, som er udviklet med fokus på sikkerhed, enkel håndtering og godt arbejdsmiljø, så det er let for plejepersonalet at komme til at arbejde med og omkring den sengeliggende. Sengen kan justeres i bredden og i længden.

Føj til huskeliste