Møbler, fast inventar og andre hjælpemidler til understøtning af aktiviteter i indendørs og udendørs menneskeskabte miljøer

Møbler og andre produkter, som kan placeres i, indarbejdes i eller på anden måde tilføjes det byggede miljø for at lette færden og positionering, inklusive adgangsforhold, i områder anlagt til almen og privat brug. Herunder hører fx produkter til at sidde, stå og ligge på. Hjulsæt, se 24 36 06. Hjælpemidler til forbedring af omgivelserne, se 27 03. Møbler og møbelelementer til arbejdspladser, se 28 03.
Alle produktoplysninger er leveret af forhandlere. Social- og Boligstyrelsen har intet ansvar for hverken indhold, oprindelse, fejl og mangler eller nogen form for skade, der måtte følge af brug af oplysningerne. Social- og Boligstyrelsen har ikke bemyndigelse til at godkende produkter, og vurderer ikke produkternes kvalitet. Ok, fjern denne besked.



RotoFlex Design Drejeseng

RotoFlex Design Drejeseng

RotoFlex Design Drejeseng gør brugeren mere selvhjulpen, da den hjælper med at komme ind og ud af sengen på en skånsom måde. Bedre arbejdsmiljø for personalet, fordi den mindsker behovet for tunge forflytninger. RotoFlex-sengene fås, som option, med hæve- sænkbar fod-del, så bruger kan ligge med fødderne hævet. Fuldautomatisk og tåler sengevasker.

Føj til huskeliste
HS Plejeseng

HS Plejeseng

HS Sengen er specielt designet til at beskytte brugere med meget kraftige, ukontrollerede og ufrivillige bevægelser mod, at komme til skade ved ind- og udstigning i sengen samt under hvile og søvn. Disse egenskaber findes ofte hos personer med Huntingtons Sygdom samt personer med forskellige former for hjerneskade samt demens. KR Opus1-090

Føj til huskeliste
Electra

Electra

Electra gulvlampe giver lys i høj kvalitet, der passer til dine behov uanset tid på døgnet. Med en farvetemperaturfunktion, der giver dig mulighed for at vælge den perfekte belysning til din komfort. Vælg mellem dagslys for at reducere belastning af øjnene, køligt lys til diskret baggrundsbelysning eller varmt lys til afslapning.

Føj til huskeliste
Twist 2

Twist 2

Den populære Easy-Twist i ny forbedret udgave med mere stabil fod. Mulighed for at vinkle lyset i lampen og dermed spredning af lyset i hele dit arbejdsområde.
Lampen er i sig selv let og designet til at folde pænt væk. Den har et praktisk bærehåndtag, der giver dig mulighed for at tage den med dig, uanset hvor du går.
Skal tilsluttes el-net.

Føj til huskeliste
Foldi GO

Foldi GO

Genopladelig lille bordlampe, perfekt til håndarbejde, syborde og hjemmeværksteder. Den fuldt justerbare arm hjælper med at fokusere lyset præcis der, hvor det er nødvendigt, hvilket gør det lettere at se tydeligt. Foldi Go leveres med en taske til sikker opbevaring når lampen ikke er i brug.

Føj til huskeliste
Smart Media Table / SMT - senge-/læsebord

Smart Media Table / SMT - senge-/læsebord

Senge-/læsebord med højdeindstillelig og kip-bar bordplade med integreret kommunikationsplatform, hvorfra man kan tilgå internettet eller plug and play indhold. Kan anvendes ved langvarige terapisessioner som dialyse og kemoterapi, eller fx under isolation. Antibakteriel overflade, brudsikkert mineralglas. Bordplade: 61x46 cm - sideplade: 37x21 cm

Føj til huskeliste
Slim Lamp Flex-lampe

Slim Lamp Flex-lampe

Lampe på fjederklemme og fleksibel svanehals-arm, med dæmpbart LED-lys i 5500K, drevet af strøm via USB-forbindelse. Enkel betjening med tænd/sluk og dæmp via én berøringsfølsom knap på lampehovedet. Fås i sort og hvid.

Føj til huskeliste
LEDLENSER P-Serie Signature

LEDLENSER P-Serie Signature

Kraftige lygter med mange ekstra funktioner og tilbehør. Smart Light-teknologi byder på 4 belysningstilstande:
Boost Ekstra kraftigt lys til brug i kortvarige perioder.
Power Kraftig belysning til krævende opgaver.
Mid Power Godt med lys, der passer til de fleste formål.
LowPower Den driftsøkonomiske indstilling med mange timers blændingsfrit lys.

Føj til huskeliste
Ledlenser P-Serie CORE

Ledlenser P-Serie CORE

Ledlenser P-Serie Core byder på et væld af praktiske detaljer: Nem opladning med praktisk magnetsystem. Transportlås der sikrer at lygten ikke tændes utilsigtet. Batteri- og opladningsstatus vist direkte i tænd/sluk-kontakten. Og den såkaldte Smart Light-teknologi, som byder på fire forskellige lysstyrker: Boost, Power, Mid Power og Low Power.

Føj til huskeliste
Ledlenser P-Serie Work

Ledlenser P-Serie Work

De robuste og pålidelige lygter i den nye P-serie indeholder en række imponerende egenskaber omsluttet af et stilfuldt design.
Eksempelvis øget beskyttelse mod slag og fald.
optimeret lys med naturlig farvegengivelse samt medfølgende en lang række nyttigt tilbehør.

Føj til huskeliste